QUOTE(Alexso @ 2010 06 14, 22:06)
Praėjo šiek tiek galvos skausmas, lyg ir geriau susidraugavau su Lightroom'u.
Man patinka nuotaika šioj nuotraukoj.
Gal kuo galiu pagerinti šį JB variantą.
Man patinka nuotaika šioj nuotraukoj.
Gal kuo galiu pagerinti šį JB variantą.
Sita pasakiska Jb gal kiek veidukai pilkoki, bet kaip suptantu nelabai ka jau galima buvo padaryti, nes kitu atveju isdektu maikute mergaites.... O siaip nuotaika ir vinjete man cia labai labai patiko...
QUOTE(Noctua @ 2010 06 15, 09:01)
o kokia dabar tema?
Lyg ir jokios nera, bet vis dar galima raidziu ieskoti
QUOTE(Noelle @ 2010 06 15, 09:42)
pirma antra tai gėris. NEžinau kuri labiau patinka, abi turi savo žavesio. Lig ir skruostukas vienas padegęs, bet monitorium nepasitikiu, taui garsiai nešūkausiu.
Trečia miela. Nežinau ką patarti dėl apdirbimo. Super įvaldžius photoshopą galima matyt patvarkyti. Pati tai nerizikuočiau, nes garantuotai tiek mamos tiek vaikučio kaklus išdeginčiau betvarkydama.
Paskutinė man nelabai. Lig ir high key turėtų būti, bet na nelabai veikia man asm.
Šiaip šaunuolė tu. Dar parodyk
Trečia miela. Nežinau ką patarti dėl apdirbimo. Super įvaldžius photoshopą galima matyt patvarkyti. Pati tai nerizikuočiau, nes garantuotai tiek mamos tiek vaikučio kaklus išdeginčiau betvarkydama.
Paskutinė man nelabai. Lig ir high key turėtų būti, bet na nelabai veikia man asm.
Šiaip šaunuolė tu. Dar parodyk
Dekui dekui... Smagu, kad patiko.... O rodyti daugiau lyg ir nelabai yra ka... stengiausi atrinkti geresnes... gal dar kazka iskrapstysiu... bet si karta nors ir laiko buvo daugiau, kazkaip gal ikvepimo maziau turejau...
QUOTE(airv @ 2010 06 15, 13:54)
Keliu ir aš kritikai kelias.
Šitos kadravimas man patinka, tik gal norėtūsi šiek tiek erdvės viršuje.
Šitos kadravimas man patinka, tik gal norėtūsi šiek tiek erdvės viršuje.
Na saunuole, kad tiek daug fotkini... is siu tavo pateiktu tai 2-4 geriausios... pirma per daug nukarpyta ir formatas man nepatinka... be to kai pamaciau spalvota tai ji man daug labiau patiko... Trecioje mergina kiek suspausta, bet vistiek ziurisi.... o ketvirtoje tai labai grazus kompoziciskas trikampis ... gal vien del to i ja smagu ziureti... nes siaip nu nieko ten tokio kabinancio ir nera.. paskutines dvi man nea...
QUOTE(Alexso @ 2010 06 15, 16:51)
Kad nebūtų nuobodu, keliu iš archyvo. Nuotraukos buvo spalvotos, tiesiog norėjau pažiūrėti, kaip atrodo JB. Tik nepagailėkit kritikos, komentuokit!!!
Pirmos dvi astrios kontrastingos ir tai gerai, tik erdves truksta.... kazkaip labai jau vaikutis suspaustas atrodo... O paskutiniojoj tai fokusas nusokes kiek suprantu... nuotaika smagi, bet velgi erdves erdves erdves
Maggie, o kur gi tavo darbai? Parodyk kanors...
Beje dekui visoms uz komentarus ir pastabas... Be jusu tikriausiai nebuciau tiek ismokus....
Na metu dar kelias, kurioms jau tikrai laukiu kritikos.... Pati matau jose daug minusu, noriu ir jusu nuomones...
Papildyta:
Dangerele, pagavai liuksiska zaiba... bet taip noretusi tokios kaidrios ir nesujudejusios fotkes.... O siaip labai pasakiskas vaizdelis...