sveikutes mes zilvyti lankome tai birzelis ir rugpjutis nedirbs.tad busime namuciuose.o gal tra kas neturite kur deti vaikuciuo galeciau su saviskiu pasaugoti uz simboline suma.visvien 2vaikuciams linxmiau.pati siuo metu dirbu aukle tai patirties turiu.auginu savo maziu bei kitai mamai padedu auginti dvinukus.tad birzelio menesi busiu namuose atostogos man menuo bus.tad jei ka sudominau nebijate palikti vaiko su manimi ir mano suneliu laukiu i az.
Sveikos, mamytes
Gal yra tokiu, kuriu vaikuciai siais metais prades lankyti "Aviliuka" (lopselio grupe)?
Idomu, ar ten buna kokia rugsejo 1-osios svente, ar vaikiukai nesa gelytes?
Gal yra tokiu, kuriu vaikuciai siais metais prades lankyti "Aviliuka" (lopselio grupe)?
QUOTE(Natali69 @ 2010 08 22, 13:55)
Sveikos, mamytes
cia jau nuo mamytes priklauso ar nes t gelyciu ar ne...mes nesdavom aukletojom gelyciu
laba valara...Norejau pasiklausti kaip del sveikatos pazimos tos,nu nelabai gaudausi,ar reikia nesti ja pacia rugsejo pirmaja ,ar galima ir veliau pas daktarus apsilankyti ir atnesti ta pazima veliau??ar priims mus i darzeli??lankom zilvyti
QUOTE(mamute1988 @ 2010 08 25, 22:36)
laba valara...Norejau pasiklausti kaip del sveikatos pazimos tos,nu nelabai gaudausi,ar reikia nesti ja pacia rugsejo pirmaja ,ar galima ir veliau pas daktarus apsilankyti ir atnesti ta pazima veliau??ar priims mus i darzeli??lankom zilvyti
seip be paimos neturetu priimt
QUOTE(mamute1988 @ 2010 08 25, 21:36)
pernai mums pazymos nereikejo darzeliui nes vasara viena menesi lankem...siemet nezinau bet musu daktare greit israso ja tai nesuku galvos ....cia zilvicio darzelyje
Labas mamytės,čia aš norėjau paklausti ar "žilvyčio" darželyje direktorei nešėt kokį lauknešėlį,kad priimtų?Ar ji ima?
Man tokia situacija,kad stovim eilėj virš metų laiko,dar turiu trigubą pirmenybę,tačiau direktorė apie pirmenybes nieko nesakė,į darželį nuo šio rugsėjo nepapuolėm,bet sąraše po tų papuolusių esam 5,tai liepė rugsėjo pabaigoj ateit gal kas pasikeis.Tačiau dabar sužinojau,kad turiu pirmenybių,ka nuėjau į kitą darželį klausti ir papasakojau visa situacija tai sako turėjo priimti,ir sakė eit pas direktore ir kalbėtis,turi priimti.Tai galvoju gal ką nunešt?Nes jei nepriims turėsiu mesti mokslus.
Man tokia situacija,kad stovim eilėj virš metų laiko,dar turiu trigubą pirmenybę,tačiau direktorė apie pirmenybes nieko nesakė,į darželį nuo šio rugsėjo nepapuolėm,bet sąraše po tų papuolusių esam 5,tai liepė rugsėjo pabaigoj ateit gal kas pasikeis.Tačiau dabar sužinojau,kad turiu pirmenybių,ka nuėjau į kitą darželį klausti ir papasakojau visa situacija tai sako turėjo priimti,ir sakė eit pas direktore ir kalbėtis,turi priimti.Tai galvoju gal ką nunešt?Nes jei nepriims turėsiu mesti mokslus.
QUOTE(Cinderella2 @ 2010 08 27, 11:57)
Labas mamytės,čia aš norėjau paklausti ar "žilvyčio" darželyje direktorei nešėt kokį lauknešėlį,kad priimtų?Ar ji ima?
imt manau ima visi tuos kysius bet mes nenesem nieko nors pradejau vesti vidury metu.o siaip zilvicio direktore labai sukalbama
QUOTE(Cinderella2 @ 2010 08 27, 10:57)
nieko nenesiau
as irgi nenesiau nieko direktorei zilvycio.o jin visai gera tik reikia normalei atsisesti ir papasakoti,pasakyti kas yra ko jums reikia is jos.visi mes esame zmones.bet seip kiek man sake kad ne jin tai sprendzia viena.
Sveikos mamytes, Nuo rugsejo 1 d. savo mazyli vesiu i lopseli "Varpeli", norejau pasidometi gal ka zinote apie aukletoja Roma Bukauskiene?
Labai nerimauju kaip bus, ne maniskis labai prilipes prie manes...
Labai nerimauju kaip bus, ne maniskis labai prilipes prie manes...