Įkraunama...
Įkraunama...

Kėdainių darželiai

QUOTE(neringyte @ 2008 03 19, 21:24)
tai jei priims jus nuo rugsejo tai draugausim ,nes itariu bus musu panelytes vienoje grupej bigsmile.gif

O tai jus jau einat i darzeli? tai nuo keliu tu leidai savo pupa?
Atsakyti
QUOTE(jurg_ili @ 2008 04 06, 12:41)
O tai jus jau einat i darzeli? tai nuo keliu tu leidai savo pupa?

taip taip mes jau einam i darzeli nuo rugpjucio vid :bigsmile:manoji buvo
pusantru metuku ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo neringyte: 06 balandžio 2008 - 13:28
Tai va, ėjom į Varpelį penkias dienas, tai po to ko ne mėnesį sirgom- ir antibiotikų gėrėm pirmą kartą gyvenime ir klinikose gulėjom.Mat darželyje akivaizdžiai serganti direktorės anūkė buvo. tikėjaus nepasigaus bacilos, bet kur tau.Net siutas ima verysad.gif KAI PAGALVOJI- JUK DIREKTORĖ, TAI KOKĮ PAVYZDĮ RODAI- TIPO VESKIT VISI TĖVELIAI SAVO SERGANČIUS VAIKELIUS...Kol į darželį nėjom, tai sveikos ir gražios, o kai išėjom, tai net vaiko gaila.Dar dabar vaistus vartojam....Tad sėkmės visoms.Saugokit savo leliukus.
Atsakyti
Sveikos mamytes, maniskei jau du metai nuo rugsejo pradejo lankyti darzeli skaitau ir galvoju, nejau jau taip blogai tuose drzeliuose. As taip nemanau, juk kiekvienas vaikas yra individualus. Maniske lanko " Varpeli" , ir tikrai esu patenkinta, vaiks noriai eina i grupe, dziaugiasi vykstanciais renginiais, kuriu tikrai yra labai daug. ir mes sirgom kelis kartus, bet nemanau kad tai kitu vaiku kalte, tiesiog silpnas imunitetas, kuris darzelyje tikrai susitiprejo, nuo rugsejo iki dabar ( tfiu tfiu tfiu ) sirgom tik 3 kartus. 4u.gif bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mylinti mamule @ 2008 04 22, 20:36)
Sveikos mamytes, maniskei jau du metai nuo rugsejo pradejo lankyti darzeli skaitau ir galvoju, nejau jau taip blogai tuose drzeliuose. As taip nemanau, juk kiekvienas vaikas yra individualus. Maniske lanko " Varpeli" , ir tikrai esu patenkinta, vaiks noriai eina i grupe, dziaugiasi vykstanciais renginiais, kuriu tikrai yra labai daug. ir mes sirgom kelis kartus, bet nemanau kad tai kitu vaiku kalte, tiesiog silpnas imunitetas, kuris darzelyje tikrai susitiprejo, nuo rugsejo iki dabar ( tfiu tfiu tfiu ) sirgom tik 3 kartus. 4u.gif  bigsmile.gif  thumbup.gif

tai keliu ji pradejo eit i darzeli? rolleyes.gif nes tavo vaiko datoj kiek as matau parasyta200612... tai jei dar niekaip negali but 2 metai g.gif rolleyes.gif mirksiukas.gif ar as kazka ne taip supratau cool.gif maniske gimus2006 pradzioj ir tik pries pora men atsventem 2 metukus o tai kaip cia jus taip? 4u.gif
Atsakyti
aciu uz pastabele. turbut nuo ziurejimo i kompiuteri akys isvarvejo blush2.gif , net nemaciau kokia vaiko data irasiau. o i darzeli zygiavom dar dvieju nesulaukusios thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mylinti mamule @ 2008 04 23, 20:19)
aciu uz pastabele. turbut nuo ziurejimo i kompiuteri akys isvarvejo blush2.gif , net nemaciau kokia vaiko data irasiau. o  i darzeli zygiavom dar dvieju nesulaukusios  thumbup.gif

nu as nesu priekabi bet galvojau cia man kazkas nesutampa blush2.gif mes i darzeli keliavom metuku sesiu men smile.gif
Atsakyti
biggrin.gif saunuoles jus, ir kaip sunku buvo palikti. Maniske tai jauciasi puikiai. kartais buna oziuku, bet greit isgaruoja. gal lankot yamahos muzikos mokyklele " Varpelyje" thumbup.gif
Atsakyti
Na, dėl imuniteto sutinku.Taip jau visi sako-pradedi eit į darželį, pradedi sirgt.Nors to labai nesinori.O šiaip auklėtojos ten man patinka, rūpestingos ir neišsikėlusios. 4u.gif
Atsakyti
pritariu. pati esu mokytoja ir zinau kaip sunku dirbti su vaikais, o su lopselinukais dar sunkiau. thumbup.gif biggrin.gif
Atsakyti
O as siandie nulekiau Vilainiiuose i darzeli Obelele, norejau savo maziuke uzrasyt, bet atreze, kad vietu nera,jei noriu tik kitiems metams. O man jis butu patogiausiai, na ka darysi.
Atsakyti
sveikos, maniškis lopšelį darželį "Žilvitis" pradejo lankyti 1m 11mėn. vesdavom dar su pampersais ax.gif patekom į 3 grupę (nepamenu pavadinimo), tai pirmi metai buvo labai geri- eidavo be jokių ožių, sirgo per tuos metus tik vieną kartą, žodžiu liuks thumbup.gif . visi nefainumai prasidejo sekančiais metais, kai perkėlė į kitą grupę (ežiukų), sirgo nuolat, vartojom imunitetą stiprinančius preparatus, jokios naudos. dirbo ten tokia auklėtoja- dar ir mano vyrą kadaise auklėjo- baisiai sūnus nenoredavo į darželį, verkdavo rūbinėlėj, labai gaila būdavo palikti. na o šiemet šiek tiek noriau eina (pasikeitė auklėtoja- senoji sulaužė kitam grupės vaikui ranką todėl ir išėjo iš darbo), tačiau ligos nuolat kartojasi, va ir dabar jau mėnesį sirguliuoja verysad.gif net svarstau apie buvimą namuose kitąmet, kadangi auginsiu jaunėlį (-ę), arba darželį tik iki pietų. mano išvada tokia- nors darželyje vaikas pakankamai gali bendrauti su bendraamžiais, dalyvauja įvairiuose užsiėmimuose, tačiau namai geriau thumbup.gif
Atsakyti