Įkraunama...
Įkraunama...

Linijiniai šokiai

QUOTE(Guoda @ 2010 08 20, 13:33)
Gal galetumete patarti kur smagiau ir idomiau butu sokti linijinius sokius Kaune klube line-dance ar Sokiu populiarinimo centre? Niekaip negaliu apsispresti...
Lengviau bus apsispręsti, jei nueisi į bandomuosius užsiėmimus. ŠPC kiek žinau, rugsejo 1-17d organizuoja nemokamas pamokas. sokis.lt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo iga: 30 rugpjūčio 2010 - 08:33
Kokia apranga reiktu nestis, norint sokti linijinius sokius? Sportine ir kedukus?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Guoda: 31 rugpjūčio 2010 - 18:36
O gal kuri lankete Marijampolėje? nuo rugsėjo 7 d. renka naują grupę... įdomu ar yra vilties kad susirinks pakankamai žmonių g.gif .
Atsakyti
QUOTE(Guoda @ 2010 08 31, 18:36)
Kokia apranga reiktu nestis, norint sokti linijinius sokius? Sportine ir kedukus?

Kad butu patogu judeti. Aisku avalyne geriau pasikeisti sokant, tinka kedukai. O del aprangos tai kai kurios kaip ateina taip ir soka, kai kurios tik virsutine dali persirengia, o kai kurios visiskai persirengia, viskas priklauso nuo jusu poreikiu... smile.gif smile.gif smile.gif
Atsakyti
Mergaites, o kur Kretingoje lankote Linedance sokius? As dabar ieskojau, tai radau, kad KVTK, bet ten kaip ir nera pradedanciuju grupes... verysad.gif Raso tik I lygis... O gal tai tas pats? bigsmile.gif Kas zinote, gal galit truputi papasakot... ax.gif

Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Elfuze @ 2010 09 06, 19:40)

Turėtų būti koks kontaktinis telefonas, patarčiau paskambinti ir išsiklausinėti mirksiukas.gif

Aš šiandien eisiu į pirmą pradedančiųjų pamoką. Pažadu pasidalinti įspūdžiais kai grįšiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Inga654 @ 2010 09 07, 18:35)
Turėtų būti koks kontaktinis telefonas, patarčiau paskambinti ir išsiklausinėti mirksiukas.gif

Aš šiandien eisiu į pirmą pradedančiųjų pamoką. Pažadu pasidalinti  įspūdžiais kai grįšiu  smile.gif

Lauksiu atsiliepimo kaip sekesi, nes as irgi zadu eiti mirksiukas.gif Siandiena kazkaip praziopsojau. O pas ka eisi? Pas Sagulina?
Atsakyti
QUOTE(agnuzeb @ 2010 09 07, 18:43)
Lauksiu atsiliepimo kaip sekesi, nes as irgi zadu eiti  mirksiukas.gif  Siandiena kazkaip praziopsojau. O pas ka eisi? Pas Sagulina?

O kokiam mieste g.gif ?
Atsakyti
Na va, pabuvojau pirmoje pamokoje pradedantiesiems, tai labai patiko, būtinai lankysiu toliau thumbup.gif

Elfuze, kiek supratau I lygis jau yra labiau pasikaustę, baigę lygį pradedantiesiems smile.gif
Atsakyti
Buvau ir as pirmoje linijiniu sokiu pamokoje Kaune... Na, labai man patiko... thumbup.gif Nusprendziau lankyti ir toliau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Inga654 @ 2010 09 07, 18:55)
O kokiam mieste g.gif ?

Marijamoleje mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikos šokėjėlės, noriu paprašyti pagalbos, gal turite klipus linijinių šokių muzikų, pradedantiesiems, būčiau dėkinga, kad pasidalintume, taip pegelbėtume ne vienai pradėjusiai šokti
Atsakyti