Įkraunama...
Įkraunama...

Kursai, paskaitos prieš vestuves bažnyčioje

QUOTE(Daivuskinas @ 2010 10 19, 14:51)
to: OASIS26 Mes irgi gyvename Uk, tad nerandu niekur kolkas info kaip tuos kursus praeiti, nes Lt tikrai nespesim,nes lekiam ten tik keliom dienom.Butu gerai ir mums kur nors Londone.Gal kas turit info-koki emaila ar telefona pasiteiravimui ar kaip viskas buvo?

Is anksto dekoju.

mums kunigas buvo sakes, kad jei norim kursus atlikt UK, tai tereikia nueit i artimiausia parapija ir ten del ju pasiklausineti mirksiukas.gif taciau pasirinko LT ir nors visu neisklausem paraseli gavom blush2.gif
Atsakyti
klausyk,o kiek paskaitu isklauset ar kiek kartu buvot,kad gavot paraseli?Nes mes dabar tik 3 dienom leikiam, o pavasari as viena leksiu, taip,kad itariu bus labai sudetinga...o pasilikti kursus paskutine savaite iki vestuviu manau butu labai kvaila....
Atsakyti
QUOTE(Daivuskinas @ 2010 10 21, 11:17)
klausyk,o kiek paskaitu isklauset ar kiek kartu buvot,kad gavot paraseli?Nes mes dabar tik 3 dienom leikiam, o pavasari as viena leksiu, taip,kad itariu bus labai sudetinga...o pasilikti kursus paskutine savaite iki vestuviu manau butu labai kvaila....

mes pries pradedant lankyt paskaitas ispejome ta moteri, kad turime nedaug laiko blush2.gif buvome 2 pakaituose ir isklauseme 4 paskaitos dalis ax.gif siaip ju turejo viso but 8, tai vadinas isklauseme tik puse ju blush2.gif
aisku gryze namo uzpildeme visas pratybas, siaip del saves ax.gif
Atsakyti
Sveikos,

Na prisipazinsiu,kad esu giliai pasimetusi...musu santuoka tik geguzes menesi, taciau jau norisi pradeti planuoti...taciau,kai nueini i baznycia issiimti pazymos,jog esi krikstyta ir tau atsako,kad ji galioja tik puse metu, tai ir rankos nusvyra verysad.gif Gal kas zinote kaip su tais kursais, gal galima pradeti lankyti jau dabar?Ir kur geriausia kreiptis Kaune?Aciu is anksto 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Marinta @ 2010 10 22, 12:22)
Sveikos,

Na prisipazinsiu,kad esu giliai pasimetusi...musu santuoka tik geguzes menesi, taciau jau norisi pradeti planuoti...taciau,kai nueini i baznycia issiimti pazymos,jog esi krikstyta ir tau atsako,kad ji galioja tik puse metu, tai ir rankos nusvyra  verysad.gif Gal kas zinote kaip su tais kursais, gal galima pradeti lankyti jau dabar?Ir kur geriausia kreiptis Kaune?Aciu is anksto  4u.gif

taip pažyma galioja pusę metų ir nėra čia ko jaudintis, nes dar spėsit ją susitvarkyti, juk visi spėja mirksiukas.gif beto ją reikia pristatyti tik tada kai jau viską turi, t.y. visus popierius reikalingus santuokos sutvirtinimui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Marinta @ 2010 10 22, 11:22)
Sveikos,

Na prisipazinsiu,kad esu giliai pasimetusi...musu santuoka tik geguzes menesi, taciau jau norisi pradeti planuoti...taciau,kai nueini i baznycia issiimti pazymos,jog esi krikstyta ir tau atsako,kad ji galioja tik puse metu, tai ir rankos nusvyra  verysad.gif Gal kas zinote kaip su tais kursais, gal galima pradeti lankyti jau dabar?Ir kur geriausia kreiptis Kaune?Aciu is anksto  4u.gif

Manau nereikia pergyvent kad cia tas ar anas per anksti mirksiukas.gif man atrodo kad faktas jog esi krikstyta nepasikeis nuo to priesh kiek laiko pazyma isimta smile.gif
As ir MB dar net nezinom kada mes zadam tuoktis, bet suzadetiniu kursus jau lankom smile.gif lankom del saves.. bet nemanau, kad kas nors po metu ar pusantru sakys 'eikit kursus is naujo nes pazyma per sena' doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kroshkyte @ 2010 10 26, 15:54)
Manau nereikia pergyvent kad cia tas ar anas per anksti  mirksiukas.gif man atrodo kad faktas jog esi krikstyta nepasikeis nuo to priesh kiek laiko pazyma isimta  smile.gif
As ir MB dar net  nezinom kada mes zadam tuoktis, bet suzadetiniu kursus jau lankom  smile.gif  lankom del saves.. bet nemanau, kad kas nors po metu ar pusantru sakys 'eikit kursus is naujo nes pazyma per sena'  doh.gif  lotuliukas.gif

kursus galima ir anksčiau atlankyt, bet pažymas kurias išrašo apie krikštą ir kt reikia ne anksčiau, kaip prieš pusę metų smile.gif yra tokia tvarka ir jai visi paklūsta ir nereikia čia išradinėti dviračio mirksiukas.gif
Atsakyti
As tiesiog noriu pasakyti kad nieko cia tokio. Nereikia sureiksminti tongue.gif nu kai jau mes zenysimes as idomumo delei galesiu pasiimt ta pazyma anksciau.. veliau pasigirsiu cia kad vis tiek praleido mirksiukas.gif hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(rosebud1 @ 2010 10 29, 22:02)
kursus galima ir anksčiau atlankyt, bet pažymas kurias išrašo apie krikštą ir kt reikia ne anksčiau, kaip prieš pusę metų  smile.gif  yra tokia tvarka ir jai visi paklūsta ir nereikia čia išradinėti dviračio mirksiukas.gif

Ne visose parapijose galima anksciau lankyti. Netgi nurodoma data ant suzadetiniu kursu pazymos, tad matosi praejo puse metu ar ne.

Atsakyti
turiu toki klausyma, esu pakrikstita, bet neprijus pirmosios komunijos , ar leis mum su vyru sliuba paimt, susituokt baznycioja?
Atsakyti
mes kursus lankem anksciau, nes tiesiog salygu nebuvo veliau pries pat vestuves blush2.gif mes viska paaiskinom, tai moterytei ir ji mums leido isklausyt paskaitas anksciau ir ant tos pazymos nerase jokios datos kada butent tuos kursus isklausem ax.gif tiesiog pasirase, kad isklausyta ir viskas bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(gretute703 @ 2010 10 31, 13:19)
turiu toki klausyma, esu pakrikstita, bet neprijus pirmosios komunijos , ar leis mum su vyru sliuba paimt, susituokt baznycioja?

kad dirmavones nereikalaujama tai zinau.... del komunijos... man atrodo gali reikti prieiti, bet ta padaryti galima ir per santuoka tuo paciu 4u.gif mirksiukas.gif siaip manau daug kas priklauso nuo kunigo...
Atsakyti