QUOTE(pelytte @ 2010 07 26, 23:47)
jo ties WB sustojau
nelabai suprantu tikslo, turi buti visi balti atspalviai, ar skritis kazkur melsvas, kazkur i gelsvuma
vat ir pas tave spalvos tokios visos grazios, ryzkios, gal koki objektyva turi? ne kitini. man kazkodel visos nuotraukos tokios lyg ir tamsios. norisi ryzkesniu spalvu
O kas del nuotrauku idejimo, tai ir pacios supermamos sueda ryzkuma.
O kur Zitlali dingo, ishsiregistravo is mamu. susiradu FB tai ten seku jos nuotraukas.
WB nustatymo ND skirtas pamatyti skirtumą tarp skirtingų nustatymų ir išmokti pasirinkti teisingą WB fotografavimo metu, ypač esant sudėtingam apšvietimui. Darant ND automatinis ir pusiau automatinis gaunasi tokie, kokie gaunasi, o rankiniu turi būti tikrai balta spalva
QUOTE(sushi @ 2010 07 27, 00:25)
Kad aš kažkaip dėl spalvų labiausiai nepatenkinta visada savo fotkėse...
Šitą nėštukę fotkindama tai 50mm f1:1.8 objektyvuką naudojau, bet kodako juostelė man šiuo atveju nelabai patiko, labai jau blanki pasirodė, tai spalvas kiek su PS patampiau, nors vargas man pastoviai su tom spalvom... Kitų nuotraukas žiūriu, atrodo nu taip gražiai žiūrisi... Ir kaip taip moka žmonės atitaikyti tas spalvas?
O va vos tik į savas pasižiūriu, tai iš karto depresija...
Kiek ką betampyčiau, dar blogiau atrodo...
Man juosta tuo ir žavi, kad jos spalvos kitokios - švelnesnės, ne tokios ryškios.
Kokie pas tave fotoaparatai? Ir skaitmena ir juosta ?
dosa, labai miela mergytė ir emocija yra
bet pati foto tai man
labai daug geležų, dar kojos kažkieno kyšo