QUOTE(Nakviša @ 2010 07 02, 10:27)
Aš tik niekaip nesuprantu, kur tos tokios visos protingos, kai reikia nuo žodžių pereiti prie veiksmų? Kovokit, darykit, siekit. O pačios pasedėsim rankas sunėrusios ir pažiūrėsim, gertai jūs čia pakovosit ar nelabai.
Kai pasieki, kad ent minimaliai darželių steigimo reikalavimus pakeistų, tada dar ir sugeba pradėti bambėti ir burnoti, kad dar joms nepakankamai priimtinai pakeista irt dar labiau norėtų keisti.
O kai reikia sedėti komitetuose - tai neee.... sėdėkit pačios. Svarbiausia - kovokit.
Kai pasieki, kad ent minimaliai darželių steigimo reikalavimus pakeistų, tada dar ir sugeba pradėti bambėti ir burnoti, kad dar joms nepakankamai priimtinai pakeista irt dar labiau norėtų keisti.
O kai reikia sedėti komitetuose - tai neee.... sėdėkit pačios. Svarbiausia - kovokit.
Cia ne man adresuota turetu buti, as nei del pasalpu ardziausi, nei ju gavau, nei manes kas i darzeli neileido, sekmingai baigeme ir vietas laisvai gavome. Taigi cia aktyvistems namuose dabar sedincioms reiktu pasijudinti, o ne laukti ant lekstutes visko.
Papildyta:
QUOTE(negriuke @ 2010 07 02, 11:42)
Tai aš apie tai, kad mamos sėdi su vaikais, kad dirbti nereikėtų, o per 2 m. net ir aš, maitindama dar ir dabar būčiau pastojus, o per metus tai sunkiai... Dabar mamoms teks grįžti į darbą po metų arba po metų pasigimdyti.
Ar Jūs sugebėtumėt už tokią sumą vaiką išmaitinti, už butą susimokėti? Po studijų pastojusioms nereikia turėti tokio stažo.
Ar Jūs sugebėtumėt už tokią sumą vaiką išmaitinti, už butą susimokėti? Po studijų pastojusioms nereikia turėti tokio stažo.
Jusu ziniai, daug zmoniu dabar taip gyvena, du tevai gauna minimumus (gerai jei abu gauna), turi du vaikus. Paskaiciuokit, kiek seimos nariui iseina? O kokiu velniu pastot po studiju? Ai, vel prasides tinginiu maistas