Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(noriuzako @ 2010 07 25, 14:12)
Sveikos. Rodau kol kas pirmąjį namų darbelį. Pakomentuokit, ką rekėtų keisti ar daryti kitaip  blush2.gif

Gerai....

QUOTE(Maggie @ 2010 07 25, 14:13)

Labiausiai patiko JB skrydis.... Kitos jau pakankamai ir tiksliai pakomentuotos...

QUOTE(rarity @ 2010 07 25, 14:27)
Vabaliuką radau smile.gif

Koks fainuolis smile.gif.. Buk gera isduok koki stikla naudoji macro fotografijai? smile.gif

QUOTE(pelytte @ 2010 07 25, 15:06)
Pas mane Nikon, nius atrodo pasidariau, eisiu tuoj bandysiu kazka otkint gausis a nesigaus doh.gif

Visi ND geri...

Kaip saunu, kad naujokes tokiais tempais pavaro smile.gif

QUOTE(brumbrumai @ 2010 07 25, 16:01)
a matet, kad jau yra nauja Scott Kelby knyga? ar cia as tik nemaciau biggrin.gif

Tu cia apie trecia dali? lotuliukas.gif bent jau angliska versija tai senai isleista ir jau senai sugrauzta smile.gif

QUOTE(sushi @ 2010 07 25, 16:59)
Kad kažkaip po poros paskutinių mergaičių „atmetimo“ ten, kažkaip neišdrįsau pas jas pasirodyti...  blush2.gif
Gal kol kas pas jus pabūsiu, nes ir iš jūsų yra ko pasimokyti  4u.gif

Na tai pabuk smile.gif Tikekimes, kad ir is musu kazko ismoksi smile.gif

Na visa savaite nefotkinau, tai sendien bandziau nuvalyti dulkes nuo fotiko smile.gif Is pradziu kankinausi, nes pas mus gana tamsus butas, o po to staiga prisininiau, kad blykste isorine turiu smile.gif(kai labai retai naudoju, tai ir pamirstu). Gal ir be blykstes buciau issivertus, bet pagalvojau, kad jei geresne kokybe ir be triuksmu bus, tai galesiu i srtokus imesti smile.gif
Taigi keksiukai jusu teismui... smile.gif

user posted image

user posted image

user posted image

Na ir zinoma, keksiuku naikinimo aparatas smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2010 07 25, 19:04)

Koks fainuolis smile.gif.. Buk gera isduok koki stikla naudoji macro fotografijai? smile.gif

Na visa savaite nefotkinau, tai sendien bandziau nuvalyti dulkes nuo fotiko smile.gif Is pradziu kankinausi, nes pas mus gana tamsus butas, o po to staiga prisininiau, kad blykste isorine turiu smile.gif(kai labai retai naudoju, tai ir pamirstu). Gal ir be blykstes buciau issivertus, bet pagalvojau, kad jei geresne kokybe ir be triuksmu bus, tai galesiu i srtokus imesti smile.gif

Macro naudoju Canon 100 mm f 2.8 macro.
Faini keksiukai, bet trūksta aštrumo fotkėms. Ar su stovu fotkini?

Keksiukų naikinimo aparatas fantastiškas kaip visada wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2010 07 25, 20:04)
Tu cia apie trecia dali?  lotuliukas.gif  bent jau angliska versija tai senai isleista ir jau senai sugrauzta smile.gif

taip, apie trecia. bet as apie lietuviska smile.gif nelabai man knygos angliskai skaitosi smile.gif kazkaip sunkiai as ten suprantu smile.gif tai apsidziaugiau lietuviska biggrin.gif

o fotke man tavo fainiausia trecia. ir aiski, ir pasaliniu triksdziu nematau smile.gif nu tikrai patinka smile.gif pirmose dviejose truksta to ryskumo ant glaisto. ar tas glaistas ne toks viliojantis.. baltesnio norisi smile.gif ir tie keli juoduliukai trukdo, jei jau norima skanaus vaizdo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rarity @ 2010 07 25, 20:17)
Faini keksiukai, bet trūksta aštrumo fotkėms. Ar su stovu fotkini?
Keksiukų naikinimo aparatas fantastiškas kaip visada wink.gif

Be stovo... blush2.gif Cia zinai is pradziu pazaidimui dariau paskui ir blykste issitraukiau, o apie stova ir pamirsau doh.gif Va kaip buna, kai senokai tokiu studijiniu kadru nebedariau blush2.gif

QUOTE(brumbrumai @ 2010 07 25, 20:59)
taip, apie trecia. bet as apie lietuviska smile.gif nelabai man knygos angliskai skaitosi smile.gif kazkaip sunkiai as ten suprantu smile.gif tai apsidziaugiau lietuviska biggrin.gif
o fotke man tavo fainiausia trecia. ir aiski, ir pasaliniu triksdziu nematau smile.gif nu tikrai patinka smile.gif pirmose dviejose truksta to ryskumo ant glaisto. ar tas glaistas ne toks viliojantis.. baltesnio norisi smile.gif ir tie keli juoduliukai trukdo, jei jau norima skanaus vaizdo smile.gif

Na tada viskas aisku... Smagi ir trecia dalis.. Man jo visos knygos smagiai skaitesi...

