nuo kovo pradejau savo vaikina leisti i Pasaka. bet tik puse dienos (valgo tik pietus), tai uz 15 dienu sumokejau 26.26 Lt. net nezinau ar tau daug?
musu grupeje 22 vaikai, bet visi dar nebuvo susirinke, tai vienas, tai kitas serga ar siaip neateina
gal kas lankote si darzeli?
QUOTE(Lauryca @ 2007 04 29, 15:10)
nuo kovo pradejau savo vaikina leisti i Pasaka. bet tik puse dienos (valgo tik pietus), tai uz 15 dienu sumokejau 26.26 Lt. net nezinau ar tau daug?
musu grupeje 22 vaikai, bet visi dar nebuvo susirinke, tai vienas, tai kitas serga ar siaip neateina
mes lankome "Pasaką". į kurią grupę einate? pusryčių nevalgot? pati manai,kad per daug sumokėjai?
QUOTE(Lauryca @ 2007 04 29, 14:10)
uz 15 dienu sumokejau 26.26 Lt. net nezinau ar tau daug?
cia daug ar as ne taip supratau?
sveikos mamytes.esu ne kedainiete,tai apie darzelius zinau 0.Jusu visus pasakojimus tiesiog ryte surijau Tarp informacijos kiekio jau pasiklydau.... salia manes yra du:montesori ir kitas,kitoj gatves pusej,o kiek supratau mazylius kuriem tik 1metukai gali priimti tik Zilvitis,ar taip?bet ten atsiliepimai ne kokie,tiksliau dauguma neigiamu...Bet va klausimas man kyla toks,kaip rasyt vaika i ta darzeli dabar(juk reikia pries metus),jei as net neisivaizduoju ar gausiu darba rudeni,juk negali to suplanuoti,nesimeto taip lengvai...Ar jus mamytes pirma uzraset pypliukus,paskui ieskojot darbo,ar radot darba,paskui puolet ieskot darzelio?Esu pasimetus,nes jei ieskosiu dabar darbo,tai darbdavys pasakys eik dirbti ryt,o kur as dukra paliksiu,o jei as leisiu i darzeli ir darbo nerasiu dar koki pusmeti tai ar ne geriau paciai paauginti...paprotinkit prasau,o tai jauciuosi kaip kokioj kryzkelej....
QUOTE(oriste @ 2007 05 14, 23:08)
sveikos mamytes.esu ne kedainiete,tai apie darzelius zinau 0.Jusu visus pasakojimus tiesiog ryte surijau Tarp informacijos kiekio jau pasiklydau.... salia manes yra du:montesori ir kitas,kitoj gatves pusej,o kiek supratau mazylius kuriem tik 1metukai gali priimti tik Zilvitis,ar taip?bet ten atsiliepimai ne kokie,tiksliau dauguma neigiamu...Bet va klausimas man kyla toks,kaip rasyt vaika i ta darzeli dabar(juk reikia pries metus),jei as net neisivaizduoju ar gausiu darba rudeni,juk negali to suplanuoti,nesimeto taip lengvai...Ar jus mamytes pirma uzraset pypliukus,paskui ieskojot darbo,ar radot darba,paskui puolet ieskot darzelio?Esu pasimetus,nes jei ieskosiu dabar darbo,tai darbdavys pasakys eik dirbti ryt,o kur as dukra paliksiu,o jei as leisiu i darzeli ir darbo nerasiu dar koki pusmeti tai ar ne geriau paciai paauginti...paprotinkit prasau,o tai jauciuosi kaip kokioj kryzkelej....
pirma patarciau uzrasyt vaika i darzeli,nes tikrai nepasakys, kad nuo ryt galit atvesti vaika...teks palaukt,o kai jau zinosi kad vaika priima ir nuo kokios dienos tada gali drasiai darbo ieskotis
aciu uz patarima ir pakvietima kazko panele prastai miega tai einu ziuret
Mamytės sveikos, gal galit pasakyt, ar yra galimybė vaiką vesti į darželį tarkim nuo 8 iki 12/13val?Mano panelytei 1m.6mėn.Ji labai mėgsta bendrauti, tai manau darželį save "realizuotų"
Pas mus grupej tai beveik puse vaiku eina butent taip - mamos is kart po pietu ateina ir pasiima. Be to, kai tai yra susitarimo reikalas, neiskaiciuojamas vaikas pavakariams ir todel dar siek tiek gaunasi pigiau. Bet pas mus - darzelis ir kaip buna lopseliuose nezinau. O jusu amzius labiau lopselinis...
Labai ačiū.O jūs kokiame darželyje dirbat? Labai tikiuosi, jog ir lopšeliuose bus panašiai.
Na mes jau pradėsim eiti nuo rugpjūčio 27 dienos tai tada plačiau papasakosiu
Praitą vasarą atsikraustem į Kėdainius. Prieš tai maniškis keliavo Kaune į darželį, čia pradėjom eiti į Žilvitį Maniau, kad bus sunkus pereinamasis periodas, nes nauji draugai, naujos auklėtojos. Bet nebuvo jokių problemų, vaikas pradėjo eiti su didžiausiu noru, o auklėtoja Grita tapo pati mylimiausia Dabar vasara grupės sujuntos tad skaičiuoja dienas iki rudenio, kada vėl galės grįžt į savo grupę, pas savo aklėtoją