Įkraunama...
Įkraunama...

Kėdainių darželiai

Sveikutes 4u.gif Tai kaip tie Kedainiu darzeliai?Ar patenkitos tais,i kuriuos savo leliukus vedat? 4u.gif
Mes savuoju(Puriena) patenkinti labai.Aukletojos nuostabios,vaikas nenori is darzelio iseit net. thumbup.gif
Atsakyti
as savuoju darzeliu "Zilvyciu" ir labai patenkinta thumbup.gif aukletojos taip pat nuostabios bigsmile.gif ir visai nesigailiu i ji leidus dukryte ax.gif
Atsakyti
QUOTE(meskule @ 2007 11 09, 16:24)
sveikos 4u.gif ,mes jau metai kaip Į Pelėdnagių darželį keliaujam.Labai fainas,personalas irgi,daug užsiėmimų,piešimų,kūno kultūra ir tt.Labai patenkinti abu.tik kad tik iki 17 val dirba,tai jau reik su vėjeliu suktis. mirksiukas.gif

Oooo, planuoju savo mažių leist į Pelėdnagių darželį, gal galima daugiau info?? Ir dar, kažin prieš kiek laiko reikia užsirašyt? Ir nuo kokio amžiaus ten grupės sudaromos?
Atsakyti
tai nueinat pas direktorę,parašot prašymą ir viskas.nieko nenešėm,nuėjom ir priėmė.tik dabar tai sakė jau eilė yra,daug norinčių.šiaip fainas darželis,auklėtojos nuostabios,ypač lopšelinukų.priima nuo metukų man rods,,nu kad vaikščiotų,mes pradėjom beveik 2 eit į šitą,dar su pamperiais,jokių problemų nebuvo,visad švarus ir tvarkingas,prižiūrėtas.jau virš 2 metukų,pradėjo pratinta ant puoduko,taip kad su tuo reikalu be streso atsisveikinom.maistas normalus manau,daržovės iš ūkininikų gauna,todėl ne lenkiškos ir nepurkštos kiek.labai virtuvės moterėlės fainios ir išvis,kaip močiutės ten visos.užsiėmimų yra,turtiu su kuo lygint,nes ėjom į darželį prie jaunatvės rimi,kur Semeškienė direktorė ar kaip ten tai net nelyginama.vienas ir vienintelis minusas Pelėdnagių darželio-trumpas darbo laikas.dirba tik iki 17.15.todėl jei mieste darbas turi lėkt su vėjeliu pasiimt.o šiaip jei dar kokių klausimų-klausk.
Atsakyti
Sveikos, vėl įlindau ir išsigandau-jokių gerų atsiliepimų apie Varpelį- kur netoli Ryto vidurinės.Gal kas ėjot, pasidalinkit patirtimi, nes savo pupą nuo kitos savaitės žadu leisti.Buvau nuėjus, tai direktorė tokia maloni, o vat auklėtoja šiaip sau.Kai pasakiau, kad galvoju apie savaitę vaiką pratinti ir būti su ja grupėje po 1-2 val, tai pasakė, jog nelabai norėtų ir bla bla bla...Tipo jai trukdysiu, nžn ką daryt.Gal vistiek vesiu, o jei ką nuo rugsėjo į Vaikystę.Jei ką žinot pasidalinkit , mergytės.L.įdomu kas mūsų ten laukia.
Atsakyti
QUOTE(ramumi @ 2008 02 29, 08:25)
Sveikos, vėl įlindau ir išsigandau-jokių gerų atsiliepimų apie Varpelį- kur netoli Ryto vidurinės.Gal kas ėjot, pasidalinkit patirtimi, nes savo pupą nuo kitos savaitės žadu leisti.Buvau nuėjus, tai direktorė tokia maloni, o vat auklėtoja šiaip sau.Kai pasakiau, kad galvoju apie savaitę vaiką pratinti ir būti su ja grupėje po 1-2 val, tai pasakė, jog nelabai norėtų ir bla bla bla...Tipo jai trukdysiu, nžn ką daryt.Gal vistiek vesiu, o jei ką nuo rugsėjo į Vaikystę.Jei ką žinot pasidalinkit , mergytės.L.įdomu kas mūsų ten laukia.

