Įkraunama...
Įkraunama...

Kursai, paskaitos prieš vestuves bažnyčioje

QUOTE(sokejuke86 @ 2012 04 19, 08:21)
Sveikos mergaitės, ieškojau neradau, o kiek laiko galioja pažyma apie išklausytus kursus? nenorim labai vėluoti su kursais, bet nesinori ir, kad pažymos galiojimas pasibaigtų ax.gif

Labas rytas, nera galiojimo, taip kad drasiai galit isklausyti kursus jau dabar smile.gif
Atsakyti
mane irgi labai domina ar kur vilniuje imanoma butu kursus praeit per diena..Draugai gyvena uk, o cis nori tuoktis..lankyt kursus kelias sav neturi laiko..o gal kokios baznycios isvis nereikalauja lankyt kursu g.gif
Atsakyti
QUOTE(spaliuxe @ 2012 04 24, 12:51)
mane irgi labai domina ar kur vilniuje imanoma butu kursus praeit per  diena..Draugai gyvena uk,  o cis nori tuoktis..lankyt kursus kelias sav neturi laiko..o gal kokios baznycios isvis nereikalauja lankyt kursu g.gif

Matulaicio seimos centre, Virsuliskese.
Atsakyti
QUOTE(aggree @ 2012 04 24, 12:02)
Matulaicio seimos centre, Virsuliskese.

dekoju!
Atsakyti
QUOTE(sokejuke86 @ 2012 04 19, 08:21)
Sveikos mergaitės, ieškojau neradau, o kiek laiko galioja pažyma apie išklausytus kursus? nenorim labai vėluoti su kursais, bet nesinori ir, kad pažymos galiojimas pasibaigtų ax.gif

Na bent jau mūsų kunigas sakė, kad ta pažyma galioja pusę metų (t.y. 6 mėn.) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnutytea @ 2012 04 24, 19:55)
Na bent jau mūsų kunigas sakė, kad ta pažyma galioja pusę metų (t.y. 6 mėn.)  4u.gif

ačiū, na va va man kažkodėl irgia trodo, kad pusę metų tik nežinau iš kur ištraukiau doh.gif tai gal labai neskubėsime dar:)
Atsakyti
QUOTE(sokejuke86 @ 2012 04 25, 07:17)
ačiū, na va va man kažkodėl irgia trodo, kad pusę metų tik nežinau iš kur ištraukiau doh.gif tai gal labai neskubėsime dar:)

Kas liečia bažnyčią, tai geriausia visko klausti kunigo kur žadate tuokti, nes kiekvienas vis kitaip smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sokejuke86 @ 2012 04 25, 08:17)

|Labas rytas smile.gif
man atrodo, kad kiekvienas kitaip sako, nes mums kunigas sake, kad pazyma apie kursus neturi galiojimo ir kad galim praeiti nors ir pries metus, kazkaip ir nesuabejojau smile.gif va del kriksto ir laisvo stovio pazymos, tai pabreze, kad galioja tik pusmeti..
Tai manau protingiausiai butu, jei kiekvienas paklaustu savojo kunigo, kuris tuoks, kaip jam tiks galiojimas bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(alyte82 @ 2012 04 25, 07:40)
man atrodo, kad kiekvienas kitaip sako, nes mums kunigas sake, kad pazyma apie kursus neturi galiojimo ir kad galim praeiti nors ir pries metus, kazkaip ir nesuabejojau smile.gif va del kriksto ir laisvo stovio pazymos, tai pabreze, kad galioja tik pusmeti..
Tai manau protingiausiai butu, jei kiekvienas paklaustu savojo kunigo, kuris tuoks, kaip jam tiks galiojimas  bigsmile.gif

Krikšto, laisvo stovio pažymos galioja 6 mėnesius, šeimos centro kursai galioja 1 metus!
Atsakyti
QUOTE(Candyfloss @ 2012 04 25, 09:31)
Krikšto, laisvo stovio pažymos galioja 6 mėnesius, šeimos centro kursai galioja 1 metus!

Kursu pazyma galioja, kaip kokiam kunigui
Atsakyti
QUOTE(akutivo @ 2012 04 06, 15:03)
Mūsų santuoka Birželio 1 d. , o į kursus pirmąjį kartą eisime Balandžio 11 d. ir iki Birželio 1 d. mes sakė tikrai spėsime praeiti visus kursus Šeimos centre, Kaune (8 paskaitėlės).. smile.gif
beje mūsų kunigas sakė, kad jam svarbu tai, kad mes bent kažkiek būtume paėję iki santuokos sudarymo datos tuos kursus, o ne būtent, kad pristatytume pažymėjimą.. smile.gif
dar priklauso ir nuo kunigo smile.gif ax.gif

beje nuejome, ir turejome galimybe rinktis ar 8 paskaitos ir zaidimai grupese, ar 4 paskaitos apie seima soc. aspektu, psichologiniu... ir t.t.
ir taip, Kauno seimos centre teko palikti "auka" "ne maziau nei 50 lt" taip buvo pasakyta.. smile.gif as pasiteiravau, ar auka is anksto yra ir nuamtyta suma?.. atsake, kad tiesiog visi duoda nuo 50 Lt... ka jai besakyt smile.gif
ir dar kiekviena karta einant nepraleidzia, o patikrina ar mes "susimokeje auka", ir tik tada praleidzia... nes matomai pasizymejus savo sasiuvinyje.. smile.gif
mums liko tik 1 paskaitele 4u.gif
Atsakyti
labai ačiū merginos 4u.gif
Atsakyti