Del keksiuku, tai dekui uz pastabas del juoduliuku blush2.gif Melynes ten matosi smile.gif
Ir pirmos be blico, tai negalejau ryskumo zonos didint, nes tamsu buvo... Na reikes dar paexperimentuoti....ir del glaisto irgi reikes pagalvoti kazka geresnio smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rarity @ 2010 07 25, 10:09)
Pabūk, pabūk, visai gerai čia biggrin.gif Tik duok kokią nuorodą į fotkes savo arba čia įmesk ką nors wink.gif

QUOTE(Akasha @ 2010 07 25, 12:04)
Na tai pabuk smile.gif Tikekimes, kad ir is musu kazko ismoksi smile.gif

Ačiū už priėmimą smile.gif Pabūsiu tuomet, jei tik spėsiu su jūsų tempais smile.gif
Mano darbelių (ne visai naujausių) yra čia, galit žvilgterėti blush2.gif
Man pačiai, kritiškai žvelgiant į savo darbus, jie tokie kažkokie „sausi“ blush2.gif Taip pat kaip ir kai kurios čia, kaip supratau, kovoju su ryškumo nebuvimu blush2.gif Na ir, aišku, su šviesos trūkumu... smile.gif

Akasha, labai miela tavo fotkė su keksiukų naikinimo aparatu smile.gif
Atsakyti
Vienatve
user posted image

tongue.gif
user posted image
Atsakyti
Akasha paskutinis keksiukas wub.gif fantastiškas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2010 07 25, 20:04)

Patiko tiek keksiukai, tiek jų naikinimo aparatas. smile.gif O kas užkliuvo - pirmoje nuotraukoje matosi kad kažkas daryta su fono spalvų susijungimo linija, deja - tik vienoje pusėje(kairėje), todėl susidaro kreivoko horizonto įspūdis wink.gif. Tas pats ir su antra nuotrauka. Dėl kompozicijos - norėtųsi pilno kaspinėlio smile.gif. Na man trūksta galų. Trečia geriausia iš keksiukų wink.gif.

Keksiukų naikinimo aparatas patinka, biggrin.gif visai nieko dar būtų pilną lėkštę prieš mergaitę su keksiukais matyt biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif wink.gif

QUOTE(sushi @ 2010 07 25, 23:08)
Ačiū už priėmimą smile.gif Pabūsiu tuomet, jei tik spėsiu su jūsų tempais smile.gif
Mano darbelių (ne visai naujausių) yra čia, galit žvilgterėti  blush2.gif

Peržiūrėjau tavo nuotraukas, patiko gamtos vaizdai 4u.gif Jei nesupyksi - kai kur akiai nelabai patinka kreivokas horizontas wink.gif.

QUOTE(Alabama @ 2010 07 26, 02:00)

Tiek vienoje, tiek kitoje nuotraukoje arba kažko per daug arba kažko stinga. smile.gif Tiek ryškumo, šviesos ar per daug apdirbimo. Nekabina 4u.gif
Atsakyti
Sveiki, turiu pagaliau ir as ka parodyt.
Pirmasis portretu bandymas. Butu idomu isgirsti pastabeles.
user posted image

user posted image

p.s. nuotraukos orginalios, nekarpytos nekoreguotos.
Akasha - i stokus manau puikiai tinka.!!! Liuks keksiukai...RYSKUMAS bigsmile.gif tokie skanuus atrodo. smile.gif)
RECEPTA GAL ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dangerele: 26 liepos 2010 - 09:42
Sveikos smile.gif Iš paskutinių įdėtų foto labai labai patiko Maggie skrydis jb ir Akasha keksiukų trečia foto thumbup.gif

O aš vieną savaitgalio naktį bandžiau mėnulį fotografuot.. Rezultatas toks ax.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(_Meadow_ @ 2010 07 26, 09:22)
Tiek vienoje, tiek kitoje nuotraukoje arba kažko per daug arba kažko stinga. smile.gif Tiek ryškumo, šviesos ar per daug apdirbimo. Nekabina  4u.gif

"Vienatve" specialiai blurinau ir tamsinau.Sviesi ir ryski nuotrauka nebutu "vienatve", mano nuomone.Aciu uz pastabas:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alabama: 26 liepos 2010 - 10:11
QUOTE(*smile* @ 2010 07 26, 11:02)
Sveikos smile.gif Iš paskutinių įdėtų foto labai labai patiko Maggie skrydis jb ir Akasha keksiukų trečia foto  thumbup.gif 

O aš vieną savaitgalio naktį bandžiau mėnulį fotografuot.. Rezultatas toks ax.gif

user posted image

Super, as pati uzvakar bandziau pilnati fotkinti. bet man tik baltas taskiukas gavosi. Ir tas pats isdeges... as tave graziai ir konrutrai matosi menulio ir galima iziureti rasta... Ir tas geltonumas labai graziai atrodo. smile.gif Zodziu man labai patinka.
Tikriausiai be stovo neisivertei, koki objektyva naudojai?
Atsakyti