Įkraunama...
Įkraunama...

Kėdainių darželiai

QUOTE(INGUTE. @ 2007 01 18, 10:21)
Tai kad nezinau as ten tokio. Kad yra ten arciau Garadoko, bet ten kie zinau rusu darzelis ar as klistu  g.gif

klysti jei as neklystu tongue.gif bet tikrai zemaitej na tiksliau luksio g yra "avyliukas"
Atsakyti
rusu darzelio nebera - priesais yra Aviliukas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saulelytė @ 2007 01 07, 13:51)
Mums, normaliai  mirksiukas.gif  Nėjom beveik mėn, nes sirguliavo vis, nenorėjom bacilų savo sloga nešiot. O dabar vėl keliausim, kaip sakiau Vilius ten retai būna kartą-du per savaitę, bet jam patinka  thumbup.gif  Na neslėpsiu, kad pažintys kartais padeda....  ax.gif  bet tikrai nepasakyčiau, kad maniškiu kažkas rūpinasi išskirtinai, visi vaikai vienodai apžiūrėti. Tik va, dėl vedimo į lauką tai tikrai retokai veda, būna net nelyja, tik apsiniaukę, bet neina  doh.gif O maniškis gi "laukinis"  biggrin.gif  iš tikro, kol nepradėsiu leist visai dienai kasdien, tol visko ir nežinosiu..... o kai pamatysim, tai tada ir nuspręsim ar pasiliekam ar ne.... Nes aplėkiau jau visus darželius Kėdainiuose, tad turim ir kitų variantų, jei šis netiks  ax.gif

Kad jau jūs tokie patyrę,tai gal atsakysit į kelis klausimėlius 4u.gif .Ar reik prieš vedant į daržiuką paskiepyti,ką reik neštis ir ką turėti einant.Aš vis ruošiuosi savo sūnų po truputį vest papratinti prie daržiuko aplinkos,prie vaikų,prie auklyčių,tik va nieko nežinau nei kas nei kaip... blush2.gif Ačiū visoms kurios papasakos daugiau
Atsakyti
Kazkokiu "priesdarzeliniu" skiepu nera.Reikalinga tik pazyma is gydytojo apie vaiko sveikata.
Atsakyti
QUOTE(Ramunis @ 2007 01 31, 13:17)
Kad jau jūs tokie patyrę,tai gal atsakysit į kelis klausimėlius  4u.gif .Ar reik prieš vedant į daržiuką paskiepyti,ką reik neštis ir ką turėti einant.Aš vis ruošiuosi savo sūnų po truputį vest papratinti prie daržiuko aplinkos,prie vaikų,prie auklyčių,tik va nieko nežinau nei kas nei kaip... blush2.gif Ačiū visoms kurios papasakos daugiau

na man zilvytyje aiskino kad vaikas jau turi moket pats valgyt,buti be pamperso ir be soskes ar merliuku...nors drauge savo maziuka vesdavo su pampersu tik pacios aukletojos nusegdavo ir kas valanda ant puoduko sodindavo
Atsakyti
QUOTE(neringyte @ 2007 01 31, 21:47)
na man zilvytyje aiskino kad vaikas jau turi moket pats valgyt,buti be pamperso ir be soskes ar merliuku...nors drauge savo maziuka vesdavo su pampersu tik pacios aukletojos nusegdavo ir kas valanda ant puoduko sodindavo

Maza ka ten aiskina,visko ismoksta ten bebudami.Aisku,kai viska moka,tai maziau vargo ir vaikui,ir aukletojoms.O su merliukais ir zaislais tai ir 5meciai miega mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(neringyte @ 2007 01 31, 20:47)

Soskės seniai nenaudojam,valgyti patys mokam,tik va tas puodas.... :ohNa kolektyve gal greičiau viską išmoks,o dar ir laiko turim truputį ax.gif
Aš su viena mama kalbėjau,tai ji sakė skiepyjo dukrytę nuo gripo,kad atsparesnė ligoms būtų.Galvoju,kad ir mums gal reiks taip padaryti,nes po to bus,nei i darbą eit,nei namie sėdėt verysad.gif
O kiek maždaug kainuoja daržiukas,nuo ko kaina priklauso?Jaučiu rūbelių reiks palikti papildomai.
Kažkaip labai baugu, tą savo mažą turtą palikti be savų wub.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramunis @ 2007 02 02, 12:47)
O kiek maždaug kainuoja daržiukas,nuo ko kaina priklauso?Jaučiu rūbelių reiks palikti papildomai.
Kažkaip labai baugu, tą savo mažą turtą palikti be savų wub.gif  4u.gif

cia priklauso nuo to kiek kartu vaikas darzelyje valgo(pusryciai,priespieciai,pietus pavakariai ir vakariene) ir kiek dienu eina i darzeli.na lyg ir taip pati supratau kai man aiskino ax.gif

ne tau vienai baugu del savojo turto mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo neringyte: 02 vasario 2007 - 16:53
Na mes tai lankom "Aviliuka",kol kas tai labai thumbup.gif .Aukletojos tikrai su vaikais labai daug uzsiima ir mano akimis ziurint yra labai puikios.
Pradzia mums buvo labai sunki,tiesa,savaite viskas buvo thumbup.gif ,o paskui cray.gif cray.gif cray.gif .Negalejau nei 1 val. palikti...Na dabar viskas susitvarke!
Atsakyti
QUOTE(Žynoma @ 2007 02 09, 14:57)
Na mes tai lankom "Aviliuka",kol kas tai labai  thumbup.gif .Aukletojos tikrai su vaikais labai daug uzsiima ir mano akimis ziurint yra labai puikios.
Pradzia mums buvo labai sunki,tiesa,savaite viskas buvo  thumbup.gif ,o paskui  cray.gif  cray.gif  cray.gif .Negalejau nei 1 val. palikti...Na dabar viskas susitvarke!

o ten tik nuo 3 metuku? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(žemuogienė @ 2007 02 10, 10:13)
o ten tik nuo 3 metuku?  unsure.gif

Tiksliai pasakyti negaliu.Nors teko matyti,kad kitos mamos veda ir mazesnius vaikiukus.Gal atskiros amziau grupes yra,nors musu grupe tai misri.

P.S. jei domiesi tai uzeik,nes ten taip pat eiles.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žynoma: 10 vasario 2007 - 20:58
Na reiks anytos pasiklausti gal Aviliuke kokiu kolegiu dirba, kad pasiklausinetu kaip kas ten. g.gif
Atsakyti