Įkraunama...
Įkraunama...

Kėdainių darželiai

QUOTE(Agnesaule @ 2012 09 04, 20:07)
Apie Saulučių grupės lopšelio auklėtoja Vitalija galiu pasakyti vien tik gerus žodžius. Labai rūpestinga, kvalifikuota, moka užsiimti su vaikais. maniškė labai mylėjo šią auklytę. Super.

pritariu, tai žmogus, kuris myli vaikus ir savo darbą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(adiavl @ 2012 08 27, 21:21)
Pirmoji ejo pas kitas auklytes tai nuo pamperso atprato per menesi nepilnai, tik nakti dar dedavau kazkur iki nauju metu, o nuo soskes atprato biski veliau, bet darzeli jinai nenaudojo, aukletojos atpratino gal per pora menesiu, bet namie jinai mane terorizuodavo nakciai.. bet po stomatito pati atprato smile.gif

ar einat į Varpelį? pas kokias auklėtojas?
Atsakyti
QUOTE(žemuogienė @ 2012 09 24, 21:57)
ar einat į Varpelį? pas kokias auklėtojas?

einam. siandien per visa rugseji 5 diena. priea tai 3 dienas paejo susirgo, dabar nuo vakar pradejom vel eit. eina i meskuciu grupe, pas Valyte ir Kristina.cia Aistis. o Ugne eina i aitvariuku grupe, pas Violeta ir Rima
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo adiavl: 25 rugsėjo 2012 - 07:19
QUOTE(adiavl @ 2012 09 25, 08:16)
einam. siandien per visa rugseji 5 diena. priea tai 3 dienas paejo susirgo, dabar nuo vakar pradejom vel eit. eina i meskuciu grupe, pas Valyte ir Kristina.cia Aistis.  o Ugne eina i aitvariuku grupe, pas Violeta ir Rima

o kaip Aisčio auklėtojos? mąstau apie tą darželį. tik mąstau kol kas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(žemuogienė @ 2012 09 25, 13:49)

as labai patenkinta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(žemuogienė @ 2012 09 25, 13:49)

Tu gal ir persikraustai? bigsmile.gif o į Pasaką nenori?
Atsakyti
QUOTE(Jolete @ 2012 09 25, 16:05)
Tu gal ir persikraustai?   bigsmile.gif  o į Pasaką nenori?

Nenoriu, visiškai nepakeliui. o dėl persikraustymo - nu niekada nežinai biggrin.gif ale ir užuodei mane tu čia staigiai ką rolleyes.gif

adiavl - dėkui smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žemuogienė: 25 rugsėjo 2012 - 21:04
Apie Aisčio, tuo pačiu ir mūsų Gabijos, auklėtojas galiu pasakyti tik gerus, šiltus atsiliepimus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(žemuogienė @ 2012 09 25, 22:02)
Nenoriu, visiškai nepakeliui. o dėl persikraustymo - nu niekada nežinai biggrin.gif ale ir užuodei mane tu čia staigiai ką  rolleyes.gif

adiavl - dėkui smile.gif

Na dėl to pakeliui taip kaip čia pasakius, kai man netiko kiti darželiai tai šitas buvo pakeliui mirksiukas.gif
....bet kita kalba jeigu kraustytis susiruošei bigsmile.gif

p.s. uoslę gerą turiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolete @ 2012 09 26, 16:19)
Na dėl to pakeliui taip kaip čia pasakius, kai man netiko kiti darželiai tai šitas buvo pakeliui  mirksiukas.gif
....bet kita kalba jeigu kraustytis susiruošei  bigsmile.gif
p.s. uoslę gerą turiu  biggrin.gif

na, kol kas galvoju kad nelogiška vieną vaiką vežti į vieną pusę, kitą - į kitą, bet dar turiu laiko pamąstyt smile.gif
Atsakyti
Abu vedu i PASAKA:) vienareiksmiskai esu UZ. esu patenkinta ir aukletojomis,ir visa sistema. Nors,kaip ir visos sako,kad visko yra visur-dukrele kai vedziau,pakliuvom i Gitanos grupe,dar dirbo ir Ligita,bet mes greit ja ispurtem,neduok D tokiu.. Dabar dicke pas Rimante,mazius pas Laima:) nesiskundziu nei darbu,nei bendravimu. Visada informuoja apie viska,pataria.. mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikos mamytes gal yra cia esanciu is zilvycio darzelio paruosiamosios grupes vaiku?
Atsakyti