buciau labai dekinga jei kas pakomentuotu kraujo rodiklius ( nes man jau baisoki jie atrodo)
WBC 13.24 ( NORMA 4.0 - 9.0 ) X10.e9/1
NEUT 40.8 ( norma 50.0 - 72.0) %
LYMPH 46.0 ( NORMA 25.0 - 39.0 ) %
QUOTE(vaidile @ 2009 03 25, 17:16)
buciau labai dekinga jei kas pakomentuotu kraujo rodiklius ( nes man jau baisoki jie atrodo)
o cia vaiko ar suaugusio?
na, vien iš šito sunku ką tiksliai pasakyt - yra leukocitozė - pirma mintis uždegimas. Neutrofilų mažiau nei limfocitų - mintis - virusinis.
reikia vertinti kliniškai, žinoti kitus skaičiukus ir sekti toliau - kaip viskas keisis...
reikia vertinti kliniškai, žinoti kitus skaičiukus ir sekti toliau - kaip viskas keisis...
QUOTE(Loram @ 2009 03 25, 18:53)
na, vien iš šito sunku ką tiksliai pasakyt - yra leukocitozė - pirma mintis uždegimas. Neutrofilų mažiau nei limfocitų - mintis - virusinis.
aciu uz atsakyma, kitu skaiciuku gydytoja nepasake, liepe pagerti ospamoxo ir pirmadieni pakartoti kraujo tyrima.
QUOTE(vaidile @ 2009 03 25, 18:03)
aciu uz atsakyma, kitu skaiciuku gydytoja nepasake, liepe pagerti ospamoxo ir pirmadieni pakartoti kraujo tyrima.
keista gydytoja

o ir Ospamoxa reik gerti maziausiai savaite... na, bet ji mato ligoni, ji geriau zino

QUOTE(Editaju @ 2009 03 28, 15:57)
Gal galit pakomentuot kraujo tyrima, nes manau negeras.
tikrai negeras...sunku ka nors is tiek pasakyt
reikia atidaus istyrimo
Sveikos
matau daug suprantat apie kraujo tyrimus,tai gal galetumet man blondei paaiskint ar sumazejes leukocitu kiekis kraujyje yra labai blogai? Nes gyd. sake,kad zemutine riba yra 4000, o pas mane tik 2000
visa kita normos ribose,hemaglobinas gal siek tiek mazokas 117 bet jis pas mane visad toks..

matau daug suprantat apie kraujo tyrimus,tai gal galetumet man blondei paaiskint ar sumazejes leukocitu kiekis kraujyje yra labai blogai? Nes gyd. sake,kad zemutine riba yra 4000, o pas mane tik 2000

QUOTE(Shery @ 2009 03 28, 23:00)
Sveikos
visa kita normos ribose,hemaglobinas gal siek tiek mazokas 117 bet jis pas mane visad toks..

Yra galimybė,kad pavyzdžiui yra kaulų čiulpų nepakankamumas,bet galbūt tada būtų kiti rodikliai irgi per maži

na, leukopenija dėl kaulų čiulpų yra reta... žymiai daugiau yra kitų priežasčių - reikia žinoti kokia leukopenija (smulkiau patį kraujo tyrimą), ar tai vienkartinai nustatyta ar jau pastoviai? žodžiu - reikia tirti... pirmiausiai dėl virusinių infekcijų, kai kurios anemijos rūšys yra susijusios su leukopenija, gal dirbat su kenksmingais veiksniai (radiacija, chem.medž.), o gal kokius nors vaistus vartojat?
Laba diena.
Gal galėtumėte atsakyti, ką galėtų rodyti aukštas ENG - 53 mm/h?
Ar jį tokį nenormalų gali įtakoti nėštumas?
Gal galėtumėte atsakyti, ką galėtų rodyti aukštas ENG - 53 mm/h?
Ar jį tokį nenormalų gali įtakoti nėštumas?