Gal atsiras kauniečių, kurios lankė/lanko katechezės kursus (
ne šeimos centro) ir pasakys man kaip į juos patekti?

Kokia ten tvarka? Ar užsiregistruoji nuėjęs prieš paskaitas vietoje, ar telefonu galima, kaip jūs darėt? Kokia auka, ar neprašo ten niekas taip konkrečiai, sumų nenurodo kaip šeimos centre?

Ar reikia foto (nes internetiniame puslapyje rašo, kad reikia)
Bandžiau pasiskambinti ten, bet niekas nekelia ragelio, norisi greičiau tuos kursus atlankyti, šeimos centro šiandien baigiam kaip tik, ir šituos jau galėtume pradėti
QUOTE(lina_vid @ 2011 10 25, 16:29)
50lt AUKA
Ar kas kada nors prasydamas paaukoti pasako kiek reikia paaukoti? 
As siulyciau tai vadinti mokesciu uz paskaiteles

Mes Kaune irgi tiek AUKOJOM

Nesamone, kad tiek daug reikia kazkuriai merginai moketi...
---
Beje, lankem dar ir katechezes centre pamokeles, tai va ten tikrai prasydavo paaukoti, kas kiek gali ir niekas niekur neregistravo.
Ten prašo

Ir aš siūlyčiau jiems auką pervadinti į mokestį

Nes mes, kai ėjome į šeimos centro kursus, sakė "mes renkam čia tokia auką už šituos kursus, nuo poros po 50Lt". O draugams mūsų sakė "paaukokit kiek norit, bet mažiausiai 50Lt"
---
Ar už katechezės kursus nėra aukos sumos vienkartinės? Ar ten kiekvieną kartą prašo paaukoti? Nes šeimos centre susimokėjome pirmą patį kartą, kai nuėjom užsiregistruoti
QUOTE(agnieter @ 2011 11 15, 22:18)
Sveikos mergaitės
yra tokia situacija: esu iš Kauno, bet gyvenu kitam mieste. Vestuvės vyks Kaune, bet pamokėles žadam lankyti tam mieste kur gyvenam

Kažin, ar priims mus su tuo popierėliu Kaune?
Gal kam buvo tokia situacija? Aš kai žalia, tai neįsivaizduoju
Leisti susituokti, tai tikrai leis, tik pasiteiraukite toje būtent bažnyčioje, kurią nusižiūrėjote ceremonijai, kokių ten būtent kursų reikalauja. Kaune daugelis populiarių bažnyčių reikalauja dviejų kursų- ir šeimos centro, ir katechezės. Kituose miestuose kiek girdėjau užtenka vienų. Taip, kad išsiaiškinkit dėl pačios tos bažnyčios tvarkos, reikalavimų, kad paskui nebūtų bėdų.