Del PASAKOS, as pati ji pradejau lankyt pries 22m., pries 11m.lankyt pradejo ir brolis..Tad paskutini karta ten lankiausi pries 9 metus. ir kiek zinau ten dar like mano aukletoju
)) Kai kurios labai grazius prisiminimus, kai kurios nelabai kokius palikusios... Nezinau ar apie ta pacia Gitana snekama
, o gal kokia naujesne yra, bet pamenu viena tokiu paciu vardu neauksta, na is veido tikrai pazinciau
, kur kai mes eidavom pietu miego sakydavo, kad jei nemiegosim paims ir prikals prie sienos su vinim, kuriu atsines is ukvedzio ar kaip ten jis vadinasi
arba vienam pamenu grasino, kad jei nemiegos, tai atnes verdancio vandens "bliuda" ir ikis kojas ... Mus vaikus tiek prigazdinus budavo, kad nei krust per pietu miega nebudavo...Ai dar pamenu, kaip sake per pietus (nemegau as ir dar kazkas zirneliu), tai sakydavo kad jei nevalgysim, tai susirgsim veziu... nesuprate tuo metu dar, kas tas vezys, isivaizdavom , kad juo pavirsim
O tevams nedaejo pasiskust... Ir tik praejus daug daug metu papasakojau savo prisiminimus savo mamai
, kuri stebejosi, kodel tiek laiko nieko nesakiau... Manau, kad todel, kad gal per daug isgazdinta buvau ir daug metu tai buvau net pamirsus, kaip sakoma "uzblokavus"... ir tik kai broli mama eme vesti i ta darza, ja pamacius einancia koridorium prisiminiau tuos bajeriukus...
Todel manau , kad jei kazkas negerai su vaiku, jei pastebit, kad nenori i darza r siaip kazko bijo reik issiaiskinti, "kame saknys", nes galbut neapgalvoti aukletoju pasakymai ar poelgiai, vaikui gali padaryt zalos..
Bet aisku graziu daug prisiminimu siaip like..ejimas i miska, lapu grebimas kieme...leliu karpymas is popieriaus.. geroji aukletoja, kuri leisdavo nemiegot pietu
sausainiai pavakarims gaidelis suteptas sviestu
hmm.
Zodziu, galvoju visai, kad butu nieko savo mazaji ten leisti po keliu metu
Tik aisku aukletojas reiks atsirinkt