Įkraunama...
Įkraunama...

Kėdainių darželiai

QUOTE(drevinskiene @ 2011 01 20, 13:29)
Sveikos mamytes,

As savo pupa irgi planuoju leisti i darzeli, mes dar rudeni uzsirasem i darzeli esanti arciausiai namu, ir dabar nusprendziau, kad laikas pasidometi smile.gif. Kas ka galetumet pasakyti apie Obeleles darzeli Vilainiuose? Aciu uz atsiliepimus.

sveikos.
sis darzelis ir mane domintu labai ,esam usirase nuo rudens 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(veziuke85 @ 2011 01 20, 14:43)
Sveikos mamos,
mes lankome jau trecia darzeli blush2.gif  bet ne todel kad mums netiko. I Žilvyti ejome,nes ten greiciausiai mus prieme. Kai atsirado salia musu esanciame darzelyje vieta,pradejome lankyti Aviliuka. Kai dukrai buvo nustatyta akiu korekcija perejom i dabar lankoma darzeli Pasaka. Cia pradejau vesti ir jaunele. Musu lopselio aukletoja nuostabioji Gitana thumbup.gif Apie kiekviena darzeli galiu atsiliepti tik gerais zodziais tik todel,kad mums pasiseke del aukletoju.tad ne darzelis pelno gera varda o aukletojos thumbup.gif  wub.gif

drinks_cheers.gif Sita lopselio aukletoja tikrai nuostabi thumbup.gif wub.gif Taip pat ''Ziogeliu'' grupes aukletojos Rasa ir Rimante- thumbup.gif thumbup.gif Prasysiu direktores,kad kitais metais ten eitu mazoji.
Atsakyti
Del PASAKOS, as pati ji pradejau lankyt pries 22m., pries 11m.lankyt pradejo ir brolis..Tad paskutini karta ten lankiausi pries 9 metus. ir kiek zinau ten dar like mano aukletoju smile.gif)) Kai kurios labai grazius prisiminimus, kai kurios nelabai kokius palikusios... Nezinau ar apie ta pacia Gitana snekama bigsmile.gif , o gal kokia naujesne yra, bet pamenu viena tokiu paciu vardu neauksta, na is veido tikrai pazinciau rolleyes.gif , kur kai mes eidavom pietu miego sakydavo, kad jei nemiegosim paims ir prikals prie sienos su vinim, kuriu atsines is ukvedzio ar kaip ten jis vadinasi lotuliukas.gif arba vienam pamenu grasino, kad jei nemiegos, tai atnes verdancio vandens "bliuda" ir ikis kojas ... Mus vaikus tiek prigazdinus budavo, kad nei krust per pietu miega nebudavo...Ai dar pamenu, kaip sake per pietus (nemegau as ir dar kazkas zirneliu), tai sakydavo kad jei nevalgysim, tai susirgsim veziu... nesuprate tuo metu dar, kas tas vezys, isivaizdavom , kad juo pavirsim lotuliukas.gif O tevams nedaejo pasiskust... Ir tik praejus daug daug metu papasakojau savo prisiminimus savo mamai doh.gif , kuri stebejosi, kodel tiek laiko nieko nesakiau... Manau, kad todel, kad gal per daug isgazdinta buvau ir daug metu tai buvau net pamirsus, kaip sakoma "uzblokavus"... ir tik kai broli mama eme vesti i ta darza, ja pamacius einancia koridorium prisiminiau tuos bajeriukus...
Todel manau , kad jei kazkas negerai su vaiku, jei pastebit, kad nenori i darza r siaip kazko bijo reik issiaiskinti, "kame saknys", nes galbut neapgalvoti aukletoju pasakymai ar poelgiai, vaikui gali padaryt zalos.. mirksiukas.gif

Bet aisku graziu daug prisiminimu siaip like..ejimas i miska, lapu grebimas kieme...leliu karpymas is popieriaus.. geroji aukletoja, kuri leisdavo nemiegot pietu lotuliukas.gif sausainiai pavakarims gaidelis suteptas sviestu lotuliukas.gif hmm. smile.gif

Zodziu, galvoju visai, kad butu nieko savo mazaji ten leisti po keliu metu smile.gif Tik aisku aukletojas reiks atsirinkt mirksiukas.gif
Atsakyti
Manau,kad Jus kalbat apie kita Gitana ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Nomadica @ 2011 04 02, 00:06)
Del PASAKOS, as pati ji pradejau lankyt pries 22m., pries 11m.lankyt pradejo ir brolis..Tad paskutini karta ten lankiausi pries 9 metus. ir kiek zinau ten dar like mano aukletoju smile.gif)) Kai kurios labai grazius prisiminimus, kai kurios nelabai kokius palikusios... Nezinau ar apie ta pacia Gitana snekama bigsmile.gif , o gal kokia naujesne yra, bet pamenu viena tokiu paciu vardu neauksta, na is veido tikrai pazinciau  rolleyes.gif , kur kai mes eidavom pietu miego sakydavo, kad jei nemiegosim paims ir prikals prie sienos su vinim, kuriu atsines is ukvedzio ar kaip ten jis vadinasi lotuliukas.gif  arba vienam pamenu grasino, kad jei nemiegos, tai atnes verdancio  vandens "bliuda" ir ikis kojas ... Mus vaikus tiek prigazdinus budavo, kad nei krust per pietu miega nebudavo...Ai dar pamenu, kaip sake  per pietus (nemegau as ir dar kazkas zirneliu), tai sakydavo kad jei nevalgysim, tai susirgsim veziu... nesuprate tuo metu dar, kas tas vezys, isivaizdavom , kad juo pavirsim  lotuliukas.gif O tevams nedaejo pasiskust... Ir tik praejus daug daug metu papasakojau savo prisiminimus savo mamai  doh.gif  , kuri stebejosi, kodel tiek laiko nieko nesakiau... Manau, kad todel, kad gal per daug isgazdinta buvau ir daug metu tai buvau net pamirsus, kaip sakoma "uzblokavus"... ir tik kai broli mama eme vesti i ta darza, ja pamacius einancia koridorium prisiminiau tuos bajeriukus...
Todel manau , kad jei kazkas negerai su vaiku, jei pastebit, kad nenori i darza r siaip kazko bijo reik issiaiskinti, "kame saknys", nes galbut neapgalvoti aukletoju pasakymai ar poelgiai, vaikui gali padaryt zalos.. mirksiukas.gif

