QUOTE(Loram @ 2009 12 22, 23:18)
is vieno kraujo tyrimo nieko nepaaiskeja - ypac kai jus jau senai sergat ir gydotes...
siaip jau tai nera uzdegiminis kraujas ir labiau butu budingas virusinei ar atipinei infekcijai.. aisku taip pat buna ir prie bakterines, kai jau isgeret kursa antibiotiku.... zodziu - reikia daugiau duomenu. o bent karta eme kas nors kokius nors paselius? jei sergat per kelis men. kelis kartus plauciu uzdegimais reikia ieskoti ir imuniteto pazeidimu... zodziu aisku, kad neaisku
Tai tas ir yra, kad niekas nieko nedaro, tuo labiau, kad per tuos metus igijau, dar daug gretutiniu ligu, nes patys neturi supratimo, pavyzdziui siai dienai mano prolaktinas 3000, kai norma iki 400 simtu, jau metus taip, o dar iki kompiuterines tomogramos nedaejau.
Esu nugydita, 10 metu, kiekviena menesi geriau antibijotikus, tipo nuo sinusito, o pasirodo, kad yra skrandzio isvarza ir refliuksas. Vienu zodziu, kai neturi pinigu, gali sulysti i zeme. Pasiskundziau, kaip reikalas ir gal kas is cia skaitanciu ismano, ar turint daug ligu, nepriklauso invalidumas, nes mano darbingumas siai dienai, koki 40 procentu maximum.