QUOTE(BukSavimi @ 2012 12 13, 21:11)
Taip taip, Kaune tokios paskaitos... Gerai, kad pagaliau baigėm lankyti... Visiškai jokios naudos iš jų, temos tik apie bažnyčią ir nieko daugiau... Juk čia sutuoktinius ruošia, ne katalikus, tokie dalykai turi būti dėstomi prieš sutvirtinimą ar komuniją (išpažintis, šventieji, mišios ir pan.), bei tikrai ne tokia forma...
Ir man nepatiko tai, kad visų paskaitų metu buvo niekinama ir neigiama mokslo galia, žmogaus protas ir pan- viskas nurašoma Dievo valiai... Ir vis išgirsdavau- kas tai įrodė? Jie matyt nežino, kad pasalyje atliekami įvairūs moksliniai tyrimai... Žodžiu man tai buvo visiškas formalumas, atėmęs daug laiko ir kantrybės...
Ir man nepatiko tai, kad visų paskaitų metu buvo niekinama ir neigiama mokslo galia, žmogaus protas ir pan- viskas nurašoma Dievo valiai... Ir vis išgirsdavau- kas tai įrodė? Jie matyt nežino, kad pasalyje atliekami įvairūs moksliniai tyrimai... Žodžiu man tai buvo visiškas formalumas, atėmęs daug laiko ir kantrybės...
ir tie niekalai yra privalomi, ir turite už tai mokėti... oi, atsiprasau, "aukoti" minimalią "auką"...