Auklėtojos klaidą vaikui primins seni randai . Kėdainių vaikų lopšelis-darželis „Varpelis“ turės sumokėti 80 tūkst. litų neturtinės žalos berniukui, kuris šioje ugdymo įstaigoje apdegė 30 proc. kūno ir tapo neįgalus. fear.gif fear.gif fear.gif
Atsakyti
Vaje, paskaičiau ir baisu..Šitaip neatsakingai palikti virdulį....Gaila vaiko...gaila mamos.
Aš vis tik pradėjau vesti vaiką į tą darželį -matysim.Vaikui kol kas patinka .Na, bet ateitis parodys kaip ten bus, esu užrašius į eilę "Vaikystės" darželyje, bet ten tik nuo 3 metukų priima, tai vis tiek reikia palaukti.Ačiū už nuorodą .
Atsakyti
O as vakar savo maze uzrasiau i Zilvyti. Bet direktore nesuteike daug vilciu ,kad priims nuo rugsejo. O aplinka darzelio man labai patiko. Grupese tai nebuvau ,bet manau ,kad nebus labai prasta. Nors turbut viskas nuo aukletoju priklauso.
Papildyta:
QUOTE(jurg_ili @ 2008 03 13, 15:56)
O as vakar savo maze uzrasiau i Zilvyti. Bet direktore nesuteike daug vilciu ,kad priims nuo rugsejo. O aplinka darzelio man labai patiko. Grupese tai nebuvau ,bet manau ,kad nebus labai prasta. Nors turbut viskas nuo aukletoju priklauso.

Ar dar yra Kedainiuose lopseliu ?
Atsakyti
kas dėl varpelio-vaikas bus ir prisikakojęs ir murzius visoks.priežiūra minimali.ėjom 4 menesius,netekus kantrybės perkėlėm.
Atsakyti
čia visi lopšeliai wink.gif

Lopšelis - darželis "Varpelis"
Pavasario g. 8, Kėdainiai, tel. (8 347) 61 701; el.p. kedainiaivarpelis@one.lt
Direktorė Zita Semaškienė

Lopšelis - darželis "Žilvitis"
Respublikos g. 2, Kėdainiai
Tel. (8 347) 61 705, el.p. zilvitis_mok@takas.lt
Direktorė Regina Jasinskienė

Lopšelis - darželis „Pasaka“
Aušros g. 21, Kėdainiai, tel. (8 347) 61 700, el.p. pasakakedainiai@takas.lt
Direktorė Audronė Rokienė

Lopšelis - darželis „Vyturėlis“
Josvainių g. 53, Kėdainiai, tel. (8 347) 61 703; el.p. vyturelis@freemail.lt
Direktorė Audronė Vanagienė
Atsakyti
QUOTE(žemuogienė @ 2008 03 18, 11:25)
čia visi lopšeliai wink.gif

Lopšelis - darželis "Varpelis"
Pavasario g. 8, Kėdainiai, tel. (8 347) 61 701; el.p. kedainiaivarpelis@one.lt
Direktorė Zita Semaškienė

Lopšelis - darželis "Žilvitis"   
Respublikos g. 2, Kėdainiai
Tel. (8 347) 61 705, el.p. zilvitis_mok@takas.lt
Direktorė Regina Jasinskienė

Lopšelis - darželis „Pasaka“
Aušros g. 21, Kėdainiai, tel. (8 347) 61 700, el.p. pasakakedainiai@takas.lt
Direktorė Audronė Rokienė

Lopšelis - darželis „Vyturėlis“
Josvainių g. 53, Kėdainiai, tel. (8 347) 61 703; el.p. vyturelis@freemail.lt
Direktorė Audronė Vanagienė

LABAI TAU ACIU !!!!!!!!!! thumbup.gif esu be galo tau dekinga.
Atsakyti
QUOTE(jurg_ili @ 2008 03 13, 14:57)

tai jei priims jus nuo rugsejo tai draugausim ,nes itariu bus musu panelytes vienoje grupej bigsmile.gif
Atsakyti