Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Alexso @ 2010 06 11, 17:58)
Keliu  tos pačios užduoties dirbtiniame apšvietime baltą daiktą. Laukiu vertinimų. ax.gif

Alexso, nepyk, kad praleidom smile.gif geri tavo ND naturaliam ir dirbtiniam apsvietime. gali judet toliau wink.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2010 06 14, 08:17)
Alexso, nepyk, kad praleidom smile.gif geri tavo ND naturaliam ir dirbtiniam apsvietime. gali judet toliau wink.gif

biggrin.gif Tai kad nera ko man pykti. smile.gif Tiesiog labai norejau zinoti, ar ko nors neprisidirbau. mirksiukas.gif
Aciu, kad paziurejai ir parasei. 4u.gif
Dar norejau paklausti, ar sestoj uzduotyje tik su kiausiniu galima daryti? g.gif Mes kazkaip neperkam baltu kiausiniu... lotuliukas.gif Kazka Narajana rase, kad keista ta uzduotis. Tai noriu zinoti, ar galiu kazka kito improvizuoti???
Atsakyti
Keliu dar viena gelyte. Tikriausiai rasysit, kad tas zalias lapelis be reikalo nukirptas. Turiu ir su visu lapeliu, bet man sita kazkodel grazesne.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Alexso @ 2010 06 14, 10:27)
biggrin.gif Tai kad nera ko man pykti. smile.gif Tiesiog labai norejau zinoti, ar ko nors neprisidirbau. mirksiukas.gif
Aciu, kad paziurejai ir parasei. 4u.gif
Dar norejau paklausti, ar sestoj uzduotyje tik su kiausiniu galima daryti? g.gif Mes kazkaip neperkam baltu kiausiniu... lotuliukas.gif Kazka Narajana rase, kad keista ta uzduotis. Tai noriu zinoti, ar galiu kazka kito improvizuoti???

tas nd neprivalomas. gali ir nedaryti. o siaip jei nori pasipraktikuoti, tai gali daryti kaip nori. cia tiesiog uzduotis fotkinti balta baltame. kazkur buvo senesniu nd pavyzdziu, bet dabar nerandu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Neri29 @ 2010 06 14, 09:06)

Gal kas trumpai gali papasakoti, kaip fotografuoti tamsoje, prieblandoje prie dirbtinio apsvietimo.

Kelti ISO ir nustatyti trumpa islaikyma 4u.gif Trikojis irgi super daiktas, bet jo muziejuose (na tai ir kasyklose) dazniausiai neleidzia naudoti. Taip pat dar galima naudoti blykste, ju buna ivairiu nustatymu, taciau jos taip pat negalima naudoti muziejuose...

Tiesa, del trikoju - ta diena, kai isigijau trikoji, mano kuprine pasunkejo 3kg, taciau mano gyvenimas palengvejo 3 tonom thumbup.gif
Atsakyti
Na jauciu siandien kelsiuos i rusi, bandysiu susikurti prieblanda ir pasipraktikuoti smile.gif

Kaifuoju nuo jusu ankstesniu temu, labai patinka wub.gif

Pradesiu mokintis ir ruosti namu darbus smile.gif; Nors kai kurios frazes ir terminai man dar lakstingalu kalba biggrin.gif , nieko nesuprantu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Neri29: 14 birželio 2010 - 09:51
QUOTE(Saddiqah @ 2010 06 14, 04:01)
Vakarykščiai pabandymai smile.gif

Pirmoje tikrai spalvos grazios... kompoziciskai zieda norisi pastumti i auksini taska.. Del vaikucio foto, jau pasake, kad reiktu truputi kitu kampu pabandyti fotografuoti...

