Įkraunama...
Įkraunama...

Kėdainių darželiai

Kalbejau su savo mama, tai sake, kad taip budavo seniau, kai mes lankem darzelius. Reikedavo pateisint nelankomas dienas, ta prasme rasyti pareiskioma direktorei, kad pvz. teveliams atostogos, arba, kaip pvz. amzinastudentes atveju- vaikas lanko dailes mokykla, ir tada uz tas dienas nereiks moketi. Na jei taip padarytu, manau butu logiska.
Atsakyti
QUOTE(saulyte* @ 2009 09 06, 18:56)
Kalbejau su savo mama, tai sake, kad taip budavo seniau, kai mes lankem darzelius. Reikedavo pateisint nelankomas dienas, ta prasme rasyti pareiskioma direktorei, kad pvz. teveliams atostogos, arba, kaip pvz. amzinastudentes atveju- vaikas lanko dailes mokykla, ir tada uz tas dienas nereiks moketi. Na jei taip padarytu, manau butu logiska.

jo jo seniau taip buvo drinks_cheers.gif bet ir tevai uz darzelius vos ne kapeikas mokedavo...o kaip dabar su ugdymo pinigeliais? pernai aukletoja teige kad jie renkami tam kad teveliams nieko pirkt nereiktu(tolet.popieriu, piestukai...) siais metais dideli sarasa pateike ko reik i darzeli..tai kam tie pinigeliai? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(rasa32 @ 2009 08 30, 20:39)
Is kur cia tokie pamastymai? g.gif Niekada gyvenime taip nebuvo,kad uz nebutas dienas moketi reiketu rolleyes.gif Juk pranesi,kad neateis (pas mus iki 8.30 pageidauja) ir nereikia moketi.
O del pinigu,pamastykit,darzelis 150lt su maistu ir ugdymo priemonemis,o aukle? 600lt ar daugiau be maisto ir priemoniu.....Po aukles man atrodo,kad tai tikrai nedaug.
Tuo labiau,kad pvz.Pasakos darzely vaikai ir pas logopede,ir pas kinezeterapeute,ir akiu makstu gali eiti,jei reikia.Net masazai yra.

Rasa, o Jūs lankotę Pasaką? Ką dar galėtumėte gero ar blogo apie šį darželį pasakyti? Mes norime keisti Varpelį į Pasaką, turėčiau būti tikra, kad ne be reikalo...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurgoška: 17 rugsėjo 2009 - 13:19
QUOTE(neringyte @ 2009 09 14, 06:08)
o kaip dabar su ugdymo pinigeliais? pernai aukletoja teige kad jie renkami tam kad teveliams nieko pirkt nereiktu(tolet.popieriu, piestukai...) siais metais dideli sarasa pateike ko reik i darzeli..tai kam tie pinigeliai?

Man šitas klausimas irgi labai įdomus g.gif Nes ir pas mus tas pats doh.gif
Atsakyti
QUOTE(neringyte @ 2009 09 14, 06:08)
jo jo seniau taip buvo  drinks_cheers.gif  bet ir tevai uz darzelius vos ne kapeikas mokedavo...o kaip dabar su ugdymo pinigeliais? pernai aukletoja teige kad jie renkami tam kad teveliams nieko pirkt nereiktu(tolet.popieriu, piestukai...) siais metais dideli sarasa pateike ko reik i darzeli..tai kam tie pinigeliai? unsure.gif

Pas mus irgi tas pats doh.gif Bet direktore aiskino,kad tie ''ugdymo pinigai'' bus pervedami i darzelio biudzeta kas ketvirti,taigi,dar rinkti pinigai kazkaip ju nepasieke.... g.gif

QUOTE(Jurgoška @ 2009 09 17, 14:18)
Rasa, o Jūs lankotę Pasaką? Ką dar galėtumėte gero ar blogo apie šį darželį pasakyti? Mes norime keisti Varpelį į Pasaką, turėčiau būti tikra, kad ne be reikalo...

O kodel norit keisti?
Man darzelis patinka,direktore nors ir tokia atrodo ciudna,bet tikrai labai stengiasi del darzelio,zinau,kad labai spaudzia aukletojas,ziuri,kad gerai dirbtu.Daug renginiu darzelyje,svenciu.Na,nezinau,ka noretum suzinoti.O siaip,man atrodo,kad viskas priklauso nuo konkrecios aukletojos.
Atsakyti
QUOTE(rasa32 @ 2009 09 17, 14:59)
Pas mus irgi tas pats doh.gif Bet direktore aiskino,kad tie ''ugdymo pinigai'' bus pervedami i darzelio biudzeta kas ketvirti,taigi,dar rinkti pinigai kazkaip ju nepasieke.... g.gif
O kodel norit keisti?
Man darzelis patinka,direktore nors ir tokia atrodo ciudna,bet tikrai labai stengiasi del darzelio,zinau,kad labai spaudzia aukletojas,ziuri,kad gerai dirbtu.Daug renginiu darzelyje,svenciu.Na,nezinau,ka noretum suzinoti.O siaip,man atrodo,kad viskas priklauso nuo konkrecios aukletojos.

