Įkraunama...
Įkraunama...

Kėdainių darželiai

QUOTE(vaidacka:) @ 2009 04 14, 18:12)
Sveikos,
O kada reikia uzsirasyti i darzeli? Pries kiek laiko? Drauge sako pagimdysi ir asykis, ar cia normalu? Ir kuris darzelis priimtu vaika metu ir 3men? Girdejau Zemaites gatvej neblogas darzelis...

nu zinok gali uzrasyt niekas per galva neduos smile.gif Zilvitis tai kiek zinau priima ir nuo 1,2metu
Atsakyti
... taip, aš buvau užrašyti į Purieną, kur prie Rimi turgelio, tai ten tik nuo 2 metukų, ne anksčiau, o žilvityje priimna sakė nuo anksčiau... tai užrašiau į lyg tai Vaikystė vadinas, prie Ryto vidurinės, ten nuo 1,6 m priima- mums tas arčiau..... grupes formuoja nuo rugsėjo 1 d...... tai žiūrėsim, dar yra laiko, gal kas pasikeis smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo murce: 30 balandžio 2009 - 17:00
QUOTE(adiavl @ 2009 04 15, 13:51)
sveikos, mano dukrytei dabar eina 4 menuo, tai mes jau uzsirasem i darzeli, kai buvo dvieju men, ir tai sako ko  laukiat.. eiles zinokit  blink.gif  mes kai rasemes, nezinau atvirai pasakius pavadinimo  blush2.gif  cia i ta kur parkeli prie RiMI -Jaunatvs yra,

Ten Puriena ir ten iš tikrųjų didelės eilės 4u.gif

QUOTE(murce @ 2009 04 17, 12:11)
į tą montisori-lyg tai Vaikystė vadinas-ten tai tikrai visokių supynių, čiuožyklų daug....... atsiliepimai visuose gan normalūs, žiūrint kokia auklėtoja......

Vaikystėj nėr lopšelio, priima nuo 3 metų tik rolleyes.gif

QUOTE(murce @ 2009 04 30, 17:59)
tai užrašiau į lyg tai Vaikystė vadinas, prie Ryto vidurinės, ten nuo 1,6 m priima- mums tas arčiau..... grupes formuoja nuo rugsėjo 1 d...... tai žiūrėsim, dar yra laiko, gal kas pasikeis  smile.gif

Ten Varpelis smile.gif
Aš prieš metus užrašiau į Vaikystę, nuo šio rudens eisim ax.gif
Atsakyti
As buvau savo vaika uzrasius ,pernai rugseji i Obelele -tai musu nepriima nuo rugsejo ,gaila ,kad tik vienam buvau uzrasius.Vaikui jau trys metai -negi reiks dar metus sedet namie doh.gif
Atsakyti
QUOTE(jurg_ili @ 2009 05 12, 08:28)
As buvau savo vaika uzrasius ,pernai rugseji i Obelele -tai musu nepriima nuo rugsejo ,gaila ,kad tik vienam buvau uzrasius.Vaikui jau trys metai -negi reiks dar metus sedet namie  doh.gif

tai gal bandikit tartis ar i koki kita nueiti ax.gif
Atsakyti
kur desim savo pabirucius? doh.gif eiles nezmoniskos!o kur dar kysiai doh.gif
Atsakyti
Gal kurios nors mamytės vaikutis ėjo į auklėtojos Gaurilčikaitės grupę Varpelyje? ax.gif
Atsakyti
Aš savo mažąją užrašiau į Vyturėlį, Josvainių gatvėj. Galėjom rinktis arba Vyturėlį arba Pasaka. Gyvenam prie stoties tai Pasaka tolokai...Mums reikalingas logopedas, o kituose darželiuose jis vaikus priima tik nuo keturių metukųsad.gif
Sūnus lanko Žilvitį, tai negaliu apsispręsti: ar ji palikti senam darželyje ar vesti abu į tą patį g.gif
Atsakyti
QUOTE(amzinastudente @ 2009 07 12, 18:07)
Aš savo mažąją užrašiau į Vyturėlį, Josvainių gatvėj. Galėjom rinktis arba Vyturėlį arba Pasaka. Gyvenam prie stoties tai Pasaka tolokai...Mums reikalingas logopedas, o kituose darželiuose jis vaikus priima tik nuo keturių metukųsad.gif
Sūnus lanko Žilvitį, tai negaliu apsispręsti: ar ji palikti senam darželyje ar vesti abu į tą patį g.gif

žilvity logopede priima nuo 3 metu vaikus mirksiukas.gif jei su logopede pasneki gali ir anksciau vaikuti priimti smile.gif
Atsakyti
Sunkiai, bet apsisprendėm: sūnų paliksim Žilvityje(nes mūsų auklėtoja thumbup.gif ), dukra keliaus į Vyturėlį.
Atsakyti
QUOTE(amzinastudente @ 2009 08 04, 00:43)
Sunkiai, bet apsisprendėm: sūnų paliksim Žilvityje(nes mūsų auklėtoja thumbup.gif ), dukra keliaus į Vyturėlį.

kaip keista kam vesti i skirtingus darzelius ? g.gif ar patogu bus? g.gif
Atsakyti
sveikos mamytes gal kas zinote kaip ten dabar tuose darzeliuose su mokejimais yra?mokama bendra suma menesiui,nesvarbu kiek eini kiek ne ar uz diena/kiek maistas kainuoja dabar?????na jai kaskas jau kaska zinote parasykite prasau labai jusu,nes as dar zalia o sunus jau nuo ruksejo eis i darzeli
Atsakyti