Va man irgi trecia nepatinka... gerai sakai, kad reikia pefotkinti... reikes dar pakankinti seimynele
Del ale buitiakiniu, tai nezinau ar man reikia pereiti vien prie ju... sutinku, kad jos mielos.... Bet man paciai asmeniskai tokios ale studijines labai patinka.... Gal per laika isimylesiu ir nerezisuotas....
man nerežisuoti kadrai labiau patinka
QUOTE(Akasha @ 2010 06 14, 13:33)
Del ale buitiakiniu, tai nezinau ar man reikia pereiti vien prie ju... sutinku, kad jos mielos.... Bet man paciai asmeniskai tokios ale studijines labai patinka.... Gal per laika isimylesiu ir nerezisuotas....
tai cia tik siaip pastebejimas, kad tau tokios irgi gerai gaunasi tai nepamirsk mums ir tokiu imesti, nors tu jas ir nurasai kartais
Laba!
Nemazai priraset,faina!
Patiko katinas,pyragelis,sraige ir vaikiukai (kaip visada )
Truputi nespalvotai
Pamirsus buvau,kaip idet foto
Nemazai priraset,faina!
Truputi nespalvotai
QUOTE(zana33 @ 2010 06 14, 14:45)
Laba!
Nemazai priraset,faina!
Truputi nespalvotai
Nemazai priraset,faina!
Truputi nespalvotai
pirma tikrai tokia visai miela. bet jb tai nelabai gerai.. toks visiskai pilkas. o kaip tu verti? ar darai ka nors pati, ar tik paspaudi, kad programa padarytu jb?
QUOTE(brumbrumai @ 2010 06 14, 11:50)
pirma tikrai tokia visai miela. bet jb tai nelabai gerai.. toks visiskai pilkas. o kaip tu verti? ar darai ka nors pati, ar tik paspaudi, kad programa padarytu jb?
,per pc verciu,ten keli variantai yra,paskui sviesinu,tamsinu...Zodziu, bandau padaryt,kaip graziausia ,tik gal nevisada gaunasi
QUOTE(zana33 @ 2010 06 14, 15:01)
,per pc verciu,ten keli variantai yra,paskui sviesinu,tamsinu...Zodziu, bandau padaryt,kaip graziausia ,tik gal nevisada gaunasi
aa nu man tai tokio kontrasto labai truksta kad kur balciau, butu balciau, o kur tamsu, jau butu i juoduma
QUOTE(zana33 @ 2010 06 14, 14:45)
Laba!
Nemazai priraset,faina!
Truputi nespalvotai
Nemazai priraset,faina!
Truputi nespalvotai
Antra butu labai labai miela, bet namas atitraukia demesi... Del jb pritariu brumbrumui.... truksta kontrasto.... Bandyk su curves pazaisti... patampyti... jau buvo kazkada rasyta, kad daryti s raide...
Laba diena, vėlgi, dėkui už komentarus
Saddiqah tavo vaikas visur fotkinamas is virsaus, gal pabandyk pritupt, kad kamera butu jo akiu lygyje, ar siek tiek zemiau.
Tai kad atsitūpus jau buvau , nelabai kada iš viršaus fotkinu, bandau pritūpt, nežinau, gal mano vaikas per trumpas.
QUOTE(Forgete @ 2010 06 14, 07:27)
Saddiqah tavo vaikas visur fotkinamas is virsaus, gal pabandyk pritupt, kad kamera butu jo akiu lygyje, ar siek tiek zemiau.
Tai kad atsitūpus jau buvau , nelabai kada iš viršaus fotkinu, bandau pritūpt, nežinau, gal mano vaikas per trumpas.
Rodai kai ką, tiesiog žaidžiu su Lroom'u. Lauksiu komentarų.
QUOTE(Saddiqah @ 2010 06 14, 13:59)
Laba diena, vėlgi, dėkui už komentarus
Patarimas is patirties...pritupt galesi kai vaikas prades lakstyt, o dabar gulk ant zemes, jei to reikia, nes veliau nebespesi atsigult . Cia as is patirties, nes ir pati visada su maze taip darau
Sorry, kad daugiau nepakomentuosiu, prizadu veliau ta padaryt .
QUOTE(laurx @ 2010 06 14, 16:27)
Patarimas is patirties...pritupt galesi kai vaikas prades lakstyt, o dabar gulk ant zemes, jei to reikia, nes veliau nebespesi atsigult . Cia as is patirties, nes ir pati visada su maze taip darau
Gal ir geras patarimas, bet kad į kokį šuns kakį bijau įgult jau ir taip įmynus toj pievoj buvau...