Įkraunama...
Įkraunama...

Kėdainių darželiai

QUOTE(bonda @ 2006 10 06, 13:20)
kur ta Pasaka? g.gif

"Pasaka" netoli ligoninės,Aušros 21 lyg g.gif ("liepūfkėj" lotuliukas.gif )
Atsakyti
thumbup.gif sveikos mamos, Man tai geriauses darzelis thumbup.gif VYTURELIS thumbup.gif maniskis ejo i peledziuku grupe ir esu labai patenkinta ir aukletojam, bei prieziura, ir maistas juk pasidomekit ir maistu ka valgo vaikai, beje maniskis elergiskas muistui viskas buvo padarita tuo daliku ir nereikejo nieko moketi viskas kaip ir visiem, neiskirtinis, bei lokopedas yra ir t,t PUIKUS DARZELIS, thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
o kas cia per vyturelis? geriau sakykit is kart, kur randas, nes tie pavadinimai doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
O mes jau "žilvitį" po truputį lankom, šiaip per savaitę kartą ar du nueina... nevesiu be pavasario kasdien ax.gif Būna iki pietų, ir visai šauniai bigsmile.gif atėjus tuoj pas lelias nulekia ir "ate ate" parodo, o išeinam namo tai su ašarom doh.gif Žodžiu komunikabilus mano vaikas, jokio streso, jokių ašarų thumbup.gif aišku, dar nežinia kaip bus kai kadien ims lankyt, gal tada problemų turėsim unsure.gif
Atsakyti
Gal galite patart lopseli-darzeli Kedainijose (pradzijoi Kedainiju) ?
Atsakyti
cudo, kokioj pradžioj, nuo kurio galo?

Mes eisim į Purieną, Ugnė ten ėjo, ir Nojukas eis mirksiukas.gif manau jei vaikas po darželio baigimo praėjus 2m. vis dar užsuka aplankyt savo auklėtojos, daug ką pasako, ten visi pažįsta ją ir tikrai laukia jos broliuko. Planuojam 2007 rugsėjį lankyt 4u.gif

Žilvytį irgi lankėm, nežinau kaip dabar, bet prieš kokius 5m. ten tikrai buvo alkoholį mėgstančių auklėtojų, jame dirba ir vyro puseserė (auklėtoja), tai ji mums patrė eit į Purieną, o ir sakė paruošimas mokyklai nesulyginamai geresnis Purienoje. Mes paklausėm patarimo ir nenusivylėm.
Atsakyti
QUOTE(Oksis @ 2006 11 19, 12:32)

Mes eisim į Purieną, Ugnė ten ėjo, ir Nojukas eis  mirksiukas.gif  manau jei vaikas po darželio baigimo praėjus 2m. vis dar užsuka aplankyt savo auklėtojos, daug ką pasako, ten visi pažįsta ją ir tikrai laukia jos broliuko. Planuojam 2007 rugsėjį lankyt 4u.gif

Žilvytį irgi lankėm, nežinau kaip dabar, bet prieš kokius 5m. ten tikrai buvo alkoholį mėgstančių auklėtojų, jame dirba ir vyro puseserė (auklėtoja), tai ji mums patrė eit į Purieną, o ir sakė paruošimas mokyklai nesulyginamai geresnis Purienoje. Mes paklausėm patarimo ir nenusivylėm.

lotuliukas.gif Nuo Josvoinijos .
Atsakyti
QUOTE(Oksis @ 2006 11 19, 11:32)

Mes eisim į Purieną, Ugnė ten ėjo, ir Nojukas eis  mirksiukas.gif  manau jei vaikas po darželio baigimo praėjus 2m. vis dar užsuka aplankyt savo auklėtojos, daug ką pasako, ten visi pažįsta ją ir tikrai laukia jos broliuko. Planuojam 2007 rugsėjį lankyt 4u.gif

Tai gal net į vieną grupę vaikus vesim thumbup.gif Mes taip pat ruošiamės nuo 2007m rugsėjo pradėt lankyti "Purieną" tongue.gif
O papratinimui nebandysi vesti,kad nebūtu šoko vaikui po to?
Papildyta:
QUOTE(cudo @ 2006 11 19, 17:40)
lotuliukas.gif Nuo Josvoinijos .

Nuo Josvainių pats pirmas darželis "Žilvytis" būtų. tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Oksis @ 2006 11 19, 12:32)

