QUOTE(Fedes @ 2010 02 20, 23:32)
gerai supratot, mes iš ligoninės ką tik grįžom, tik pasėlio rezultatų dar nebuvo, geria antibiotikus mažė, o kas kiek ir kur, dar tik pirmadienį turbūt bus galutiniai rezultatai, tik gavau info, kad laukia ilgas gydymas su daug antibiotikų...

supratimo neturiu, iš kur pas ją tiek visko, aštuoni mėn dar tik, bet imunitetas gal tikrai kritęs, nes su plaučių uždegimu ir bronchitu jai temperatūros net nebuvo, mums sunku buvo ir į ligoninę įsiprašyt.
ačiū labai už komentarą, bent dėl tuberkuliozės paguodėt
man tai is jusu aprasymo kazkodel panasu kad jus tyretes del chlamidiju ir mikoplazmu,kurios ir galejo sukelt plauciu uzdegima,ir jis buna be temp.ir jei ju reanda skiriami antibijotikai.
Papildyta:
QUOTE(indrusita @ 2010 02 21, 14:45)
Sveikutes
Gal kuri turit informacijos apie maza leukocitu kieki kraujyje? Jis pas mane per puse mazesnis, gydytoja norejo siusti pas krajo daktara, bet sakau gal dar pakartokim tyrima ir ziuresim

Suprantu kas yra leukocitoze, bet va kai ju per mazai?
Aciu is anskto
gal sirgot gripu?
Papildyta:
QUOTE(pupainga @ 2010 02 20, 21:43)
Labos
Neradau panašios temos, tai kreipiuosi čia. Prieš pora mėnesių kraujyje rado didelį kiekį limfocitų. Kadangi turėjau išvažiuoti po trijų dienų 3 mėn į stažuotę, nulėkusi į klinikas pas hemotologus pasidariau išsamų kraujo tyrimą, tai jau tada viskas buvo gerai (nors tyrimų skirtumas tik 3 dienos. Tačiau dabar vis svaigsta galva, skauda vieną puse visos galvos, net kaklo, prie ausies. Kartais atrodo, kad galvos paviršius tirpsta (lyg apšąla). O ties adomo obuoliu gerkleje pastoviai jauciu gumula ir vis tarsi norisi jį nuryti. Ar tai gali būti susiję su limfocitų padidėjimu? Na turbūt atvirkščiai, ar galėjo limfocitai rodyti kažkokią prasidedančią infekciją ar jų daugiau atsiranda po ligos?
Ačiū, jaučiu ne į temą čia aš
man ir budavo toks gumulas,ir vis nejo jo nuryt,tai tiriaus skrandi,ir rado stemples isvarza,pagerus omeprazolio po 2 dienu savijauta pagerejo.O del galvos tirpimo tai tikrai kad panasu i trisakio n.uzdegima