Įkraunama...
Įkraunama...

Kursai, paskaitos prieš vestuves bažnyčioje

QUOTE(721laura127 @ 2011 03 13, 21:20)
unsure.gif idomu  rolleyes.gif o tai tada man ir kursus reiktu tikriausiai eit?

Geriausia jum butu nueiti ir kunigo pasiklausti, siaip manau kad reiktu kursus isklausyt,bet gali ir vyras kartu pasiklausyt blogiau nuo to tikrai nebus smile.gif

O kas del aukos,tai mum ir teko 50lt padet, tipo auka, bet kad jau tokios sumos surasytos,tai teko ir mums tiek susimoket ax.gif
O apie kokius dar cia antrus kursus baznycioj kalbat? Pirma kart girdziu g.gif Isklausem seimos centre ir viskas smile.gif Jokiu antru nera schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(***Sandrita*** @ 2011 03 14, 15:16)
Geriausia jum butu nueiti ir kunigo pasiklausti, siaip manau kad reiktu kursus isklausyt,bet gali ir vyras kartu pasiklausyt blogiau nuo to tikrai nebus  smile.gif

O kas del aukos,tai mum ir teko 50lt padet, tipo auka, bet kad jau tokios sumos surasytos,tai teko ir mums tiek susimoket  ax.gif
O apie kokius dar cia antrus kursus baznycioj kalbat? Pirma kart girdziu  g.gif  Isklausem seimos  centre ir viskas  smile.gif Jokiu antru nera  schmoll.gif

mes irgi lankysim seimos centre, siandien uzsiregistravau, nuo egguzes pradedam smile.gif ziuresim, kaip bus smile.gif
Atsakyti
thumbup.gif
Atsakyti
sveikos,
norejau pasiteirauti, ar privaloma lankyti tuos vadinnamuosius seimos kursus, jei jau esi susituokusi civiline santuoka?

aciu is anksto uz atsakymus wink.gif
Atsakyti
na kunigas mums sake kad privaloma seimos kursus klausyti, jei nori sliuba bazinycioje imti jie ten duoda tau israsa su parasais kad lankei ir tada pas kuniga reikia eiti del datos tartis. bet mums dar dave kazkoki reklamini buklete tikejimo gilinimo paskaitas palankyti bet ten lyg neprivaloma jei laiko lieka laiko tada gali nueiti bet mes manau neisim jei neprivaloma
Atsakyti
QUOTE(***Sandrita*** @ 2011 03 14, 15:16)
Geriausia jum butu nueiti ir kunigo pasiklausti, siaip manau kad reiktu kursus isklausyt,bet gali ir vyras kartu pasiklausyt blogiau nuo to tikrai nebus  smile.gif

O kas del aukos,tai mum ir teko 50lt padet, tipo auka, bet kad jau tokios sumos surasytos,tai teko ir mums tiek susimoket  ax.gif
O apie kokius dar cia antrus kursus baznycioj kalbat? Pirma kart girdziu  g.gif  Isklausem seimos  centre ir viskas  smile.gif Jokiu antru nera  schmoll.gif

Nesakykite, jei nežinote apie antrus kursus smile.gif. Pvz. tuokiantis Vytauto baznycioje (Kaune) TIKRAI REIKIA dviejų kursų: šeimos centre ir katechezės mokykloje.
Kiek skaitinėjausi, tai lygtais dviejų kursų taip pat reikia tuokiantis sobore arba Prisikėlimo bažnyčioje.
Atsakyti
Pas mus tokiu nera,todel ir sakau, o is kitu pazystamu kituose miestuose ir negirdejau tokio dalyko kaip antri kursai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Neriuke @ 2011 03 14, 22:11)
Nesakykite, jei nežinote apie antrus kursus smile.gif. Pvz. tuokiantis Vytauto baznycioje (Kaune) TIKRAI REIKIA dviejų kursų: šeimos centre ir katechezės mokykloje.
Kiek skaitinėjausi, tai lygtais dviejų kursų taip pat reikia tuokiantis sobore arba Prisikėlimo bažnyčioje.

