QUOTE(vauga @ 2010 09 10, 19:30)
sveikos, merginos. Gal kuri nors zinosite atsakyma i mano klausima, buciau labai dekinga:
esu 2 metai kaip issiskyrusi, teismo nutartyje yra nuspresta, jog vyras turi moketi po 400 lt/men alimentu. Skaiciuota ne pagal uzdarbi ar pan., o bendru susitarimu ir tiek.
Dabar jau esu 6 men. kai bedarbe, sumasciau gaut vaikui nemokamus pietus mokykloje. Nuejau i pasalpu skyriu susitvarkyti dokumentus, man ten pareiske, jog per tuos du metus ivyko kelios alimentu indeksacijos, ir man dabar reikia eit pas antstoli, sumoket jam 160 lt, kad jis per teisma ar kazkaip kitaip gautu nauja alimentu perskaiciavima.
Man to perskaiciavimo nereikia, ex vyras yra bedarbis ir tikrai as is jo nieko daugiau negausiu. T.y., as pretenziju nereiskiu. Ar man butina vistiek tvarkytis ta indeksacija??? nes moteriske pasalpu skyriuj baisia prigasdino, kad as niek onegausiu, jei nepristatysiu tu alimentu perskiaciavimo.
Skambinau keliems antstoliams, tie tik peciais trukcioja, sako - kam jums to reikia, mes juk arestuosime vyro saskiatas ir pan., tures zmogus daug problemu. Musu santykiai yra normalus, as visai nenoriu, kad jis turetu problemu. tai kaip cia yra? Gal kuri zinote, susidurete???
Tiesa sakant, net nezinau, nuo kur pradet aiskintis....
is anksto aciu pakonsultavusioms
esu 2 metai kaip issiskyrusi, teismo nutartyje yra nuspresta, jog vyras turi moketi po 400 lt/men alimentu. Skaiciuota ne pagal uzdarbi ar pan., o bendru susitarimu ir tiek.
Dabar jau esu 6 men. kai bedarbe, sumasciau gaut vaikui nemokamus pietus mokykloje. Nuejau i pasalpu skyriu susitvarkyti dokumentus, man ten pareiske, jog per tuos du metus ivyko kelios alimentu indeksacijos, ir man dabar reikia eit pas antstoli, sumoket jam 160 lt, kad jis per teisma ar kazkaip kitaip gautu nauja alimentu perskaiciavima.
Man to perskaiciavimo nereikia, ex vyras yra bedarbis ir tikrai as is jo nieko daugiau negausiu. T.y., as pretenziju nereiskiu. Ar man butina vistiek tvarkytis ta indeksacija??? nes moteriske pasalpu skyriuj baisia prigasdino, kad as niek onegausiu, jei nepristatysiu tu alimentu perskiaciavimo.
Skambinau keliems antstoliams, tie tik peciais trukcioja, sako - kam jums to reikia, mes juk arestuosime vyro saskiatas ir pan., tures zmogus daug problemu. Musu santykiai yra normalus, as visai nenoriu, kad jis turetu problemu. tai kaip cia yra? Gal kuri zinote, susidurete???
Tiesa sakant, net nezinau, nuo kur pradet aiskintis....
is anksto aciu pakonsultavusioms
na tos bobos nezino ko pacios nori tai sumasto visokiu nesamoniu,as pati gaunu elementus kad kaskoks naujas perskaiciavimas tokio nera.mano buves vyras taipat liko bedarbis as nueinu pas anstoli ir pasakau kad as jam pretenziju neturiu tik noriu pazimos ir parasai prasyma kad uz tam tikra laikotarpi negavot elementu ir anstolis israso pazyma ir tos pazimos pilnumoj man uztenka jokiu perskaiciavimu nepraso,o gal ji turejo omenyje valstybinius elementus.valstybe moka nepilnai du simtus.kaip jus minejot kad nenorit pridaryt jam problemu ju ir galit atsisakyt pildyt prasyma,na kal aiskei atrasiau.o jei ji jusu vistik reikalaus paprasykit kad ji jum parodytu ta istatyma nauja elementu perskaiciavimo nes sakyk kitur tokio nera,nebent jus vyras paduotu i teisma del elementu sumazinimo