QUOTE(lavruke @ 2008 05 19, 10:52)
sveikos, maniškis lopšelį darželį "Žilvitis" pradejo lankyti 1m 11mėn. vesdavom dar su pampersais
patekom į 3 grupę (nepamenu pavadinimo), tai pirmi metai buvo labai geri- eidavo be jokių ožių, sirgo per tuos metus tik vieną kartą, žodžiu liuks
. visi nefainumai prasidejo sekančiais metais, kai perkėlė į kitą grupę (ežiukų), sirgo nuolat, vartojom imunitetą stiprinančius preparatus, jokios naudos. dirbo ten tokia auklėtoja- dar ir mano vyrą kadaise auklėjo- baisiai sūnus nenoredavo į darželį, verkdavo rūbinėlėj, labai gaila būdavo palikti. na o šiemet šiek tiek noriau eina (pasikeitė auklėtoja- senoji sulaužė kitam grupės vaikui ranką todėl ir išėjo iš darbo), tačiau ligos nuolat kartojasi, va ir dabar jau mėnesį sirguliuoja
net svarstau apie buvimą namuose kitąmet, kadangi auginsiu jaunėlį (-ę), arba darželį tik iki pietų. mano išvada tokia- nors darželyje vaikas pakankamai gali bendrauti su bendraamžiais, dalyvauja įvairiuose užsiėmimuose, tačiau namai geriau
sveka...
na man labai idomu butu suzinoti kaip aukletoja galejo sulauzyti vaikui ranka ?
labai idomyu butu suzinoti smulkiau,nes kazkaip nerealiai skamba,,,suprantu kai vaikas nukrenta ar pargruves kur susilauzo ranka,bet kad aukletoja sulauzytu taio to dar neesu girdejus..
Papildyta:
beje mes ir jau kelios savaites kaip einam i darzeli "pasaka"...nu mano mergyte tai kol kas visad verkia kai ja palieku,nes labai prie manes prisirisusi,tai jai dar kol kas sunku be mamytes...siaip aukletojos labai geros,taip kad savo vaikeli palieku ramia sirdele,,,
matysim kaip mums toliau seksis..
url=http://www.supermama.lt/liniuote/vaikas/]
[/url]