Įkraunama...
Įkraunama...

Kėdainių darželiai

Mano vyrukas jau antrus metus lanko Zilvyti ir tikrai negaliu niekuo skustis schmoll.gif
visur yra geru ir "blogu" aukletoju kiekvienam savo smile.gif gal man atrodys superine aukletoja o kitai mamai ne ppro kuria vieta netiks nors ir verstusi per galva doh.gif
Atsakyti
[quote=pupppsis_22,2010 10 19, 12:57]
[quote=Indare,2010 10 19, 11:49]
Na, mes žadam keisti gyvenamąją vietą, tai dėl to į tiek darželių užsirašėm, neaišku kur gyvensim po dviejų metų smile.gif
O ten tame rajone yra 4 darželiai, jei neklystu "Puriena", "Vaikystė", "Žilvytis", "Varpelis" (šitas truputį toliau).
"Vaikystėje" yra montesori grupės, bet ten man atrodo irgi didelės eilės ten. Aš leisčiau į "Purieną" jei būtų galimybė, nes daug gerų atsiliepimų yra apie šį darželį, draugių vaikai ten eina, tai labai patenkinti smile.gif O daugiausia neigiamų atsiliepimų esu girdėjusį apie "Žilvytį".
sveiki
seip maniskis jau 2metai lanko zilvyti ir galiu paneogti jusu ganda kad darzelis nekoks nes matau pati kad taip nera.direktore tikrai gera ir sukalbama.o musu aukletoje superine,10balu jei.ir patirties turi 35m su maziukais.ir izsiema su jais,dainuoja.mano net be asaru eina su noru.net sest atsikele mama as i darza noriu sako.viska ismoko ten ir be pampiu apseiti.del maisto irgi niekada nei veme nei skundesi vaikas.taip kad jai kaska nugirdote kaskur 1 manau reikia pasidometi jai nesunku o ne smeisti iskart.as ir daug girdziu apie kitus darzelius ir ju darbuotojus bet viesai nekalbu. unsure.gif
[/quote]

Oi kokia pikta mama doh.gif Aš nieko ir nešmeižiu, o domėjausi tikrai daug smile.gif Tiesiog sakau, kad girdėjau daug neigiamų atsiliepimų apie šį darželį, bet čia tik mano nuomonė. Čia ir yra tema, skirta aptarti darželius, sužinoti ne tik teigiamus, bet ir neigiamus dalykus. O kiekviena mama pasako savo nuomonę, įspūdžius ir pan. Mano draugių net 4 vaikai eina į šį darželį. Na, vienos jau nebeina, nes patyrė vaikas darželio traumą visam gyvenimui, nei į jokį daugiau darželį neįmanoma nuvest. Kitai liepdavo būtinai iki pietų pasiimti, nes vaikas neužmiega pietų ir trukdo kitiems, o jei nepasiimdavo skambindavo telefonu ir sakydavo ateikit, nes jūsų vaikas trukdo kitiems miegoti!!! Aišku, visur yra visokių auklėtojų ir visokių grupių ir apie kiekvieną darželį galima rasti ir gero ir blogo ką pasakyti. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Indare @ 2010 10 19, 13:10)
Oi kokia pikta mama doh.gif  Aš nieko ir nešmeižiu, o domėjausi tikrai daug smile.gif Tiesiog sakau, kad girdėjau daug neigiamų atsiliepimų apie šį darželį, bet čia tik mano nuomonė. Čia ir yra tema, skirta aptarti darželius, sužinoti ne tik teigiamus, bet ir neigiamus dalykus. O kiekviena mama pasako savo nuomonę, įspūdžius ir pan. Mano draugių net 4 vaikai eina į šį darželį. Na, vienos jau nebeina, nes patyrė vaikas darželio traumą visam gyvenimui, nei į jokį daugiau darželį neįmanoma nuvest. Kitai liepdavo būtinai iki pietų pasiimti, nes vaikas neužmiega pietų ir trukdo kitiems, o jei nepasiimdavo skambindavo telefonu ir sakydavo ateikit, nes jūsų vaikas trukdo kitiems miegoti!!! Aišku, visur yra visokių auklėtojų ir visokių grupių ir apie kiekvieną darželį galima rasti ir gero ir blogo ką pasakyti. smile.gif

apie zilvyti ir as tikrai girdejau daugiau blogu nei geru dalyku, bet tai ka girdejau, buvo susije tik su keliom aukletojom, jei kazkam papuole geros tai ir dziaugias, juk ir kituose darzeliuose visko buna doh.gif o cia mamyte prieme labai asmeniskai sita dalyka doh.gif
Atsakyti
QUOTE(adiavl @ 2010 10 19, 14:01)
apie zilvyti ir as tikrai girdejau daugiau blogu nei geru dalyku, bet tai ka girdejau, buvo susije tik su keliom aukletojom, jei kazkam papuole geros tai ir dziaugias, juk ir kituose darzeliuose visko buna ...

