Įkraunama...
Įkraunama...

Kursai, paskaitos prieš vestuves bažnyčioje

QUOTE(Mimuke @ 2010 10 31, 22:30)
kad dirmavones nereikalaujama tai zinau.... del komunijos... man atrodo gali reikti prieiti, bet ta padaryti galima ir per santuoka tuo paciu  4u.gif  mirksiukas.gif siaip manau daug kas priklauso nuo kunigo...

Mums reikejo ir komunijos, bet tik paklause ar priemus, o kur, kada ir pan.nieko neklause ax.gif
Atsakyti
Ar galima kursus praeiti vienoj baznycioj, o tuoktis kitoj? smile.gif
Atsakyti
Galima, kursus ali ir seimos centre praeiti.
Atsakyti
QUOTE(mafijozė @ 2010 11 01, 12:55)

Galima 4u.gif mes lankem kursus savo baznycioj, kurioje tuoksimes, bet buvo daug poru, kurios tuokesi kitose baznyciose.
Atsakyti
Mes kursus lankeme seimos centre smile.gif
Atsakyti
Super, tuomet iškart viskas palengvėja thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutes smile.gif o vat man klausimas - skambinau i seimos centra sake galima ten lankyti, bet is viso 4 paskaitos g.gif , tai mums dar baznycioj reikes kazka lankyti, ar uzteks tu 4 paskaitu g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Marinta @ 2010 11 02, 10:39)
Sveikutes  smile.gif  o vat man klausimas - skambinau i seimos centra sake galima ten lankyti, bet is viso 4 paskaitos  g.gif , tai mums dar baznycioj reikes kazka lankyti, ar uzteks tu 4 paskaitu  g.gif ?

Daba bijau sumeluot, bet man rodos, kad yra arba 4 paskaitu kursai (ateini, pasedi, paklausai, neidomu), arba atnaujinti 8 darbu uzsiemimai smile.gif (juose, bent jau man, gana idomu) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mafijozė @ 2010 11 01, 13:55)

galima mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikutes, ar reikia registruotis is anksto telefonu pradedant lankyti kursus seimos centre Kaune, vilniaus g. 29? doh.gif nieko as nebesuprantu su tais kursasi doh.gif doh.gif g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(gretute703 @ 2010 10 31, 15:19)
turiu toki klausyma, esu pakrikstita, bet neprijus pirmosios komunijos , ar leis mum su vyru sliuba paimt, susituokt baznycioja?

Nebuvau komunijos ir susituokėm bažnyčioj. Kunigas pasakė 3 maldas išmokt (tik perskaičiau smile.gif, o kai atėjau į pokalbį po savaitės, pasakė nieko nereikia. Nors pasitaiko tokių, kad reikalauja visų tų dalykelių.
Atsakyti
QUOTE(sirdele1 @ 2010 11 03, 21:01)
sveikutes, ar reikia registruotis is anksto telefonu pradedant lankyti kursus seimos centre Kaune, vilniaus g. 29?  doh.gif  nieko as nebesuprantu su tais kursasi  doh.gif  doh.gif  g.gif  g.gif  g.gif

nereikia, tik pirma karta einant, reik anksčiau nueiti, ne lygiai 6, bet truputį prieš smile.gif
Atsakyti