Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Maggie @ 2010 07 25, 14:13)

faina, kad daug pridedi, bet tada sunku komentuot biggrin.gif

pirmoj nors skrydis, bet del to kuolo atrodo kaip padurta smile.gif

antra patinka, tik gal veido noretusi. ir siaip as nemegstu juodu kampuciu smile.gif bet siaip nieko foto.

trecioj kazkas negerai.. man strazdanos labai grazu.. bet cia gal veidas per tamsus, todel atsiranda toks purvinumo ispudis.. noretusi ju tokiu labiau ryskesniu.. gal didesnes ryskumo zonos noretusi, visam veidui.

ketvirta jau man geriau smile.gif kiek trikdo demesi krutine, bet siaip man vis tiek patinka smile.gif

o penktoj nu taip man maiso demesi tas juodulys ties klynu, ir dar pirstai biggrin.gif nu mane tai trikdo biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(pelytte @ 2010 07 25, 14:37)
Sveikutes na ir as ateinu su savo namu darbais.

bukit geros, kelkit foto iskart cia.. nes nu nervinaa vis po viena atsidarinet.. ir palygint negali normaliai tada. arba bent jau tada kad viename lange visos trys butu, kaip cia kazkuri siandien idejo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pelytte @ 2010 07 25, 13:37)
Sveikutes na ir as ateinu su savo namu darbais.

Pradziai manau uzteks, reiks kazkaip ta WB padaryt, praeitais metais nesupratau ir siemet neikertu.
Gal kas pasakytu kas tas automatiniu wb, pusiau automatiniu, rankiniu wb. rabkiniu wb tai speju cia kai pati nusistatysiu.

Sudėk fotkes, o ne nuorodas wink.gif

Koks fotoaparatas pas tave? Pirmoje žinutėje yra apie wb parašyta. per meniu susirandi White Balance nustatymą ir pasirenki AUTO WB, paskui yra lemputė, saulytė, debesėlis ... ir custom. Tai tie visi debesėliai yra pusiau automatiniai. Pvz jei fotografuosi kambaryje prie kaitrinės lemputės, tai ją ir pasirenki. O apie rankinio nustatymą paskaityk fotiko intrukcijoje arba pirmoje žinutėje
Atsakyti
QUOTE(rarity @ 2010 07 25, 13:48)
Sudėk fotkes, o ne nuorodas wink.gif

Koks fotoaparatas pas tave? Pirmoje žinutėje yra apie wb parašyta. per meniu susirandi White Balance nustatymą ir pasirenki AUTO WB, paskui yra lemputė, saulytė, debesėlis ... ir custom. Tai tie visi debesėliai yra pusiau automatiniai. Pvz jei fotografuosi kambaryje prie kaitrinės lemputės, tai ją ir pasirenki. O apie rankinio nustatymą paskaityk fotiko intrukcijoje arba pirmoje žinutėje

Aga supratau, viena nuotrauka su auto, viena nuotrauka su automatiniu (kazkuriuo ish tu debeseliu, lempuciu ir pan.) ir viena su custom wb.
Pas mane Nikon, nius atrodo pasidariau, eisiu tuoj bandysiu kazka otkint gausis a nesigaus doh.gif

Dedu is naujo
1ND
user posted image
user posted image
user posted image

2ND
f22
user posted image
f11
user posted image
f6.3
user posted image

Kas del wb

Papildyta:
3ND zoominimas
user posted image
user posted image
user posted image

Papildyta:
4 ND fizinis artejimas
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(pelytte @ 2010 07 25, 15:06)
Dedu is naujo

manau, gerai smile.gif jeigu visur supratai esme wink.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2010 07 25, 14:08)
manau, gerai smile.gif jeigu visur supratai esme wink.gif

Situs nd jau praeitais metais dariau ax.gif ir tada reikejo papasakoti kodel ir kas kaip keiciasi doh.gif ot man problemos buvo su diafragma doh.gif niekaip ishaishkint negalejau doh.gif
Na ka dabar kankinsiuos su WB cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pelytte: 25 liepos 2010 - 14:13
a matet, kad jau yra nauja Scott Kelby knyga? ar cia as tik nemaciau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2010 07 25, 15:01)
a matet, kad jau yra nauja Scott Kelby knyga? ar cia as tik nemaciau biggrin.gif

nuorodą brūkštelk ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2010 07 25, 02:44)
Na ka galiu pasakyti smile.gif matosi, kad ne zalia, visi ND atlikti puikiai... O labiausiai patiko balta baltame smile.gif Siaip galbut drysciau pasiulyti, pas pazengusias prasytis, nes pas mus tau gali nebuti ka veikti... smile.gif Tiktai neuzpyk, tikrai nevarau is cia... Tiesiog, gal ten daugiau jos ir visokiausiu kurybiniu darbu daro... Bett jei  tau tinka musu kkompanija, tai prasom ir cia buti....  4u.gif
Kad kažkaip po poros paskutinių mergaičių „atmetimo“ ten, kažkaip neišdrįsau pas jas pasirodyti... blush2.gif
Gal kol kas pas jus pabūsiu, nes ir iš jūsų yra ko pasimokyti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ASTYT€ @ 2010 07 25, 16:05)
nuorodą brūkštelk  ax.gif

knygyne maciau ir pirkau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sushi @ 2010 07 25, 15:59)
Kad kažkaip po poros paskutinių mergaičių „atmetimo“ ten, kažkaip neišdrįsau pas jas pasirodyti...  blush2.gif
Gal kol kas pas jus pabūsiu, nes ir iš jūsų yra ko pasimokyti  4u.gif

Pabūk, pabūk, visai gerai čia biggrin.gif Tik duok kokią nuorodą į fotkes savo arba čia įmesk ką nors wink.gif

QUOTE(brumbrumai @ 2010 07 25, 16:03)
knygyne maciau ir pirkau biggrin.gif

Ir kaip? Kas naujesnio, lyginant su 1 ir 2 dalimis?
Atsakyti
QUOTE(rarity @ 2010 07 25, 18:09)
Ir kaip? Kas naujesnio, lyginant su 1 ir 2 dalimis?

dar nespejau istirt smile.gif kaip suprantu, man pirma labiausiai tiko.. antra ir trecia jau tokios rimtesnes, apie blicus, sudijines foto..
Atsakyti
Maggie, man patiko skrydis jb thumbup.gif thumbup.gif

Ačiū už komentarus 4u.gif
Atsakyti