Bet aisku graziu daug prisiminimu siaip like..ejimas i miska, lapu grebimas kieme...leliu karpymas is popieriaus.. geroji aukletoja, kuri leisdavo nemiegot pietu  lotuliukas.gif sausainiai pavakarims gaidelis suteptas sviestu  lotuliukas.gif hmm. smile.gif

Zodziu, galvoju visai, kad butu nieko savo mazaji ten leisti po keliu metu smile.gif Tik aisku aukletojas reiks atsirinkt  mirksiukas.gif

Skaitau ir skaiciuoju g.gif ar nebusi buvusios vienoi grupei abi lotuliukas.gif na ir as panasiai tuo metu lankiau, ir mano aukletoja buvo Gitana, o ta geroji tai Arta, tokia stambi sviesiais plaukais thumbup.gif Na kad tokia ziauri Gitana buvo tai nepamenu, bet kad mes jos nemegom tai tikrai lotuliukas.gif
o si rudenu laisiu savo zirniukai i Pasaka, ir kaip bebutu keista, pas Gitana bigsmile.gif bet del to nebijau, dar ir ramiau kad pazystama smile.gif O Asta kiek girdejau dirba darzelyje, pas ja mano maziulis dar per mazas ax.gif
O kas keisciausia tai jos abi mane atpazysta po sitiek metu thumbup.gif
Atsakyti
Mano vaikas lanke varpeli, po to i Vaikystes pradine mokyklele ejo, ten baige. Labai siltas kolektyvas dirba, ten mano drauge dirba, tai tikrai labai geru atsiliepimu girdejau apie sia istaiga. Ten ugdomasi montesori ir kompleksinio ugdymo grupese, du skirtingi budai.
Atsakyti
taip taip krisle159, lankem lankem kartu mes ji, kartu su visa chebra, su kuria ir mokyklon ejom mirksiukas.gif smile.gif O Asta ir man prisiminimus gerus palikus smile.gif Uzrasiau ir as maziu savo i Pasaka nuo kito rudens. Tai jei grisim i Kedainius, tai zygiuosim i Pasaka. Kai nuejau sienos tiek pazistamos kad super ...
Beje sveikinu su nestuke.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nomadica: 13 gegužės 2011 - 22:59
QUOTE(ausrele84 @ 2011 02 18, 16:10)
uzsirasem i tris darzeliukus, nors mums dar tik 2.5 menesiuko  biggrin.gif o vat Purienoj, mes 27 eilej 2012 09 01  doh.gif tai juokavau, kad greiciausiai dar besilaukiant reikia eiti leliuka uzrasyti  lotuliukas.gif tikimes bent i viena patekti  smile.gif

O mes dar neuzsirase, bet siandien planuojam tai padaryti bet jau ziuriu cia eiles kosmines tai kur tuos vaikus des jai netilps, Purienoi as pati ejau i darzeli, bet mum tolokai, nuo Zemaites, reikes ir man uzrasyt i tris kokius del visa ko.
Atsakyti
QUOTE(mrb @ 2010 05 31, 15:20)
gal kas galit apie montesori grupe ir aukletoja emilija papasakoti?

Sveika, auklėtoja Emilija atrodo gan griežtoka,bet tikrai neturiu nieko blogo apie ja pasakyti smile.gif Užsiema su vaikučiais, grupėje visad užsieme vaikai ( mokinasi savarankiškumo) ir panašiai mirksiukas.gif
Atsakyti
4u.gif Gal kas galit, pasayti kaip ,,Žilvičio" auklėtojos Dalia ir Lidija?
Atsakyti
4u.gif Sveikutės. gal kas žinote apie ,,Žilvičio''auklėtojas Lidiją, Dalią?
Atsakyti
Sveikos Kedainių mamos, kadangi dar esu jauna mama susiduriau su tokia gana rimta problema. Visi Kedainiuose esantys darzeliai dirba iki 17.30val, taciau manau yra tokiu tevu kaip as kurie tikrai dirbame ilgiau nei iki 17val. Tai norejau suzinoti ar atsirastu mamu kurios noretu jog atsirastu nors vienas koks darzelis kuris galetu tureti praiilginta grupe?
Atsakyti