QUOTE(airv @ 2010 06 15, 11:54)
Alexo, man tas JB visai gražiai žiūrisi. Patinka toks kontrastas.
Keliu ir aš kritikai kelias.
Ačiū už kontrastą.
Šiandien man jau norisi šiek tiek šviesiau, vakar vėlai vakare dariau, tai kitaip atrodė.
Tavo pirmoji man nelabai, per daug visko nukirpta.
Antra man geriausia spalvų atžvilgiu ir kompozicijos. Patiko tos malkos, su jom daug geriau žiūrisi. Fonas už modelio, manau, turėtų daugiau būti išplaukęs, nes jis ten nieko nereiškia. Modelio gražios kojos, bet dar reikėtų prašyti, kad labiau išsitiestų, tada ir pilvukas nekliūtų.
Trečia būtų su karadvimu gerai ir įdomu, bet vėl gi tas namas fone turėtų išplaukti, dabar akis tiesiog laksto nuo modelio prie to neryškaus namelio. Spalvos man per žalios-mėlynos. Spalviniu variantu labiau patinka antra nuotrauka.
Žmonės be galvų nelabai, be to ta rozetė už jų nereikalinga. Reikėtų manau kažką kitą su kūnu pagalvoti.
Paskutinė irgi nelabai, ten labai akis kliūna už vyro pilvuko...
Tik nesupyk už tokius mano komentarus. Žinau, kad daug kas nieko nenorės rašyti, nes nenorės ko nors ne taip pasakyti. Bet mane irgi kamuoja panašios mintys, kaip ir tave. Aš mieliau rodau klaidas, kad žinočiau, kaip jas taisyti, t.y. tiksliau, kaip jų ateity nedaryti.
Bandyk vis ir nebijok klysti (čia mano asmeninis patarimas). Mokintis, kai sulauki kritikos, yra naudingiau