Labukas, visoms krastietems mamoms ir vis tik smalsu suzinoti, ar padare maziuku grupe Vaikystej? nes tik nuo siemet turejo priimineti 1.5m vaikucius, iki siol tik nuo 3m priimdavo (bent jau vaikystes direktore taip pasakojo) tad gal kazkieno vaikuciai jau lanko maziausiuju grupe?
QUOTE(Elzė @ 2011 10 24, 21:45)
o kas domina?
Domina kokios auklytės mažiukų? Ar geros? Nuo kokio amžiaus vedėt savo mažylį? Ir kaip šiaip pats darželis?
ai... nekreipkit demesio
maziuku grupes Vaikystej man atrodo nera, bet manau kad ne 3 metuku o mazesniu priima nuo 2.5 turbut., kazkas pasakojo:)
Merginos ga yra kokių atsiliepimų apie Žilvitį, Varpelį ?
QUOTE(MrrMiau @ 2011 12 28, 14:29)
Merginos ga yra kokių atsiliepimų apie Žilvitį, Varpelį ?
varpelis man patinka Ugne eina, nuo rugsejo ir Aistis eis
I "vaikyste" priima paprastai nuo 3 metu, bet kaip man direktore sake galim priimt ir mazesnius su salyga, kad vaikas bus savarankiskas. T.y. darys i puoduka, pats valgys, kazkiek pats mokes rengtis.
Mes lankom siuo metu "puriena" ir esam siuo darzeliu labai patenkinti. Dukrai labai patinka
Mes lankom siuo metu "puriena" ir esam siuo darzeliu labai patenkinti. Dukrai labai patinka
Metus laiko lankom Varpelį, esam patenkintos
sveika
varplelis dirba iki 19 val
varplelis dirba iki 19 val
Gal kas galetu papasakoti apie Vaikysteje taikoma montesori metoda, gal kas lanko montesori grupe, kokie pastebejimai Neapsisprendziu
QUOTE(mandarininė @ 2012 04 13, 16:07)
Gal kas galetu papasakoti apie Vaikysteje taikoma montesori metoda, gal kas lanko montesori grupe, kokie pastebejimai Neapsisprendziu
labai ten idomu, daug veiklos vaikai turi, mokosi savarankiskumo, lavina rankyets, mastyma
na zodziu as tai uz montessori.,
kitoks metodas, bet tik veikloje, o siaip vaikai kaip ir kitos grupes ir valgyt ir i lauka eina kaip visi.
Siaip visiskai nesidomejau, kuo skiriasi montesori darzas nuo paprasto kito darzo, bet siai dienai Kdn. darzeli baigusius zinau 3 artimus zmogucius, kurie siuo metu jau yra studentai. Kiek zinau, ju gyvenimui jokios itakos neturejo tas darzelio auklejimo ar lavinimo tipas, todel manau, kad jokio skirtumo i kuri eis vaikai Man tai atrodo siek tiek ispustas burbulas, kad cia wow, o kiti paprasti darzai tai cia pfff....
O dar norejau paklausti, ar yra tokios salygos, kad vaika atvedus i darza, reik, kad jis moketu pats ant puodo sest, ar valgyt savarankiskai?? Ant puodo jau prasome, tik valgom siek tiek baisokai patys...aplink paskui primeto, nes neigude rankytes dar to...Mum bus kai pradesim eiti rugseji 2.5m. Ar reik jau moket visa tai??
O dar norejau paklausti, ar yra tokios salygos, kad vaika atvedus i darza, reik, kad jis moketu pats ant puodo sest, ar valgyt savarankiskai?? Ant puodo jau prasome, tik valgom siek tiek baisokai patys...aplink paskui primeto, nes neigude rankytes dar to...Mum bus kai pradesim eiti rugseji 2.5m. Ar reik jau moket visa tai??