Įkraunama...
Įkraunama...

Kėdainių darželiai

QUOTE(ausrele84 @ 2012 08 26, 14:21)
Na va, mažoji mūsų Gabija lankys 7 grupę Varpelyje 4u.gif Gal ir Jūs tą pačią? smile.gif

ta pacia smile.gif
Atsakyti
Kaip smagu smile.gif o pradesit eiti kada? ar bandysit po truputi pratintis? jau praktikos tikriausiai su pirma turi, as tai va dar visai zalia, nes kleckas cia musu pirmasis wink.gif Tai sakau kad ir man pirmas kartas eiti i darzeli, ne tik dukrytei smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ausrele84 @ 2012 08 26, 23:21)
Kaip smagu smile.gif o pradesit eiti kada? ar bandysit po truputi pratintis? jau praktikos tikriausiai su pirma turi, as tai va dar visai zalia, nes kleckas cia musu pirmasis wink.gif Tai sakau kad ir man pirmas kartas eiti i darzeli, ne tik dukrytei smile.gif

mes pradesim nuo rugsejo, nes pazymos dar neturiu, reik per sia savaite susitvarkyt, nezinau kaip pratinsiu dar, ziuresiu jo reakcija nuejus, bet bandysiu kaip ir dukra pirma savaite po pusdieni, iki pietu miego, o paskui visai dienai smile.gif jei aisku gausis, nes dukryte tai lengvai priprato, be jokiu asaru, o sito biski charakteris kitoks rolleyes.gif
Atsakyti
Labas rytas, mamos smile.gif Mano dukrytė nuo rugsėjo eis į Žilvitį. Į trečią grupę, gal dar kurios nors vaikutis lankys tą pačią grupę ? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(adiavl @ 2012 08 27, 08:27)
mes pradesim nuo rugsejo, nes pazymos dar neturiu, reik per sia savaite susitvarkyt, nezinau kaip pratinsiu dar, ziuresiu jo reakcija nuejus, bet bandysiu kaip ir dukra pirma savaite po pusdieni, iki pietu miego, o paskui visai dienai smile.gif jei aisku gausis, nes dukryte tai lengvai priprato, be jokiu asaru, o sito biski charakteris kitoks  rolleyes.gif

Del pazymos, ir mes kolkas neturim. pas dantuku feja siuncia. Idomu bus paziureti kaip ten maniske praziodys smile.gif bet tikiuosi dar sia savaite viska spesim susitvarkyti, nes jau nuo pirmadienio startuojam ax.gif planuoju savaite nuo kokiu 9ryto iki pietuku palikti, jei viskas gerai tai ir miegoti kita savaite pratinsimes (i darba man dar nereikia, tad tikrai nekelsiu 7 ryto, kad pusryciams nuvest i darzeli....) pietu miegas pas mus kaip darziuko ritmu 12-13 val, tai labai tikiuosi, kad dideliu problemu nekils, ir su vaikais labai noriai bendrauja... et naujos bedos prasides smile.gif
Papildyta:
QUOTE(adiavl @ 2012 08 26, 15:51)

O kaip Jusu reikalai su pampersais ir soske? ax.gif jokiu nurodymu lyg ir niekas nesake g.gif
Atsakyti
QUOTE(ausrele84 @ 2012 08 27, 14:33)
Del pazymos, ir mes kolkas neturim. pas dantuku feja siuncia. Idomu bus paziureti kaip ten maniske praziodys smile.gif bet tikiuosi dar sia savaite viska spesim susitvarkyti, nes jau nuo pirmadienio startuojam  ax.gif planuoju savaite nuo kokiu 9ryto iki pietuku palikti, jei viskas gerai tai ir miegoti kita savaite pratinsimes (i darba man dar nereikia, tad tikrai nekelsiu 7 ryto, kad pusryciams nuvest i darzeli....) pietu miegas pas mus kaip darziuko ritmu 12-13 val, tai labai tikiuosi, kad dideliu problemu nekils, ir su vaikais labai noriai bendrauja... et naujos bedos prasides smile.gif
Papildyta:
O kaip Jusu reikalai su pampersais ir soske?  ax.gif jokiu nurodymu lyg ir niekas nesake  g.gif

jei nepraziodys vistiek parasys pazyma biggrin.gif man kadangi ir dukra vesti, tai eisim vienu laiku, 8 val, tai pusryciaut gales jau darziuke smile.gif
su soske ir pampiais dar draugaujam, nieko tokio, atpratins pacios smile.gif nematau bedu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(adiavl @ 2012 08 27, 14:57)
jei nepraziodys vistiek parasys pazyma biggrin.gif man kadangi ir dukra vesti, tai eisim vienu laiku, 8 val, tai pusryciaut gales jau darziuke smile.gif
su soske ir pampiais dar draugaujam, nieko tokio, atpratins pacios smile.gif nematau bedu smile.gif

girdejau, kad jos iki kaledu atpratina beveik visus vaikus nuo pampiu lotuliukas.gif nu bet saunuoles 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ausrele84 @ 2012 08 27, 21:07)
girdejau, kad jos iki kaledu atpratina beveik visus vaikus nuo pampiu  lotuliukas.gif nu bet saunuoles  4u.gif

Pirmoji ejo pas kitas auklytes tai nuo pamperso atprato per menesi nepilnai, tik nakti dar dedavau kazkur iki nauju metu, o nuo soskes atprato biski veliau, bet darzeli jinai nenaudojo, aukletojos atpratino gal per pora menesiu, bet namie jinai mane terorizuodavo nakciai.. bet po stomatito pati atprato smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ausrele84 @ 2012 08 26, 22:21)

oi mergyt pilva raizys itariu lotuliukas.gif nes atsimenu kai saviske pirma kart nuvedziau tai as daugiau stresavau nei vaikas lotuliukas.gif

QUOTE(ausrele84 @ 2012 08 27, 13:33)
Del pazymos, ir mes kolkas neturim. pas dantuku feja siuncia. Idomu bus paziureti kaip ten maniske praziodys smile.gif bet tikiuosi dar sia savaite viska spesim susitvarkyti, nes jau nuo pirmadienio startuojam  ax.gif

mus pirma kart ir tokia maza pas higieniste siunte...maniske ir su charakteriu bet labai ja lengvai prakalbino ir parode savo dantukus kuriuos zuikiai ir bezdziones valo lotuliukas.gif

ausrele84 ir adiaval sekmes jusu maziams darzelyje 4u.gif
Atsakyti
Aciu, Neringyte 4u.gif
Atsakyti
Gal ka apie Zilvicio sauluciu grupes aukletojas galit pasakyti? O gal ir ten einanciu atsiras? bigsmile.gif
Atsakyti
Apie Saulučių grupės lopšelio auklėtoja Vitalija galiu pasakyti vien tik gerus žodžius. Labai rūpestinga, kvalifikuota, moka užsiimti su vaikais. maniškė labai mylėjo šią auklytę. Super.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agnesaule: 04 rugsėjo 2012 - 19:10