Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Akasha @ 2010 07 26, 12:14)

Portretukai labai vyke.... Saunuole  4u.gif Pirmoje, gal kiek kadruote keisciau, nes virsuje ta erve visai neinformatyvi ir jos daugoka, mano akiai... Antra irgi galejai, kiek auksciau mergina pastumt ir alkune butu nenusikirtus.. bet visumoje labai liuks...

QUOTE(brumbrumai @ 2010 07 26, 15:04)
antra man labai. tokios pastelines spalvos ir prie ju raudoni naguciai ir zydros akys man labai gerai ziurisi smile.gif pirma irgi nieko, bet abiejose labai trukdo rankine.. nu visai jos cia nereik

smile.gif Smagu, skaityti jusu tokius komentarus. Dekui uz pastabas, pabandysiu kita karta atsizvelgti i jas ir pasitaisyti. Apie rankinuka net nebuvau pagalvojus, kad jis cia maiso, bet kai pasakete tai antra karta paziurejus i nuotrauka sutinku , kad butu daug graziau jei jos nebutu. smile.gif Siek tiek blasko demesi :/
Atsakyti
QUOTE(*smile* @ 2010 07 26, 12:56)
Kadangi pilnatis dar visą savaitę bus, tai eisiu taisyt klaidas...  ax.gif biggrin.gif

Iš esmės tai tą pačią fotkę galima pataisyt manau neblogai biggrin.gif
Atsakyti
Gal galite dar kartelį priminti su kokiu įrankiu PS tikrinama Balta spalva? g.gif
Atsakyti
QUOTE(_Meadow_ @ 2010 07 26, 02:22)
Peržiūrėjau tavo nuotraukas, patiko gamtos vaizdai  4u.gif Jei nesupyksi - kai kur akiai nelabai patinka kreivokas horizontas wink.gif.
Uoj ne, visai nepykstu... Kartais mėgstu specialiai horizontą pakraipyti, dinamikos vaizdui priduoti, bet jei užkliuvo, tai matyt ne visai vietoj kai kur tas kraipymas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Stiklinė @ 2010 07 26, 15:56)
Iš esmės tai tą pačią fotkę galima pataisyt  manau neblogai biggrin.gif

Taisyt galima, bet norisi iš karto gerai padaryt smile.gif

O ką jūs darot tokiom dienom kaip šiandien? Apsiniaukę, saulės visai nėra... Ar iš vis geriau atsisakot fotografavimo ar turit kokių nors gudrybių kaip apeit visa tai?... ax.gif

Vis tik vieną foto iš šiandien parodysiu.. Idėja buvo suderinti "nauja-sena". Įvertinkit, kaip man tai pavyko (jei apskritai pavyko) ax.gif

user posted image
Atsakyti
Dar viena is keksiuku valgymo.. Tik labai gaila, kad rankytes is fokuso zonos pabego.... sad.gif Bet pati emocija mergaites patiko...
user posted image
Atsakyti
QUOTE(*smile* @ 2010 07 26, 17:35)
Taisyt galima, bet norisi iš karto gerai padaryt smile.gif

O ką jūs darot tokiom dienom kaip šiandien? Apsiniaukę, saulės visai nėra... Ar iš vis geriau atsisakot fotografavimo ar turit kokių nors gudrybių kaip apeit visa tai?...  ax.gif

Kai apsiniaukę pats tas fotografuoti smile.gif Tada lengviau išvengti išdegimų, nėra ryškių šešėlių, minkštesnė šviesa. Skaisti saulė yra kur kas blogiau wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2010 07 26, 11:33)
Dar viena is keksiuku valgymo..
Bent jau man tai nerodo tavo nuotarukytės blush2.gif

Aš vakar ekspromtu vieną nėštukę fotografavau, rodausi blush2.gif
Su ryškumu truputį nublūdijau, ir dėl ryškumo lauko nelabai esu patenkinta, bet kažkaip labai miela man pati foto pasirodė. Kaip jums?

user posted image
Atsakyti
QUOTE(sushi @ 2010 07 26, 20:17)
Bent jau man tai nerodo tavo nuotarukytės  blush2.gif

Aš vakar ekspromtu vieną nėštukę fotografavau, rodausi  blush2.gif
Su ryškumu truputį nublūdijau, ir dėl ryškumo lauko nelabai esu patenkinta, bet kažkaip labai miela man pati foto pasirodė. Kaip jums?

Ak mano svajone nestuke pafotografuoti smile.gif Emocija labai grazi ir jauciasi tas dziuginantis vaikucio laukimas del to foto labai faina... ryskumo truksta ir net labai... Ryskumo zona dar tokia so so... Zinoma jei ji butu siauresne gal geriau ziuretusi, neblaskytu tiek demesio medzio sakos... man dar biski uzkliuvo sakele rankoj... jos cia nereikejo...

O kas via su flickr darosi nesuprantu... speju tuoj reikes uz pro acounta susimoketi ir bus ramu g.gif na bent jau tikiuosi... Dar va nuorodele idedu, jei kas nemato siaip fotkes cia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Akasha: 26 liepos 2010 - 19:40
ND 2.Fotografuojam daiktą nekeisdami diafragmos, nekeisdami atstumo iki objekto, bet zūmindami - t.y. keisdami objektyvo židinio nuotolį. Pasirenkat fotografavimo tašką, tada vis arčiau ir arčiau "pritraukiat" objektyvu objektą.
55mm
user posted image
37mm
user posted image
25mm
user posted image

Ar gerai?
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2010 07 26, 12:40)
Ak mano svajone nestuke pafotografuoti smile.gif Emocija labai grazi ir jauciasi tas dziuginantis vaikucio laukimas del to foto labai faina... ryskumo truksta ir net labai... Ryskumo zona dar tokia so so... Zinoma jei ji butu siauresne gal geriau ziuretusi, neblaskytu tiek demesio medzio sakos... man dar biski uzkliuvo sakele rankoj... jos cia nereikejo...

O kas via su flickr darosi nesuprantu... speju tuoj reikes uz pro acounta susimoketi ir bus ramu  g.gif  na bent jau tikiuosi... Dar va nuorodele idedu, jei kas nemato siaip fotkes cia
Na va, kai nuorodą įmetei, tai ir pačią nuotrauką rodo.. g.gif

Na, ryškumas dar nukentėjo gal dėl skanavimo (čia juosta, o skaneriuką naują turiu, irgi dar neįvaldytas iki galo reikalas) Ir šiaip gavosi fokusas ant medžio daugiau nei ant pačios merginos... Nieko, yra vietos už tat tobulėjimui smile.gif

O savo paskutinei keksiukiškai nuotraukytei nenorėtum kiek šiltesnio tono užmesti? Man dabar tas j/b toks net į mėlynumą atrodo traukiantis... Gal kiek vos vos į sepiją jaukiau atrodytų? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sushi @ 2010 07 26, 19:17)

Aš vakar ekspromtu vieną nėštukę fotografavau, rodausi  blush2.gif

Čia juosta???? Puikiai tada wink.gif

Pažiūrėkit kokie darbai wub.gif Čia dvi mūsiškės - ir fotografė, ir modelis wink.gif

http://www.flickr.co...57624459943607/
Atsakyti