Mes einam i Vaikystės darželį, montesori grupę. Man auklėtoja patinka, griežta, bet mylinti. Mano vaikas labai ismoko disciplinos, ismoko graziai susitvarkyti zaislus, neina miegoti, kol visko nesusitvarko. Su tais darzeliais yra tik viena bėda, labai dažnai serga. Savaite paeina ir dvi savaites serga, o tuo paciu uzkrecia ir mano 7 men maziuką, tai pastoviai man abu is karto serga.
kaip gerai mergaites, kad jus radau per savaitgali turiu apsispresti ar vesti vaika i darzeli atsilaisvino viena vieta, paskambino direktore ir pasiule atvesti savo vaika - sunui pries pora savaiciu 2 metukai suejo. Iki dabar ji priziurejo aukle, nes as dirbu, mociuciu ir kitu pagalbininku neturim bet aukle gana brangus malonumas.... bet taip gaila to savo maziuko ... kaip pripratinti ... toks mamyciukas kalba dar daugiau savo kalba, vaikstom vis dar su pampersu o eitumem i zilviti ... Patarkit prasau ka kaip vaikui geriau
QUOTE(audronyyyte @ 2010 11 06, 20:17)
kaip gerai mergaites, kad jus radau per savaitgali turiu apsispresti ar vesti vaika i darzeli atsilaisvino viena vieta, paskambino direktore ir pasiule atvesti savo vaika - sunui pries pora savaiciu 2 metukai suejo. Iki dabar ji priziurejo aukle, nes as dirbu, mociuciu ir kitu pagalbininku neturim bet aukle gana brangus malonumas.... bet taip gaila to savo maziuko ... kaip pripratinti ... toks mamyciukas kalba dar daugiau savo kalba, vaikstom vis dar su pampersu o eitumem i zilviti ... Patarkit prasau ka kaip vaikui geriau
sveikute na as esu UZ darzeli,nors mes pradejome eiti siemet kai maziui suejo 3 metukai,na tiesiog buvo tokia galimybe auginti namie ilgiau darzely ismoksta ir valgyti ir i tualeta eiti,ir su vaikais zaisti kolektyve taip sakant tik aisku darzely bent pirmus metus tai uzpuola nemazai ligu,tai sloga,tai vel kas
QUOTE(audronyyyte @ 2010 11 06, 19:17)
as pradejau vest tik sukakojus dviem metukam,vaikciojo dar su pampiu,ir siaip mamyciukas buvo-bet nieko priprato,ir pampio labai greit atsikratem, o siemet jau su noru keliauja ir miega be probelmu.manau papultumet i musu grupe labai saunios aukletojos padetu adaptuotis kleckiukui sekmes
QUOTE(Wika& @ 2010 11 07, 11:48)
as pradejau vest tik sukakojus dviem metukam,vaikciojo dar su pampiu,ir siaip mamyciukas buvo-bet nieko priprato,ir pampio labai greit atsikratem, o siemet jau su noru keliauja ir miega be probelmu.manau papultumet i musu grupe labai saunios aukletojos padetu adaptuotis kleckiukui sekmes
oi idomu idomu tai kas jusu aukletoja ?
Papildyta:
o mums kaskaip liuks darzeli.as pernai jau 2diena ruksejo palikau net miego mazyli savo.nei bijojo neiu ka.neverkdavo visai man jis.ten ir pampio atsisakeme ir draugu susiradome.dabar net savaitgali prasosi i darza.nuliusta kai pasakau jog siandien nedirba.
QUOTE(Nomadica @ 2010 11 12, 02:40)
Nieko nerasot apie "pasaka"?? Niekas i ja neinat? kokia ten situacija?
manau kaip ir visus vienam taip kitam taip bijo rasyt parasys kad nepatinka pulsim kad ten gerai parasys kad negerai pulsim rasyt kad gerai
priklausis ne tik nuo darzialio daugiau priklausis butent nuo aukletoju
QUOTE(Natali69 @ 2010 10 27, 11:51)
Vis dar laukiam atsiliepimu
Labai geras darželis.auklėtojos nuostabios,aplinka kaimelis,maistas geras.einam 4 metus,nebuvo jokių problemų
esam ėję į kitą darželį Kėdainiuose,net net nėra ko lyginti.vesčiau ir vesčiau į Dobiliuką,taip ,kad pasirinkimas geras Natali.
p.s.o gyvensit Šerkšnės gatvėj?
Sveiki,
Mes tik už Varpelį. Tiek žmonės, tiek vaikai, tiek auklėtojos labai paprastos ir nuoširdžios. Vedu vieną, vedu ir antrą .
Dar gana geri atsiliepimai apie Vaikystę, tik va, kad ten sako, jog turtingesnių tėvų darželis.
Na, o Varpelyje Laimutė superinė auklėtoja.Labai.
Mes tik už Varpelį. Tiek žmonės, tiek vaikai, tiek auklėtojos labai paprastos ir nuoširdžios. Vedu vieną, vedu ir antrą .
Dar gana geri atsiliepimai apie Vaikystę, tik va, kad ten sako, jog turtingesnių tėvų darželis.
Na, o Varpelyje Laimutė superinė auklėtoja.Labai.
mes nuo kitos savaite pradesim eit i Varpelis darzeli aukletojos Roma ir Regina bus visciuku grupej gal kas zinot apie tas aukletojas gero ar blogo