Įkraunama...
Įkraunama...

Kėdainių darželiai

Laba diena 4u.gif

Nesenai persikrausteme i Kedainius ir planuojame uzrasyti vaikuti i darzeli rolleyes.gif ar yra kazkokiu salygu ar galima bandyti i kuri norim darzely ar tarkim butina pagal gyvenama vieta? g.gif niekad nesusiduriau su tokiais dalykais tai nezinau blush2.gif
koki darzeli rekomenduotumete? g.gif
einu paskaitinet temos issamiau smile.gif

aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(marabeska @ 2010 10 18, 16:01)
Laba diena  4u.gif

Nesenai persikrausteme i Kedainius ir planuojame uzrasyti vaikuti i darzeli  rolleyes.gif  ar yra kazkokiu salygu ar galima bandyti i kuri norim darzely ar tarkim butina pagal gyvenama vieta?  g.gif  niekad nesusiduriau su tokiais dalykais tai nezinau  blush2.gif
koki darzeli rekomenduotumete?  g.gif
einu paskaitinet temos issamiau smile.gif

aciu  4u.gif

Sveika, o kokios amžiaus tavo vaikutis?
Praeitą savaitę užrašiau dukrytę į darželius. smile.gif Sąlygų jokių nėra, galima rašyti į kokį nori darželį smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Indare @ 2010 10 18, 16:13)
Sveika, o kokios amžiaus tavo vaikutis?
Praeitą savaitę užrašiau dukrytę į darželius. smile.gif  Sąlygų jokių nėra, galima rašyti į kokį nori darželį smile.gif

dabar metai ir 4 men, tai noreciau kad i darzelizygiuotu nuo 2011 09 01 smile.gif o Jus nuo kada uzraset? ir i koki? g.gif
Atsakyti
QUOTE(marabeska @ 2010 10 18, 17:03)
dabar metai ir 4 men, tai noreciau kad i darzelizygiuotu nuo 2011 09 01 smile.gif o Jus nuo kada uzraset? ir i koki?  g.gif

Mes užsirašėm nuo 2012 09 01, tai kai kuriuose darželiuose jau vos ne paskutiniai buvom doh.gif O užsirašėm į "Purieną", "Obelėlę", "Varpelį", "Vyturėlį" smile.gif Mažiausios eilės "Varpelyje", bent jau nuo 2012 metų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Indare @ 2010 10 18, 17:09)
Mes užsirašėm nuo 2012 09 01, tai kai kuriuose darželiuose jau vos ne paskutiniai buvom doh.gif  O užsirašėm į "Purieną", "Obelėlę", "Varpelį", "Vyturėlį" smile.gif  Mažiausios eilės "Varpelyje", bent jau nuo 2012 metų smile.gif

vajej blink.gif ... kazin ar nebusim pavelave...
Atsakyti
QUOTE(marabeska @ 2010 10 18, 19:50)
vajej  blink.gif ... kazin ar nebusim pavelave...

na, žiūrint į kokį darželį norėtumėt g.gif
Atsakyti
QUOTE(Indare @ 2010 10 18, 19:52)

geras klausimas g.gif o i koki patartumet noret? ax.gif Kadangi kedainiuose naujakuriai, tai nelabai ir zinau... O jus pagal ka sitiek daug darzeliu issirinkot? pagal gyvenama vieta ar kaip? g.gif
Aisku noretusi arciau namu, bet cia turbut prabanga butu g.gif Kokie darzeliai arciausi tam rajone netoli stoties, maximos? g.gif
Atsakyti
QUOTE(marabeska @ 2010 10 19, 07:04)
geras klausimas  g.gif  o i koki patartumet noret?  ax.gif Kadangi kedainiuose naujakuriai, tai nelabai ir zinau... O jus pagal ka sitiek daug darzeliu issirinkot? pagal gyvenama vieta ar kaip? g.gif
Aisku noretusi arciau namu, bet cia turbut prabanga butu  g.gif  Kokie darzeliai arciausi tam rajone netoli stoties, maximos?  g.gif

Na, mes žadam keisti gyvenamąją vietą, tai dėl to į tiek darželių užsirašėm, neaišku kur gyvensim po dviejų metų smile.gif
O ten tame rajone yra 4 darželiai, jei neklystu "Puriena", "Vaikystė", "Žilvytis", "Varpelis" (šitas truputį toliau).
"Vaikystėje" yra montesori grupės, bet ten man atrodo irgi didelės eilės ten. Aš leisčiau į "Purieną" jei būtų galimybė, nes daug gerų atsiliepimų yra apie šį darželį, draugių vaikai ten eina, tai labai patenkinti smile.gif O daugiausia neigiamų atsiliepimų esu girdėjusį apie "Žilvytį".
Man atrodo, kad "Varpelyje jus turėtų tikrai priimti, nes ten daug yra lopšelio grupių, bent jau nuo 2012 metų priima 45 vaikus, kai tuo tarpu kituose darželiuose tik 15-16 smile.gif
Pabandykit pereiti tuos darželius, direktorės tikrai malonios, pasikalbėsit, patars gal ką smile.gif
Atsakyti
Aciu uz informacija issamia 4u.gif
reikes ekskursija padaryti per situs darzelius rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(marabeska @ 2010 10 19, 11:06)
Aciu uz informacija issamia  4u.gif
reikes ekskursija padaryti per situs darzelius  rolleyes.gif

Nėra už ką smile.gif
Ilgai nedelskit, kuo anksčiau nueisit, tuo didesnė tikimybė, kad priims 4u.gif
Atsakyti
sveiki, mes lankom varpeli lopseli, tai tikrai nemazai priimta vaikuciu, 3 grupes po 15 vaikukiu 4u.gif ir siaip ten direktore labai maloni, jei pagal amziu priklauso vaikui darzelis, dazniausiai priima smile.gif tik aisku reikia eit kalbet tartis biggrin.gif
Atsakyti
[quote=Indare,2010 10 19, 11:49]
Na, mes žadam keisti gyvenamąją vietą, tai dėl to į tiek darželių užsirašėm, neaišku kur gyvensim po dviejų metų smile.gif
O ten tame rajone yra 4 darželiai, jei neklystu "Puriena", "Vaikystė", "Žilvytis", "Varpelis" (šitas truputį toliau).
"Vaikystėje" yra montesori grupės, bet ten man atrodo irgi didelės eilės ten. Aš leisčiau į "Purieną" jei būtų galimybė, nes daug gerų atsiliepimų yra apie šį darželį, draugių vaikai ten eina, tai labai patenkinti smile.gif O daugiausia neigiamų atsiliepimų esu girdėjusį apie "Žilvytį".
sveiki
seip maniskis jau 2metai lanko zilvyti ir galiu paneogti jusu ganda kad darzelis nekoks nes matau pati kad taip nera.direktore tikrai gera ir sukalbama.o musu aukletoje superine,10balu jei.ir patirties turi 35m su maziukais.ir izsiema su jais,dainuoja.mano net be asaru eina su noru.net sest atsikele mama as i darza noriu sako.viska ismoko ten ir be pampiu apseiti.del maisto irgi niekada nei veme nei skundesi vaikas.taip kad jai kaska nugirdote kaskur 1 manau reikia pasidometi jai nesunku o ne smeisti iskart.as ir daug girdziu apie kitus darzelius ir ju darbuotojus bet viesai nekalbu. unsure.gif
Atsakyti