QUOTE(bizyte @ 2010 06 14, 09:18)
man pirmos trys, tik antroj kiek keistai kojytė atrodo, apdirbimas įdomus bigsmile.gif papasakok kaip darei? bigsmile.gif

Na pakankamai mazu F fotkinau, tai ir neryskios kojytes, o ir siaip mazutis megejas susukti kojites kaip bezdzioniukas smile.gif Tai kad nelabai ka yra pasakoti apie apdirbima... pirmoji, tai tik i jb versta ir kelios fono rauksles nuklonuotos... O ant kitu su spalvom pazaista ir tiek...

QUOTE(Forgete @ 2010 06 14, 09:27)
sveikos, teko atostogauti savaitele. vienas kadras is atostogu  rolleyes.gif

Grazus vaizdas smile.gif bet man pilis truputi svyra i kaire... o siaip labai faina... su statyvu fotkinai?

QUOTE(Neri29 @ 2010 06 14, 10:06)
sveikos mamytes-fotografes  4u.gif

Sveika prisijungus...
Kad zaibus fotografuoti siaip tikriausiai reikia siek tiek daugiau patirties, bet bandyti zinoma galima... as pati dar nesiryztu, o gal ir tinkamos progos nerandu... Va idedu nuorodele, kur gana smulkiai aprasyta, kas ir kaip... jei anglu nesupranti, tai bandyk, per google verteja issiversti....
http://www.weathersc...;page=lightning

QUOTE(Egipta @ 2010 06 14, 10:09)
Dekui uz komentarus  4u.gif

ND gerai..

QUOTE(Noelle @ 2010 06 14, 10:13)
aš buitiškesnių palauksiu  smile.gif

Prajuokinai lotuliukas.gif Na pasistenksiu ikelti...
Atsakyti
[quote=Akasha,2010 06 14, 11:48]

Sveika prisijungus...
Kad zaibus fotografuoti siaip tikriausiai reikia siek tiek daugiau patirties, bet bandyti zinoma galima... as pati dar nesiryztu, o gal ir tinkamos progos nerandu... Va idedu nuorodele, kur gana smulkiai aprasyta, kas ir kaip... jei anglu nesupranti, tai bandyk, per google verteja issiversti....
http://www.weathersc...;page=lightning

Aciu. Paskaiciau, jooo tikrai optimiste as biggrin.gif , kad bandziau pagauti toki stebukla
Atsakyti
QUOTE(Neri29 @ 2010 06 14, 10:57)

nu kodel?smile.gif gi pasigauna tie zaibai. as su savo senuku pagaudavau. gal ne tokie tobuli, bet puse velnio smile.gif ir be jokiu trikoju. tik reik kantrybes biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2010 06 14, 11:07)
QUOTE(Neri29 @ 2010 06 14, 10:57)

nu kodel?smile.gif gi pasigauna tie zaibai. as su savo senuku pagaudavau. gal ne tokie tobuli, bet puse velnio smile.gif ir be jokiu trikoju. tik reik kantrybes biggrin.gif

Tai, kad tas tavo senukas neprastas buvo smile.gif ir tikriausiai ne ant auto rezimo fotkinai smile.gif... Vistiek reikia siek tiek ziniu ir supratimo, kaip tai daryti....

Na keliu dar keleta kadru... Del pirmuju tai negaliu apsispresti, kuri smagesne... tai keliu abi...
user posted image

user posted image

Sitoje nelabai man paciai apsvietimas patinka.... gal turit kokiu minciu, kaip apdirbti.. blush2.gif
user posted image

Na ir rankyciu valgymas kitu kampu smile.gif
user posted image
Atsakyti
antroji ir rankytės thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2010 06 14, 13:14)

aciu, pranesiu savo senukui biggrin.gif

antra fotke tai man superine biggrin.gif manau, tau reiktu pereit prie tokiu ale buitiniu kadru. man jie zyyymiai mielesni smile.gif pirmos dvi abi labai labai

trecia tai tokia, kad kazkas negerai, bet nzn kas.. tas baltas kaklas labai sviecia, o vaikutis jau kaip ir antram plane. gal lengviau jau perfotkint, nei apdirbt? paskutine irgi grazi, tik man savo galva norisi pasukti smile.gif

Atsakyti