Įkraunama...
Įkraunama...

Kursai, paskaitos prieš vestuves bažnyčioje

Laba diena 4u.gif Sakykit,gal zinot ar i tuos kursus galima eiti su vaiku? blush2.gif mano dukrai keturi menesiai ir as pati maitinu,tai ilgiau nei valandai negaliu palikti vaiko ( ji nepripazista nei buteliuku,nei kitu daiktu) . Gal kas buvot susidure su tokia situacija?
Atsakyti
QUOTE(I.G.M. @ 2011 02 23, 15:56)
Laba diena  4u.gif  Sakykit,gal zinot ar i tuos kursus galima eiti su vaiku? blush2.gif  mano dukrai keturi menesiai ir as pati maitinu,tai ilgiau nei valandai negaliu palikti vaiko ( ji nepripazista nei buteliuku,nei kitu daiktu) . Gal kas buvot susidure su tokia situacija?

o kam jum kursai po vedybu? blink.gif ar cia del saves eisit? Siaip manau kad galima.. kursus veda seimos centrai smile.gif tai manau dar net pasidziaugs kad su leliuku pavaiksciosit wink.gif
Atsakyti
Pries vedybas, o ne po smile.gif
Atsakyti
tai kad pas I.G.M. liniuotej parasyta jau 8 men kap vede mirksiukas.gif uz tai ir klausiu smile.gif
Atsakyti
A,tai gal baznycioj nesusituoke tik g.gif
Atsakyti
Mes tik susirase,o dabar norim susituokt baznycioj ir kartu dukra krikstyt smile.gif ( nenorejau su pilvu baznycioj stovet blush2.gif )
Atsakyti
QUOTE(I.G.M. @ 2011 02 23, 21:21)
Mes tik susirase,o dabar norim susituokt baznycioj ir kartu dukra krikstyt smile.gif ( nenorejau su pilvu baznycioj stovet  blush2.gif  )

o tai kuri data bus vestuviu metines? g.gif
Atsakyti
QUOTE(klajojanti @ 2011 02 22, 15:10)
Sveikos,
gal galite pasakyti kur Vilniuje galima per trumpesnį laiką išklausyti pamokėles? g.gif

Mes Matulaicio parapijoje turesime 3 paskaiteles ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kroshkyte @ 2011 02 23, 22:45)
o tai kuri data bus vestuviu metines?  g.gif

Manau,kad antroji (05-28) g.gif nes susirasymas,tai tik popierizmas..(cia mano nuomone) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(I.G.M. @ 2011 02 24, 20:34)
Manau,kad antroji (05-28)  g.gif  nes susirasymas,tai tik popierizmas..(cia mano nuomone)  4u.gif

nu tai smagu tada bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(I.G.M. @ 2011 02 24, 19:34)
Manau,kad antroji (05-28)  g.gif  nes susirasymas,tai tik popierizmas..(cia mano nuomone)  4u.gif

O kaip ir mano vestuvės thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(I.G.M. @ 2011 02 23, 16:56)
Laba diena  4u.gif  Sakykit,gal zinot ar i tuos kursus galima eiti su vaiku? blush2.gif  mano dukrai keturi menesiai ir as pati maitinu,tai ilgiau nei valandai negaliu palikti vaiko ( ji nepripazista nei buteliuku,nei kitu daiktu) . Gal kas buvot susidure su tokia situacija?

galit drąsiai eiti, mes Kaune lankėm, tai tiek vienuose, tiek kituose kursuose buvo porų kur su vaikučiais ateidavo smile.gif
Atsakyti