Įkraunama...
Įkraunama...

Kėdainių darželiai

QUOTE(neringyte @ 2006 08 05, 14:43)
rasa32 mano drauge veda savo mergaite i ta darzeli,na ji patenkinta nes kiek paziuriu mergaites nuotraukas tai tam darzelyje ir gimtadienius svencia ir visokais madu sou daro...ko nesigirdi is kitu darzeliu,ir mergaite su mielu noru i ta darzeli eina

Aciu,neringyte,truputi ramiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(neringyte @ 2006 08 06, 17:11)
sekmes saulelyte tavo mazajam sitam darzelyje  smile.gif  as per langa visada stebiu kaip aukletojos su vaikuciais elgiasi  g.gif na ne apie visas blogu atsiliepimu tureciau bet ir negeriausiu  ax.gif

Ačiū ax.gif
O šiaip, jei gali papasakok, ką tokio matai ax.gif aš sakau iš tikro, auklėtojos prie tėvų elgtis gali visiškai kitaip, nei likusios su vaikiukais vienos. Jei nenori viešai rašyti, tai į až blush2.gif Nes tikrai labai įdomu. Iš kelių pažįstamų susidariau neblogą nuomonę, bet ir vaikučiai jų vyresnį, galbūt su mažiukais viskas sudėtingiau ten g.gif Bliamba, susinervinau ir pasimečiau doh.gif Jei gali - parašyk mirksiukas.gif
Atsakyti
Cia i nauja darzeli "Aviliuka" kazkas ruosiasi eiti, tai noriu pasakyti, kad viena labai labai labai gera aukletoja dirba vardu Audrone. Ji "Aviliuko" remonto laikotarpiu "Vaikystej" dirbo. Tai atsiliepimai kuo geriausi. Vaikai is pirmos dienos pamilo, mes net pas direktore ejom, kad Vaikystej paliktu. Deja... Nors aisku kazkam pasiseks kitam darzely.
Atsakyti
tai pasiseke aviliuko mazyliams smile.gif
Atsakyti
mes einam į varpelį.pradėjom nuo gegužės,esu visai patenkinta.išmoko dainuot,vis kažką nuniuoja,daugiau kalba nei su aukle būdamas....ir matosi ant vaiko kaip pribėga prie auklėtojos,ją apkabina ryte....bet tik su viena taip draugauja.nors šiaip beveik kasryt dar ašaryčių būna,sunku atsiskirt....
Atsakyti
QUOTE(meskule @ 2006 08 16, 16:33)
mes einam į varpelį.pradėjom nuo gegužės,esu visai patenkinta.išmoko dainuot,vis kažką nuniuoja,daugiau kalba nei su aukle būdamas....ir matosi ant vaiko kaip pribėga prie auklėtojos,ją apkabina ryte....bet tik su viena taip draugauja.nors šiaip beveik kasryt dar ašaryčių būna,sunku atsiskirt....

Kur yra tas varpelis? Apskritai tai dar savo dičkio nevedu į darželį, bet situacija klostosi, kad turbūt teks. Anksčiau Skongolio gatvėj geras darželis buvo . Suplanavom vesti ir bac uždarė. Dabar labai nepatogu tiems kas gyvena centre. Lieka tik logopedinis? sako ten yra bendrų grupių, bet daug soc. remtinų. Gal kas žino apie tą darželį . Parašykit atsiliepimus. Ar verta ten eit, ar ieškot kitų variantų,. kurie man tokie nepalankūs. Į darbą iš namų tenka išeiti 7 val. Kaip nuvest vaiką į darželį vos ne kitam miesto gale.?
Atsakyti
QUOTE(selestė @ 2006 08 16, 19:25)
Kur yra tas varpelis? Apskritai tai dar savo dičkio nevedu į darželį, bet situacija klostosi, kad turbūt teks. Anksčiau Skongolio gatvėj geras darželis buvo . Suplanavom vesti ir bac uždarė. Dabar labai nepatogu tiems kas gyvena centre. Lieka tik logopedinis? sako ten yra bendrų grupių, bet daug soc. remtinų. Gal kas žino apie tą darželį . Parašykit atsiliepimus. Ar verta ten eit, ar ieškot kitų variantų,. kurie man tokie nepalankūs. Į darbą iš namų tenka išeiti 7 val. Kaip nuvest vaiką į darželį vos ne kitam miesto gale.?

na kiek zianu naujas darzelis zemaitej atsidarys AVILIUKAS,o kiek pamenu tai dar lyg kazkos prie sodu gatves yra darzelis?
Atsakyti
QUOTE(neringyte @ 2006 08 16, 22:29)
na kiek zianu naujas darzelis zemaitej atsidarys AVILIUKAS,o kiek pamenu tai dar lyg kazkos prie sodu gatves yra darzelis?

Ačiū neringyte. Aš žinau apie Aviliuką, bet jis man labai nepakeliui. Kas yra labai gaila. Vyro bendradarbis savo dukrytę ten veda, tai labai patenkinta, bet aš negalėsiu to suderinti. O prie sodų gatvės , t. y. Josvainių gatvėj tai ir yra logopedinis darželis.
Atsakyti
na tada sunki situacija ; tai tie darzeliai prie jaunatves Rimi netinka?
Atsakyti
QUOTE(neringyte @ 2006 08 17, 00:11)
na tada sunki situacija ; tai tie darzeliai prie jaunatves Rimi netinka?

Na as gyvenu prie "saulutės" , o į darbą tenka važinėti užmiestin. Autobusas 8.30. Iš namų 7 val. išeinu. tai tik vienas darželis pakeliui. O apskritai nuo kada pradeda dirbti darželiai. Gal iš viso per anksti vaika vesti kiek po septynių. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(selestė @ 2006 08 17, 00:20)
Na as gyvenu prie "saulutės" , o į darbą tenka važinėti užmiestin. Autobusas 8.30. Iš namų 7 val. išeinu. tai tik vienas darželis pakeliui. O apskritai nuo kada pradeda dirbti darželiai. Gal iš viso per anksti vaika vesti kiek po septynių. unsure.gif

na ziuriu ne man vienai nesimiega lotuliukas.gif lotuliukas.gif tai prie senos saulutes gyveni kaip supratau. na prie mano namu i darzeli vaikus atveda (jei nepameluosiu) tai nuo 6.30 ,o tas darzelis ir netoli autobusu stoties ax.gif
Atsakyti
Na aš ruošiuosi greitu laiku pralėkt per kelis daržiukus savo vaikį užrašyt.Pasiklausinėsiu kas, kaip ir parašysiu po to. 4u.gif
Atsakyti