Varpelio lopšelį pradėjom lankyti tik dėl to, kad niekur kitur nuo kovo mėnesio mūsų npriėmė, tik čia buvo laisvų vietų... O gerų atsiliepimų apie Varpelį beveik negirdėjau. sad.gif Maniškis labai daug sirgo, gana dažnai iš darželio paimdavau suprakaitavusį, per daug prirengtą. Mačiau, kad į grupę atveda apsisnargliavusius ir kosėjančius vaikus. Planavau nuo kito rugsėjo, kai ateis laikas darželiui, vesti į kitą, tačiau jau dabar paskambino iš Pasakos ir pranešė, kad mus priėmė į lopšelį, o dėl kitų metų, jei mes nelankysime lopšelio, nieko negali pažadėti...
Už tai ir suku galvą, kaip čia protingiau pasielgti. g.gif
Atsakyti
buvo pas mumis susirinkimas , visai patiko labai viska gerai isaiskino ir paaiskino thumbup.gif nereikia nieko pirkti juokiu piesimo priemoniu jokiu lapo ir spalvotu nereikia nes direktore pasake kad uz UGDIMO pinigus yra visko pripirkta ir tikrai uzteks iki metu pabaigos thumbup.gif mes daba lopseleja ax.gif
Atsakyti
is tikro taip ir yra ugdymo pinigeliai yra skirti vaiku ugdymo ir higienos priemones supirkti. seniau reikedavo teveliams atnesti tai tualetinio popieriaus tai skysto muilo. taip pat teveliai turedavo supirkit vaikui ugdymo priemones.dabr to nebus, viska darzelis pirks pats. namau tikrai taip geriau, ir teveliams ramiau. mano vyresnemergina lanko Varpeli ir tikrai esu patenkinta. gal manysitkad nuomone subjektyvi nes ir pati dirbau aukletoja tame darzelyje. bet man tikrai patinka.
Atsakyti
QUOTE(mylinti mamule @ 2009 10 08, 10:55)
is tikro taip ir yra ugdymo pinigeliai yra skirti vaiku ugdymo ir higienos priemones supirkti.  seniau reikedavo teveliams atnesti tai tualetinio popieriaus tai skysto muilo. taip pat teveliai turedavo supirkit vaikui ugdymo priemones.dabr to nebus, viska darzelis pirks pats. namau tikrai taip geriau, ir teveliams ramiau. mano vyresnemergina lanko Varpeli ir tikrai esu patenkinta.  gal manysitkad nuomone subjektyvi nes ir pati dirbau aukletoja tame darzelyje. bet man tikrai patinka.

klistate uz ugdymo pinigus higienos priemoniu pirkti negali nes cia du skirtingi dalikai ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Niuta: 08 spalio 2009 - 11:05
QUOTE(mylinti mamule @ 2009 10 08, 09:55)
is tikro taip ir yra ugdymo pinigeliai yra skirti vaiku ugdymo ir higienos priemones supirkti.  seniau reikedavo teveliams atnesti tai tualetinio popieriaus tai skysto muilo. taip pat teveliai turedavo supirkit vaikui ugdymo priemones.dabr to nebus, viska darzelis pirks pats. namau tikrai taip geriau, ir teveliams ramiau. mano vyresnemergina lanko Varpeli ir tikrai esu patenkinta.  gal manysitkad nuomone subjektyvi nes ir pati dirbau aukletoja tame darzelyje. bet man tikrai patinka.

mes viskai kaip pirkom taip perkam doh.gif

QUOTE(Niuta @ 2009 10 08, 11:04)
klistate uz ugdymo pinigus higienos priemoniu pirkti negali nes cia du skirtingi dalikai  ax.gif

kai kurie darzeliai neskaito kad tai du skirtingi dalykai schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Niuta @ 2009 10 08, 12:04)
klistate uz ugdymo pinigus higienos priemoniu pirkti negali nes cia du skirtingi dalikai  ax.gif

drinks_cheers.gif Bent jau pas mus liepia atnešt ir tualetinio popieriaus, ir muilo, tik piešimo priemonių nereikia.
Atsakyti
zinokit gal ir neteisingai parasiau, bet kai dar dirbau pries pritariant tai reformai tai kalbejo kad viska pirks ir higienos priemones ir ugdymo priemones,kadangi dabar esu nedirbu : ir pati leliuka auginu, gal pinigelius panaudos ir kitiems dalykams. blush2.gif
Atsakyti