Įkraunama...
Įkraunama...

Kursai, paskaitos prieš vestuves bažnyčioje

Na del pavardes tikslumo nesiginciju hihihi.gif is minties rasiau, tai gal ir suklydau raidele kita blush2.gif
Atsakyti
atlankem kursus vilniuje, prie ausros vartu seimos centre.. Kur vede psichologas pora paskaitu, buvotikrai idomu, jis nuotaikingai, ironiskai pateikia skirtinga vyru ir moteru bendravima, bet priverte i save is salies pazvelgt smile.gif ir dar kun. Doveika patiko, linksmai pakalbejo, bet kartu priverte susimastyti.. tad kursais is esmes likom patenkinti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sirdis_pilna_meiles @ 2011 03 01, 14:39)
Neteko tokio girdeti  blush2.gif  Gal Doveika turejai galvoje?  smile.gif
Galima ir kitam mieste, va mes Klaipedoj gyvenam dabar, tai musu parapijos kur tuoksimes kursu vadove klause o kodel mes Klaipedoj nenorim  smile.gif Tik aisku jum reiktu Raseiniuos pasiteiraut

si savaitgali buvom pas kuniga raseiniuose, ji sake, kad galim bet kur viniuje kursus isklausyti, svarbiausia jam pazymejima atnesti wink.gif
tai dar karteli prasau isduoti paslapti, kur vilniuje kursai idomiausiai vedami..? ax.gif nesinori tik is reikalo atsedei, norisi, kad ir idomu butu.. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Norejau pasiteirauti... galbut kuri ka bus girdejusi.
Zodziu situacija tokia, kad mano MB jau karta vedes ir issiskyre pries kokius 5 metelius. Tuokiames sia vasara, bet jau baznytines santuokos negalesim gaut. Esu girdejusi, kad ir su antrom santuokom eina i baznycia, kad ziedus pasventintu, santuoka palaimintu ir kazkas panasiai. Ar esat ka girdejusios apie tai? Jei tai teisybe, tai gal zinot kokios salygos?
Atsakyti
QUOTE(721laura127 @ 2011 03 08, 00:45)
Norejau pasiteirauti... galbut kuri ka bus girdejusi.
Zodziu situacija tokia, kad mano MB jau karta vedes ir issiskyre pries kokius 5 metelius. Tuokiames sia vasara, bet jau baznytines santuokos negalesim gaut. Esu girdejusi, kad ir su antrom santuokom eina i baznycia, kad ziedus pasventintu, santuoka palaimintu ir kazkas panasiai. Ar esat ka girdejusios apie tai? Jei tai teisybe, tai gal zinot kokios salygos?

kiek žinau tik išskirtiniais atvejais leidžia antrą kartą žmogui tuoktis bažnyčioje
Atsakyti
QUOTE(rosebud1 @ 2011 03 10, 22:44)
kiek žinau tik  išskirtiniais atvejais leidžia antrą kartą žmogui tuoktis bažnyčioje

Na, kad musu sutuokt tai tikrai nebegales, bet kazka girdejus, kad ziedus pasventina ir palaimina. Nes ir vestuviu zurnaliuke skaiciau, kad net ir antra karta tuokdamiesi jaunieji raginami ateit i baznycia pasimelsti. Bet tai ar tik mums pasimelsti leidziama g.gif ar gali palaimint santuoka? rolleyes.gif
Atsakyti
Jei tik vyras antra karta tuokiasi,o tu pirma,tai gali tu priimti santuokos sakramenta tikrai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(***Sandrita*** @ 2011 03 11, 07:46)
Jei tik vyras antra karta tuokiasi,o tu pirma,tai gali tu priimti santuokos sakramenta tikrai  smile.gif

unsure.gif idomu rolleyes.gif o tai tada man ir kursus reiktu tikriausiai eit?
Atsakyti
Sveikos mes jau su Mb baigem lankyti kursus seimos centre Kaune prie pozemines perejos i senamiesti.Ir buvo 4 paskaitos tik po 1val.Is keturiu paskaitu man tik dvi patiko. O paskutines isvis nelabai supratau.Norejau pasidometi ar visu taip primygtinai praso aukoti ir nurodo kiek reikia moketi uz tariamus ju patarimus g.gif
Atsakyti
QUOTE(721laura127 @ 2011 03 13, 22:20)
unsure.gif idomu  rolleyes.gif o tai tada man ir kursus reiktu tikriausiai eit?

Jusu atveju as nustociau spelioti... tiesiog reikia nueiti tiesiai i baznycia pas kuniga ir pasiklausti, juoba, kad iki vestuviu liko tik 4 men rolleyes.gif kursus jei reiks lankyt uztruksit apie pusantro.. tad nelaukit paskutines minutes mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(katute422 @ 2011 03 13, 23:06)
Sveikos mes jau su Mb baigem lankyti kursus seimos centre Kaune prie pozemines perejos i senamiesti.Ir buvo 4 paskaitos tik po 1val.Is keturiu paskaitu man tik dvi patiko. O paskutines isvis nelabai supratau.Norejau pasidometi ar visu taip primygtinai praso aukoti ir nurodo kiek reikia moketi uz tariamus ju patarimus g.gif

nieko ten nereikia moketi nepaisant to kad spaudzia i kampa ir praso ale nustatytos aukos, baznycia uz tuos kursus ima po 50 lt , kadangi kursai dveji tai banzycia sau pasiima 100 lt, paskui eina vargonai, puosimai,,privalomas mokestis 200 lt , o visa kita ale auka..tai va kursuose nemokekite nieko...nes nesamone cia...
Atsakyti
kas cia per privalomas mokestis apie nieko dar neteko girdeti? unsure.gif as jei gerai pamenu tai antri lyg baznycios kursai neprivalomi nebent jei laiko turit ir noras yra lyg kazka panausaus kunigelis mums sake. Po seimos kursu dar pas kuniga nebuvom bet reiks nueti nes visai nesinori be reikalo dar i kazkokias paskaitas eiti ir taip vos issededavau po darbo miegas imdavo blink.gif
Atsakyti