Laba diena Sakykit,gal zinot ar i tuos kursus galima eiti su vaiku? mano dukrai keturi menesiai ir as pati maitinu,tai ilgiau nei valandai negaliu palikti vaiko ( ji nepripazista nei buteliuku,nei kitu daiktu) . Gal kas buvot susidure su tokia situacija?
QUOTE(I.G.M. @ 2011 02 23, 15:56)
Laba diena Sakykit,gal zinot ar i tuos kursus galima eiti su vaiku? mano dukrai keturi menesiai ir as pati maitinu,tai ilgiau nei valandai negaliu palikti vaiko ( ji nepripazista nei buteliuku,nei kitu daiktu) . Gal kas buvot susidure su tokia situacija?
o kam jum kursai po vedybu? ar cia del saves eisit? Siaip manau kad galima.. kursus veda seimos centrai tai manau dar net pasidziaugs kad su leliuku pavaiksciosit
Pries vedybas, o ne po
tai kad pas I.G.M. liniuotej parasyta jau 8 men kap vede uz tai ir klausiu
A,tai gal baznycioj nesusituoke tik
Mes tik susirase,o dabar norim susituokt baznycioj ir kartu dukra krikstyt ( nenorejau su pilvu baznycioj stovet )
QUOTE(I.G.M. @ 2011 02 23, 21:21)
Mes tik susirase,o dabar norim susituokt baznycioj ir kartu dukra krikstyt ( nenorejau su pilvu baznycioj stovet )
o tai kuri data bus vestuviu metines?
QUOTE(klajojanti @ 2011 02 22, 15:10)
Sveikos,
gal galite pasakyti kur Vilniuje galima per trumpesnį laiką išklausyti pamokėles?
gal galite pasakyti kur Vilniuje galima per trumpesnį laiką išklausyti pamokėles?
Mes Matulaicio parapijoje turesime 3 paskaiteles
QUOTE(kroshkyte @ 2011 02 23, 22:45)
o tai kuri data bus vestuviu metines?
Manau,kad antroji (05-28) nes susirasymas,tai tik popierizmas..(cia mano nuomone)
QUOTE(I.G.M. @ 2011 02 24, 20:34)
Manau,kad antroji (05-28) nes susirasymas,tai tik popierizmas..(cia mano nuomone)
nu tai smagu tada
QUOTE(I.G.M. @ 2011 02 24, 19:34)
O kaip ir mano vestuvės
QUOTE(I.G.M. @ 2011 02 23, 16:56)
galit drąsiai eiti, mes Kaune lankėm, tai tiek vienuose, tiek kituose kursuose buvo porų kur su vaikučiais ateidavo