Įkraunama...
Įkraunama...

Kursai, paskaitos prieš vestuves bažnyčioje

QUOTE(maye @ 2010 10 10, 10:55)
siek tiek aiskinumo noreciau, kursai vyksta baznycioje ar seimos planavimo centre?? 4u.gif
uz juos reikia moketi ir dar moketi "auka" baznyciai??

auka mokėt reikia ne bažnyčiai, o ten kur lankai, mes Kaune šeimos centre sumokėjom 40lt, o dar reiks eiti į papilio gatvę, tai kiek ten auka nežinau kol kas rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(pūkuotukė87 @ 2010 10 10, 12:32)
auka mokėt reikia ne bažnyčiai, o ten kur lankai, mes Kaune šeimos centre sumokėjom 40lt, o dar reiks eiti į papilio gatvę, tai kiek ten auka nežinau kol kas  rolleyes.gif

papilio g neprašo nieko mokėti, tik stovi aukų dėžutė į kurią paprašo, kad kiek kas gali įmestų, nes tie piligrimai tas pamokėles veda kaip savanoriai neprašydami už tai atlygio smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pūkuotukė87 @ 2010 09 30, 09:25)
sveikos, gal galėtumįt pagelbėti dėl suaugusiųjų katechezės mokyklos Kaune? Kur vis tik vyksta kursai? papilio 5 ar vilniaus 7 (Vilniaus 29 tai šeimos centro kursai), bet nete rašo, kad katechezės kursai vyksta vilniaus 7, o ant lankstinuko adresas papilio 5  unsure.gif kiek skambinu niekas neatsiliepia ir negaliu išsiaiškinti kur eit  doh.gif
Beje, ar ten galima paskaitas klausyti ne iš eilės?  g.gif

vyksta papilio g 5 smile.gif taip paskaitas galima lankyti ne iš eilės, juk vistiek visas reikės atlankyti mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(kroshkyte @ 2010 10 01, 11:58)
Na mudu nusprendem pabandyt tuos isplestus 8 paskaitu kursus Kauno Archivyskupijos seimos centre  4u.gif  skambinom, Tai sake "auka" tokia pat kaip uz paprastas paskaitas 40 lt (uz visus kursus). Sake laika susiderinsim pacios poros  ax.gif pirma karta kai susirinksim ir nuspresim kelintadieniais ir kokia valanda bus uzsiemimai  thumbup.gif o baigt turetumem apie gruodzio men vidury  rolleyes.gif  labai laukiu kada paskambins ir pasakys kada jau bus pirmas uzsiemimas  bigsmile.gif  man labai smalsu ir idomu kaip ten kas bus  blush2.gif  clap.gif

šiaip visi kursai yra naudingi ir įdomūs, nes papasakoja ir išaiškina nemažai dalykų smile.gif aš su mielu noru dar kartą visus kursus atlankyčiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rosebud1 @ 2010 10 10, 16:04)
šiaip visi kursai yra naudingi ir įdomūs, nes papasakoja ir išaiškina nemažai dalykų smile.gif  aš su mielu noru dar kartą visus kursus atlankyčiau ax.gif

drinks_cheers.gif Man irgi labai patiko thumbup.gif
Atsakyti
o mes nesulaukiam skambucio.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(kroshkyte @ 2010 10 10, 23:24)
o mes nesulaukiam skambucio..  unsure.gif

O kas Jums turi paskambint? g.gif pameginkit patys gal primint aie save mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Beautiful*eyes* @ 2010 10 11, 09:40)
O kas Jums turi paskambint?  g.gif  pameginkit patys gal primint aie save  mirksiukas.gif

kai pirma karta kalbejom dar buvo nezinomas susitikimu laikas ax.gif tai paprase kontaktu ir sake patys paskambins rolleyes.gif va..
siandien sulaukiau skambucio jau thumbup.gif tik beda kad pirmo susitikimo laikas man kertasi su darbu blink.gif reiks kazka sumastyt g.gif
Atsakyti
Panevėžyje prašė 50 Lt aukos už kursus. Mums kursai patiko, tik gaila, kad labai jau greitai jie pralėkė. O ir porų buvo nemažai. Galvojau rudenį bus viena kita, o prisirinko oho kiek thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rosebud1 @ 2010 10 10, 15:10)
papilio g neprašo nieko mokėti, tik stovi aukų dėžutė į kurią paprašo, kad kiek kas gali įmestų, nes tie piligrimai tas pamokėles veda kaip savanoriai neprašydami už tai atlygio smile.gif

o geras, nežinojau šito, bet tai kiek mesti? g.gif blush2.gif ir su kiekviena paskaita reik?
Atsakyti
o man kursai kazkokiu naujienu neatnese... paciose pratybuose labai nemazai klausimu kur klausia vienam skyriui vos ne apie ta pati tik is kito kampo doh.gif unsure.gif o ir zmones vede paskaitas nieko naujo nepasake, nors kitos poros maciau susidomejusios klauses, tai gal jiems ir buvo naujiena.. kas man buvo keista, nes aptariami tokie aktualus dalykai, kur manau kiekvienas suauges ta jau ir taip turetu zinot... ax.gif
kursu gale mum buvo pasakyta, kad atseit paprastai imama po 100lt, taciau jie tokie geruciai, tai nuo poros prase po 50 lt laugh.gif nezinau, kam ta reikejo taip pabrezti, kai ir pati jau buvau apsiskaicius kad paprastai ir imama po 40-50 lt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(pūkuotukė87 @ 2010 10 11, 17:59)
o geras, nežinojau šito, bet tai kiek mesti?  g.gif  blush2.gif ir su kiekviena paskaita reik?

žinok jau gerai nepamenu, bet ten tikrai nuo paties valios ir noro įvertinti jų darbą tas aukojimas priklauso mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Mimuke @ 2010 10 12, 17:52)
o man kursai kazkokiu naujienu neatnese... paciose pratybuose labai nemazai klausimu kur klausia vienam skyriui vos ne apie ta pati tik is kito kampo  doh.gif  unsure.gif o ir zmones vede paskaitas nieko naujo nepasake, nors kitos poros maciau susidomejusios klauses, tai gal jiems ir buvo naujiena.. kas man buvo keista, nes aptariami tokie aktualus dalykai, kur manau kiekvienas suauges ta jau ir taip turetu zinot...  ax.gif
kursu gale mum buvo pasakyta, kad atseit paprastai imama po 100lt, taciau jie tokie geruciai, tai nuo poros prase po 50 lt laugh.gif nezinau, kam ta reikejo taip pabrezti, kai ir pati jau buvau apsiskaicius kad paprastai ir imama po 40-50 lt  ax.gif

tai spėju atlankėt tik paskaitas šeimos centre, nes ten per daug nieko negirdėto tikrai nepasako, o bažnytiniai kursai man buvo tikrai įdomūs smile.gif na apkritai priklauso nuo žmonių kurie veda ir nuo žmonių kurie klauso
Atsakyti
to: OASIS26 Mes irgi gyvename Uk, tad nerandu niekur kolkas info kaip tuos kursus praeiti, nes Lt tikrai nespesim,nes lekiam ten tik keliom dienom.Butu gerai ir mums kur nors Londone.Gal kas turit info-koki emaila ar telefona pasiteiravimui ar kaip viskas buvo?

Is anksto dekoju.
Atsakyti