va butent kad ne nuo darzelio o nuo jame dirbanciu aukletoju priklauso... apie ta paty zilvyti kol nejo vaikis buvau girdejus visokiu blogybiu,tiesiog nekreipiau demesio nuejau ir isitikinau pati kas kaip....pasikartosiu esu labai patenkinta esama situacija smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Wika& @ 2010 10 19, 14:08)
va butent kad ne nuo darzelio o nuo jame dirbanciu aukletoju priklauso... apie ta paty zilvyti kol nejo vaikis buvau girdejus visokiu blogybiu,tiesiog nekreipiau demesio nuejau ir isitikinau pati kas kaip....pasikartosiu esu labai patenkinta esama situacija smile.gif

Be abejo, kad viskas priklauso nuo auklėtojų smile.gif Juk auklėtojos bendrauja su vaikais, užsiima, praleidžia didžiąją dienos dalį. Smagu, kai vaikas su auklėtoja gerai sutaria, noriai eina į darželį. Gaila, kad tikrai ne visos auklėtojos tokios verysad.gif Nesakau, kad "Žilvytis" yra blogas darželis, tiesiog taip sutapo, kad apie ten dirbančias auklėtojas daugiausiai neigiamų atsiliepimų girdėjau...
Ir sutinku, kad ten ir gerų, atsidavusių savo darbui auklėtojų yra thumbup.gif
Atsakyti
nei as pikta nei ka!o ka jus gal matote pro ekrana mano veido bruozus????geras idomnei cia clap.gif seip tai nieko pries nei 1darzeli as neturiu.zinau ir zilvytije 2 nekokias aukletojas ir kad net jos ranka pakele pries vaika ta ir zinau.pati skundziausi direktorei.pasake rasykite pareiskimus bendrai tevelei su parasais tada kaska darys.na as juk nelakstysiu per visa darzeli neklausinesiu kas skundziasi ta aukletoja.tiesiog nuleidau rankas ir pakeiciau aukletoja.
Atsakyti
QUOTE(Indare @ 2010 10 19, 13:10)
Oi kokia pikta mama doh.gif  Aš nieko ir nešmeižiu, o domėjausi tikrai daug smile.gif Tiesiog sakau, kad girdėjau daug neigiamų atsiliepimų apie šį darželį, bet čia tik mano nuomonė. Čia ir yra tema, skirta aptarti darželius, sužinoti ne tik teigiamus, bet ir neigiamus dalykus. O kiekviena mama pasako savo nuomonę, įspūdžius ir pan. Mano draugių net 4 vaikai eina į šį darželį. Na, vienos jau nebeina, nes patyrė vaikas darželio traumą visam gyvenimui, nei į jokį daugiau darželį neįmanoma nuvest. Kitai liepdavo būtinai iki pietų pasiimti, nes vaikas neužmiega pietų ir trukdo kitiems, o jei nepasiimdavo skambindavo telefonu ir sakydavo ateikit, nes jūsų vaikas trukdo kitiems miegoti!!! Aišku, visur yra visokių auklėtojų ir visokių grupių ir apie kiekvieną darželį galima rasti ir gero ir blogo ką pasakyti. smile.gif

gal galima placiau apie ta darzelio trauma? g.gif
Atsakyti
QUOTE(marabeska @ 2010 10 20, 13:02)
gal galima placiau apie ta darzelio trauma?  g.gif

Tai psichologinė trauma, ne fizinė aišku smile.gif na, kitaip būtų galima pavadint darželio baime smile.gif Mergaitė pradėjo eiti į darželį, iš pradžių viskas buvo lyg ir gerai. Vėliau kilo keletas konfliktų su auklėtoja, pradėjo bijoti auklėtojos ir nenorėti eiti į darželį. Po kurio laiko tėvai nebegalėjo jos vesti į darželį, nes verkdavo vien tik jį pamačius. Bandė vesti į kitą, bet mergaitė net nebandė jau adaptuotis ten, nuolat verkdavo. Čia turbūt buvo pirmosios auklėtojos klaida. Trumpai būtų tiek.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Indare: 20 spalio 2010 - 13:58
o as manau kad vaikas pvz 2m jis neturi nuomones.koks galima butu noriu nenoriu eiti i darzeli.reikia juk vaikas pripranta.nesuprantu kai vaikas pabliauna kaskiek mamai i sijona ir viskas mamos jau nebeveda vaiko i darzeli,vaikui depresijos ir t.t. jupkingai man visos tokios istorijos.gerao gal ten ta aukletoje nekokia buvo bet ne jin 1 dirba darzelyje tiek kedainiuose.paskui vat ir isaiga vaikai lepunelei,arba chuliganai.
Atsakyti
QUOTE(mamute1988 @ 2010 09 12, 22:40)
Sveikuciai,gal yra lankanciu zilvycio darzeli ir gyvenanciu ramybes skvere ax.gif

Labukas,mes gyvename Ramybes skvere,einame i Vyturelio darzeli 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes 4u.gif
Gal kuri galetu ka nors papasakoti apie Pelednagiu darzeli DOBILIUKAS? kraustomes neuzilgo i Medeksius, tai planuojam eiti i sio darzelio lopselio grupe. Siandien buvau pas direktore, sake penktadieni pasiskambinti nuo kada jau mus priims ax.gif
Atsakyti
Vis dar laukiam atsiliepimu ax.gif
Atsakyti