Įkraunama...
Įkraunama...

Kėdainių darželiai

QUOTE(Ramunis @ 2006 08 25, 13:31)
Na aš ruošiuosi greitu laiku pralėkt per kelis daržiukus savo vaikį užrašyt.Pasiklausinėsiu kas, kaip ir parašysiu po to. 4u.gif

Lauksim žiniu
Atsakyti
QUOTE(veiren @ 2006 01 03, 21:42)
galiu tik patvirtinti, kad akademijos darzelis geras thumbup.gif mano pacios mergaite eina.ar reik vardint gerasias puses? jei reiks isvardinsiu veliau:) o apie kedainiu darzelius nelabai ka zinau g.gif , bet pasidomesiu.

nu tai pavardinkit kas nors, kuom tas Akademijos kastonas toks super?? nu labai idomu ax.gif ax.gif gal ri as ten vezciau saviske kazkada ax.gif

QUOTE(Austre 123 @ 2006 07 23, 15:22)
.Mes usirašėm prie turgelio jau kitais metais rugsėjo 1 keliausim į lopšelį.

as i ta ejau ax.gif tik dabar ten ta dirike visom aukletojom sokt dainuot liepa lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif gal vaikam ir linksma lotuliukas.gif nor skiek man sake, tai ten nieko daugiau ri neveikia tik soka ir dainuoja...apie joki daugiau lavinima ne kalbos neber blink.gif

zodziu, apie visus darzus kaz nor sne taip islenda...kai reiks vest 0nors nusisaut reiks doh.gif doh.gif

todel mane tas akademiojos kastonas domina -dar blogumu negirdejau blush2.gif blush2.gif kas veda -papasakokit bigsmile.gif
Atsakyti
MAN DIRIKĖ TAIP PAT NEPATYKO BET KELI PAŽYSTAMŲ VAIKAI ĖJO TAI NESISKUNDĖ O BETO YRA GIMYNIU TENAI NET DVI IR TEN MOKYKLA IKI 4 KLASIŲ BUS MATYTI KUR PAPULSIM IR KAIP BUS JEI KA TADA PAKEISIM DARŽELIAIS Į MONTISORI GAL g.gif BET NELABAI LIMPA NA BUS MATYTI KAIP SU DARBU BUS g.gif.
Atsakyti
bonda bet ar butu tau patogu mazute veziot i akademija?
Papildyta:
prisiminiau tu lyg akademijoj dirbi?
Atsakyti
Šiaip ne taip išsiruošiau ir nuėjau į kelis daržiukus.Buvau "Purienoj"(prie turgelio) ir "Vaikystėj"(montesori)."Purienoj" priima vaikiukus nuo 2 metukų,o "Vaikystėj" tik nuo 3m.Kadangi ruošiamės eitį į darželį tik nuo 2007 rudenio(sūnui mano bus 2,6 m),tai mus gal ir priimtų į "Vaikystę",bet reik vėl eiti pas direktorę,o ji žiūrės ar atsiras vietų(suprask,kad jei tuščiom nueisi vietų nebus mirksiukas.gif,nors jau dabar prašymą esam užpildę ),dar vaikas turi mokėti savarankiškai valgyti ir daryti į puodą.Abejuose daržiukuose priims tik nuo rugsėjo,nes tada sudaromos naujos grupės :"Purienoj" 2 metukų vaikučių,o montesori -3-jų.Kas liečia vaiko pripratinimą prie darželio,tai "Vaikystės" dirikė nustebo dėl mano tokio noro,sakė,jei labai jau norėsiu, galėsiu rugpjūčio mėn kelias savaites papratinti.O va "Purienoj"direktorė pati pasiūlė atvest vaiką pas juos kuo dažniau.Galima jau nuo žiemos pradėt pratinti prie daržiuko. Na vaizdas daug malonesnis "Purienoj".Dar nežinau tiksliai,bet greičiausiai rinkismės šitą darželį.
Tai tiek kol kas žinių.Greičiausiai jau niekur kitur neisiu,nes "Žilvytis"nevilioja,o kiti daržiukai toli nuo namų.
Sėkmės 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ramunis: 13 rugsėjo 2006 - 14:30
na zilvyti tik vienas pliusas kad nuo metu ir dvieju menesiu priima i darzeli,bet gaila dar toki maza atiduoti,nors kai pasiziuri tai tokiu kinderiuku pilna ten laksto
Atsakyti
Mes lankom "Pasaką".atsiliepimai tik geriausi thumbup.gif .pernai turėjom vieną auklėtoją,pas kurią maniškė nenorėdavo eit.bet šiemet jos nėra,tai einam su džiaugsmu smile.gif .

Rasa32, lopšelio grupių auklėtojos visos labai thumbup.gif .nepergyvenk,viskas bus ok thumbup.gif .

Asmeniškai man "Aviliukas" nepatiko,nors jis beveik mūsų kieme,būtų labai patogu ax.gif.bet kolektyvas naujai suformuotas,nesusidirbęs sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gida: 23 rugsėjo 2006 - 13:08
Sveikutes.o nuo keliu metuku leliu priima i Aviliuko darzeli?ir kur tas Zilvytis randas?
Atsakyti
Zilvytis tas kuris randasi prie buvusios rasos pard.ir naujos saulutes respublikos g.
Atsakyti
truputi tolokai man dukriuka ten vest butu g.gif geriausioai ir arciausiai butu Aviliukas
Atsakyti
beje, jei dar vis idomus Kastonas, atsidare jo tinklalapis: www.kastonas.lt
Atsakyti
QUOTE(Austre 123 @ 2006 08 26, 00:40)
BET NELABAI LIMPA NA BUS MATYTI KAIP SU DARBU BUS g.gif.

o kada zadi pradet dirbt? ax.gif
QUOTE(neringyte @ 2006 09 06, 01:08)
bonda bet ar butu tau patogu mazute veziot i akademija?
Papildyta:
prisiminiau tu lyg akademijoj dirbi?

aha,as ten dirbu -tad man kaip ir pakeliui blush2.gif

QUOTE(neringyte @ 2006 09 13, 16:41)
na zilvyti tik vienas pliusas kad nuo metu ir dvieju menesiu priima i darzeli,bet gaila dar toki maza atiduoti,nors kai pasiziuri tai tokiu kinderiuku pilna ten laksto

na, as vaiko i darzeli tai nevesciau, kol pats nemoka normaliai valgyt, ir ant puodo sedet - na kad jau jokiu problemu nebutu su tais dviem dalykais blush2.gif
QUOTE(gida @ 2006 09 23, 14:09)
Mes lankom "Pasaką".

kur ta Pasaka? g.gif
QUOTE(tanita @ 2006 09 27, 09:20)
beje, jei dar vis idomus Kastonas, atsidare jo tinklalapis: www.kastonas.lt

dekui 4u.gif
Atsakyti