Man ir mano vyrui tie kursai ypač patiko. Labai įdomios paskaitos, tikrai susimąstėme apie tuos dalykus, kurie net į galvą neatėjo. Atėjome su atvira širdimi ir priėmėm tai, ką mums pasakojo. Labai džiaugiuosi, kad tokie kursai apskritai yra, nes tikrai ne visi skaito Šventą Raštą, analizuoja ir gali pasakyti, kad ten yra parašyta ir kokia viso to prasmė. O kursuose sužinojome labai daug. Kas apskritai yra santuoka, ką ji reiškia ir kodėl mes tuokiamės. Tie, kas kuria tikrą bažnytinę santuoką, tikrą šeimą - turėtų įsigilinti į viso to prasmę, o ne eiti į bažnyčią vien dėl to, kad gražu. Linkiu visiems suprasti ir įsigilinti, priimti ir vadovautis ta išmintimi
QUOTE(Hedra:) @ 2012 10 24, 12:46)
kiek man kunigas sake, tai pazima apie tavo kriksta, isduota is tam tikros baznycios galioja puse metu, o apie kursus nieko nesake, jug dauguma ir eina i kursus jau data paskyre vestuviu, o ne siaip
Kai užsirašėme lankyti paskaitas dar tikslios vestuvių datos nebuvome nusprendę, tai pirmas dalykas ką padarėme vestuvių planavime tik belankant paskaitėles nusprendėme kada bus mūsų diena Taigi, ne visi iškart viską būna susiplanave
QUOTE(zaliaskare @ 2012 10 26, 13:47)
Kai užsirašėme lankyti paskaitas dar tikslios vestuvių datos nebuvome nusprendę, tai pirmas dalykas ką padarėme vestuvių planavime tik belankant paskaitėles nusprendėme kada bus mūsų diena Taigi, ne visi iškart viską būna susiplanave
Tačiau tokiu atveju sau ramiai lankote ir planuojate iki kol baigsis kursai (pas mus truko 2 mėnesius). O jei norima pereiti greit per diena ir panašiai, tai dažniausiai todėl, kad data jau aiški.
sveiki
norejau suzinoti ar tie kursai tikrai yra butini santuokai baznycioje?be ju niekaip?
norejau suzinoti ar tie kursai tikrai yra butini santuokai baznycioje?be ju niekaip?
QUOTE(pupsia_ @ 2012 11 08, 17:43)
sveiki
pirmiausia perskaityk visa tema..o jai tyngi tai atrasysiu TAIP PRIVALOMA nebent uzsiimat dideliu aukojimu...
aciu
QUOTE(pupsia_ @ 2012 11 08, 18:43)
sveiki
O as noreciau suzinoti, jei jau tie kursai toks baubas, ar butina tuoktis Baznycioje. Be jos niekaip?
QUOTE(ptashka @ 2012 11 09, 15:23)
O as noreciau suzinoti, jei jau tie kursai toks baubas, ar butina tuoktis Baznycioje. Be jos niekaip?
visiškai pritariu Jei nėra noro į kursus nueiti ir pasidomėti kas ten sakoma, tai kam į bažnyčią eit tuoktis... Tam, kad gražu??? Gal vis dėl to gilesnės prasmės tame paieškoti
Dabar santuokų rūmų darbuotojai važiuoja bet kur, kur gali būti dar gražiau nei bažnyčia.
Sutinku, bet kaip suprantu kalbame apie tuos, kas nori eiti į bažnyčią, bet nenori lankyti kursų
O aš kaip tik kursų labai laukiu, numanau, kad ten įdomiai turėtų pasakoti
QUOTE(Koxamte @ 2012 11 09, 19:35)
O aš kaip tik kursų labai laukiu, numanau, kad ten įdomiai turėtų pasakoti
Na, kaip jau čia anksčiau rašiau, bent jau mums su vyru tie kursai buvo ypatingai įdomūs ir naudingi