Įkraunama...
Įkraunama...

Kėdainių darželiai

Labas,o keip rast Purieną,as dar visai ne pazistu kedainiju g.gif
Atsakyti
Puriena prie buvusios parduotuvės "Jaunatvė", dabartinė "Rimi".

Kai įvažiuoji į Kėdainius nuo Josvainių pusės, tai važiuoji iki šviesoforų, tada toj sankryžoj, kur šviesoforas suki į kairę, važiuoji tiesiai, kol pamatai parduotuvę "Leader price", ten prieš ją tokia sankryža, joj suki į dešinę ir važiuoji visą laik tiesiai, kairėj pasimato darželis "Vaikystė" o priešais jį "Atžalyno" vidurinė,. Nuo ten jau dešinėj pusėj matos "Puriena".

Galima važiuot iki "Jaunatvės" parduotuvės ir nuo ten per turgelį ateit į darželį, bet man anaip atrodo paprasčiau. Tik žiurint iš kurios pusės tu įvažiuosi į Kėainius.
Atsakyti
na jau nebezinau ka ir daryti prisiklausiau tiek is pazystamu nuomoniu apie tuos darzelius doh.gif liko tik puriena teigiamas g.gif
saulelyte kaip jums darzelyje?
Atsakyti
Dar Vaikystė nieko bet man nuo mano laiku purto jinai.
Žadam anksčiau pradėti vesti kad priprastu tik nežynau kaip reiks su dukriuku nes jau tokia bailiukė nekekviena žmogu priima g.gif
Atsakyti
QUOTE(Austre 123 @ 2006 12 13, 13:58)
Dar Vaikystė nieko bet man nuo mano laiku purto jinai.
Žadam anksčiau pradėti vesti kad priprastu tik nežynau kaip reiks su dukriuku nes jau tokia bailiukė nekekviena žmogu priima g.gif

na gal kaip tik nieko bus kai broliukas salia bus g.gif
Atsakyti
Sveiki, mane taip pat domina Kėdainių darzeliai. Vedziau keleta menesiu i Vyturelio, bet tikrai niekam nesiulyciau. Girdejau, kad yra dar geros pradzios darzelis, ar ten imanoma patekti?
Atsakyti
QUOTE(neringyte @ 2006 12 12, 23:44)
na jau nebezinau ka ir daryti prisiklausiau tiek is pazystamu nuomoniu apie tuos darzelius doh.gif liko tik puriena teigiamas  g.gif

o as tai nelabai teigiamai girdejau blush2.gif blush2.gif nors pati ta darza baigiau lotuliukas.gif lotuliukas.gif bet kada dabar ten sako tik soka ir dainuoja- nieko daugiau nedaro g.gif g.gif

siai kol savo vaiko nenuvesi kazkur, topl nuomones normalios ir neturesi ax.gif as tai dar pora metu tikrai nevesiu (apsisprendziau) -tai kol kas rami blush2.gif mirksiukas.gif paskui mergina bus gudresne, naglesne lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(neringyte @ 2006 12 12, 23:44)

Mums, normaliai mirksiukas.gif Nėjom beveik mėn, nes sirguliavo vis, nenorėjom bacilų savo sloga nešiot. O dabar vėl keliausim, kaip sakiau Vilius ten retai būna kartą-du per savaitę, bet jam patinka thumbup.gif Na neslėpsiu, kad pažintys kartais padeda.... ax.gif bet tikrai nepasakyčiau, kad maniškiu kažkas rūpinasi išskirtinai, visi vaikai vienodai apžiūrėti. Tik va, dėl vedimo į lauką tai tikrai retokai veda, būna net nelyja, tik apsiniaukę, bet neina doh.gif O maniškis gi "laukinis" biggrin.gif iš tikro, kol nepradėsiu leist visai dienai kasdien, tol visko ir nežinosiu..... o kai pamatysim, tai tada ir nuspręsim ar pasiliekam ar ne.... Nes aplėkiau jau visus darželius Kėdainiuose, tad turim ir kitų variantų, jei šis netiks ax.gif
Atsakyti
Va o kas gali papasakoti apie Vaivorikstes darzeli, nes jis man kolkas arciausei namu.
Atsakyti
QUOTE(INGUTE. @ 2007 01 13, 19:59)
Va o kas gali papasakoti apie Vaivorikstes darzeli, nes jis man kolkas arciausei namu.

aviliukas(zemaitej)ne arciau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Iga10 @ 2006 12 13, 19:49)
Sveiki, mane taip pat domina Kėdainių darzeliai. Vedziau keleta menesiu i Vyturelio, bet tikrai niekam nesiulyciau. Girdejau, kad yra dar geros pradzios darzelis, ar ten imanoma patekti?

Pradejau savo sūnuką vesti į Vyturėlį. Kodėl nesiūlytum į šį darželį?
Dar tik tris kartus buvom, tai viena auklėtoja labai šauni pasirodė, aišku kol kas sunku spręsti. g.gif
Atsakyti
QUOTE(neringyte @ 2007 01 14, 08:59)
aviliukas(zemaitej)ne arciau g.gif

Tai kad nezinau as ten tokio. Kad yra ten arciau Garadoko, bet ten kie zinau rusu darzelis ar as klistu g.gif
Atsakyti