Žilvitčio darželyje kas keisčiausia, kad prieš 5metus kaip buvo auklėtojos mėgstančios išgerti tai iki šiol viena auklėtoja dar ir likus, vaikai jos bijo, negali žaisti ateja i darželi, sėdi vaikai ant kilimo susodinti ir keisčiausiais dalykas, kad iš viso kolektyvo ji buvo išrinkta metu auklėtoja, čia taip nusprende direktorė tikriausiai. nes nemanau, kad tokia auklėtoja gali būti metu auklėtoja... nors negalima sakyti kad Žilvitis yra labai blogas darželis yra keletas auklėtoju, kurios tikrai uzsiema su vaikais, veda sventes, vaziuoja ekskursijas su vaikais ir ju teveliais. tad priklauso istiesu pas kokia auklėtoja papuoli.
Atsakyti
QUOTE(zeemuoge @ 2006 11 26, 12:30)
Žilvitčio darželyje kas keisčiausia, kad prieš 5metus kaip buvo auklėtojos mėgstančios išgerti tai iki šiol viena auklėtoja dar ir likus, vaikai jos bijo, negali žaisti ateja i darželi, sėdi vaikai ant kilimo susodinti ir keisčiausiais dalykas, kad iš viso kolektyvo ji buvo išrinkta metu auklėtoja, čia taip nusprende direktorė tikriausiai. nes nemanau, kad tokia auklėtoja gali būti metu auklėtoja... nors negalima sakyti kad Žilvitis yra labai blogas darželis yra keletas auklėtoju, kurios tikrai uzsiema su vaikais, veda sventes, vaziuoja ekskursijas su vaikais ir ju teveliais. tad priklauso istiesu pas kokia auklėtoja papuoli.

gal gali parasit pavardes tos aukles ,kad ne papult pas ja.
Atsakyti
Noriu savo trigrašį apie Žilvytį įkišt. Kadangi jis pas mane praktiškai kieme, tai mano vaikis tik išėjęs į lauką ir mauna pas leles. Lauko aplinka man ten labai aptinka, bet va pats pastatas atrodo atgrasus, purto vien tik ta mintis, kaip daržely dar nėra normalių langų, kai net mokyklom sudėta.
Kiek teko stebėt auklėtojas, tai nelabai gerai galiu jas paminėt. Dažniausiai mes būnam prie mažiausių. Tai teko matyt tokių vaizdų, kai vaikai laksto aplink katino ar šuns š, vos ne rateliu šoka. O auklėtoja sėkmingai šneka su šeimininkute. Man užsiminus, kad čia gal kaip nors jį pašalint reiktų, visgi įlips vaikai, tai buvo paimtas iš vaiko grėbliukas ir juo šudukas pastumtas po gyvatvore, grėbliukas sėkmingai atiduotas vaikui...
Vasarą mažieji dažniausiai sėdi susodinti ant kilimėlio ir jų yra prašoma niekur neiti. Tai jie sau sėdi ir knibijėja vienas kitą, auklėtojos plepa...
Šiuo metu visi dažniausiai vaikšot ratu aplink darželį. Nors retokai matau išvis ten dabar vaikus lauke, kai kituose darželiuose vaikučiai būna išvesti.

Mes patys užsirsšę į Vaikystę. Turim ten pažystamą, žadėjo paderint geresnę auklėtoją ir pan. Nors esu girdėjusi ir nekokių atsiliepimų apie jį.
Šiaip tai kiek nueinam su mažium, tai vienos auklėtojos labai su vaikais užsiima, o kitos tik plepa sustojusio. Einam mes neįspėję, tad manau, kad matom realią situaciją.

Užsukam ir į Purieną, sesers vaikas ten lankė. Tai tikrai kad ten auklėtojos šoka ir dainuoją. Patinka, kad ten propaguojamas sveikas maistas, grūdinimasis ir pan. Auklėtojos dar likę nuo mano laikų, visos mane pažįsta, bet man kažkaip nebuvo nei viena tokia malonį ar įsimintina, kad savo vaiką norėčiau vesti ten.

Žoddžiu, kiek žmonių, tiek nuomonių. Visur yra ir gero ir blogo. Kiekvienas pasirenka, kas jam mieliau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sniegutė @ 2006 12 09, 15:21)
Noriu savo trigrašį apie Žilvytį įkišt. Kadangi jis pas mane praktiškai kieme, tai mano vaikis tik išėjęs į lauką ir mauna pas leles. Lauko aplinka man ten labai aptinka, bet va pats pastatas atrodo atgrasus, purto vien tik ta mintis, kaip daržely dar nėra normalių langų, kai net mokyklom sudėta.
Kiek teko stebėt auklėtojas, tai nelabai gerai galiu jas paminėt. Dažniausiai mes būnam prie mažiausių. Tai teko matyt tokių vaizdų, kai vaikai laksto aplink katino ar šuns š, vos ne rateliu šoka. O auklėtoja sėkmingai šneka su šeimininkute. Man užsiminus, kad čia gal kaip nors jį pašalint reiktų, visgi įlips vaikai, tai buvo paimtas iš vaiko grėbliukas ir juo šudukas pastumtas po gyvatvore, grėbliukas sėkmingai atiduotas vaikui...
Vasarą mažieji dažniausiai sėdi susodinti ant kilimėlio ir jų yra prašoma niekur neiti. Tai jie sau sėdi ir knibijėja vienas kitą, auklėtojos plepa...
Šiuo metu visi dažniausiai vaikšot ratu aplink darželį. Nors retokai matau išvis ten dabar vaikus lauke, kai kituose darželiuose vaikučiai būna išvesti.

na ta pati ir as matydavau nes tas darzelis ir man kieme stovedavo ax.gif
Atsakyti