Nugi Kaunas - miestas slaunas lotuliukas.gif visada kuom nors reikia issiskirt cool.gif tai kodel nepakankinus keleto poru jaunavedziu? hihihi.gif hihihi.gifhihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(kroshkyte @ 2011 03 14, 23:25)
Nugi Kaunas - miestas slaunas  lotuliukas.gif  visada kuom nors reikia issiskirt  cool.gif  tai kodel nepakankinus keleto poru jaunavedziu?  hihihi.gif hihihi.gifhihihi.gif

man pasidare labai idomu, ka reiskia "slaunas"? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Neriuke @ 2011 03 15, 01:56)
man pasidare labai idomu, ka reiskia "slaunas"? smile.gif

nelabai ans verciamas...
slaũnas, -à adj. (4) NdŽ, sláunas (3) NdŽ žr. slaunus:
1. Pls, Plv Jis buvo slaũnas visoj apylinkėj Jž. Slauna mano giminėlė ir be tavo dovanėlių TD46. Slaunas miestas Rygužė Kos170(An). Einam, sesule, slaunañ kermošiun, pasidabodamos jaunų bernelių (d.) Vrn.
slaunaĩ adv. NdŽ.
2. Sláunas bernas OZ50. Kas pasimokė, tas buvo slaũnas Ėr. Katro slaunà, tai, būdavo, greit išteka KlbVI104(Mlk).
3. Dėkui tau, motule, dėkui tau, širdele, kad tu mane užauginai tokią slaũną dukrelę (d.) Plm. Ir inėjo slaũnas bernas naujon seklyčėlėn (d.) Čb. Sláunas arklys OZ50.
4. teikiantis malonumą, malonus: Argi neslaunas šiandiej vakarėlis? NS331.
Atsakyti
QUOTE(kroshkyte @ 2011 03 15, 12:20)
nelabai ans verciamas...
slaũnas, -à adj. (4) NdŽ, sláunas (3) NdŽ žr. slaunus:
1. Pls, Plv Jis buvo slaũnas visoj apylinkėj Jž. Slauna mano giminėlė ir be tavo dovanėlių TD46. Slaunas miestas Rygužė Kos170(An). Einam, sesule, slaunañ kermošiun, pasidabodamos jaunų bernelių (d.) Vrn.
slaunaĩ adv. NdŽ.
2. Sláunas bernas OZ50. Kas pasimokė, tas buvo slaũnas Ėr. Katro slaunà, tai, būdavo, greit išteka KlbVI104(Mlk).
3. Dėkui tau, motule, dėkui tau, širdele, kad tu mane užauginai tokią slaũną dukrelę (d.) Plm. Ir inėjo slaũnas bernas naujon seklyčėlėn (d.) Čb. Sláunas arklys OZ50.
4. teikiantis malonumą, malonus: Argi neslaunas šiandiej vakarėlis? NS331.

aisku wink.gif)
Atsakyti
QUOTE(kroshkyte @ 2011 03 13, 22:06)
Jusu atveju as nustociau spelioti... tiesiog reikia nueiti tiesiai i baznycia pas kuniga ir pasiklausti, juoba, kad iki vestuviu liko tik 4 men  rolleyes.gif kursus jei reiks lankyt uztruksit apie pusantro.. tad nelaukit paskutines minutes  mirksiukas.gif

As tikrai taip ir padaryciau mirksiukas.gif bet gyvenu laabai toli, nera galimybiu schmoll.gif o dabar man kaip tik sesija, paskui iskat praktika... vat ir beda schmoll.gif Mamyte gavo uzduoti pavarstyti klebonijos duris tongue.gif Na, jei ka tai per pacias velykas galeciau dieneliai parlekt. mirksiukas.gif
Atsakyti