Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Akasha, aga, grūdo specialiai dėjau smile.gif sergu aš ta liga.
Va natūralios spalvos, tik jau išstrižai nepakadruosiu, bet manau tu teisi, geriau žiūrėtūsi.

user posted image

Ir dar ta pati mergina. Man joje labai patiko lankstumas, atrodo jam ribų nėra biggrin.gif Ir ta 'kupra' man nekliūna, o kaip Jums?
user posted image

Atsakyti
QUOTE(airv @ 2010 07 25, 11:28)

naturali man zymiai labiau patinka smile.gif

o antra tai nzn.. netraukia manes. kazko per sunki. ir gal visgi man ta kupra maiso..
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2010 07 25, 10:35)
QUOTE(airv @ 2010 07 25, 11:28)

naturali man zymiai labiau patinka smile.gif

o antra tai nzn.. netraukia manes. kazko per sunki. ir gal visgi man ta kupra maiso..

Pirmoj labiausiai erzina žolė kažkaip, tas žalumas g.gif

Man kaip tik antra iš visų su ta mergina padarytų įdomiausia smile.gif poza patinka, būtent ta kupra smile.gif

Dar viena, ir palieku jus ramybėj kuriam laikui biggrin.gif šita su daug minusų, F didesnio norėtūsi, kad karoliai ryškesni būtų, antakio viršaus ir t.t...bet įdomi jūsų nuomonė smile.gif gal ką pastebėsite kas man nekrenta į akis g.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo airv: 25 liepos 2010 - 11:07
QUOTE(sushi @ 2010 07 25, 04:35)
Sveikos, merginos  4u.gif
Kuris laikas vis pasisvečiuoju pas jus, galvoju, gal neblogai būtų pagaliau prisijungti  ax.gif

Lauksiu įvertinimų  ax.gif

Puikiai, rodyk fotkes wink.gif
QUOTE(dosa @ 2010 07 25, 10:09)
Merginos, o kokiu formatu jus dazniausiai fotografuojat? JPG ar RAW ir kodel?

Tik raw - geresnė kokybė, paprastesnės korekcijos ir galimybė taisyti klaidas wink.gif

QUOTE(airv @ 2010 07 25, 10:28)
Akasha, aga, grūdo specialiai dėjau smile.gif sergu aš ta liga.
Va natūralios spalvos, tik jau išstrižai nepakadruosiu, bet manau tu teisi, geriau žiūrėtūsi.

Ir dar ta pati mergina. Man joje labai patiko lankstumas, atrodo jam ribų nėra biggrin.gif Ir ta 'kupra' man nekliūna, o kaip Jums?
user posted image

Pirmojoj spalvų per daug ir per ryškios - blaško, antroje poza nepatinka 4u.gif

QUOTE(airv @ 2010 07 25, 11:06)

Dar viena, ir palieku jus ramybėj kuriam laikui biggrin.gif šita su daug minusų, F didesnio norėtūsi, kad karoliai ryškesni būtų, antakio viršaus ir t.t...bet įdomi jūsų nuomonė smile.gif gal ką pastebėsite kas man nekrenta į akis  g.gif

Su f man viskas OK, nereikia karolių ryškesnių, bet galvos norėtųsi daugaiu - neproporcinga foto gaunasi.
Šita paskuitinė man patinka labiausiai
Atsakyti
QUOTE(airv @ 2010 07 25, 11:06)

Dar viena,

As labai nenoriu kritikuot, nes neturiu tam teises, kaip nemoksa, bet noriu TIK paklausti-ar nieko, kad "nukapotos" kakta, rankos ir aplink modeli visai nera erdves-butent situose nuotraukose?
Atsakyti
QUOTE(airv @ 2010 07 25, 12:06)

galuniu nukapojimas kazkoks keistas, bet foto vis tiek man patinka smile.gif man tik jb nelabai sitas. ir kodel aplink dantis tokia lyg juostele eina smile.gif cia gal persharpinai? o foto man vis tiek grazi smile.gif
Atsakyti
Sveikos. Rodau kol kas pirmąjį namų darbelį. Pakomentuokit, ką rekėtų keisti ar daryti kitaip blush2.gif
(P.S. guliu kaip ir sanatorijoj, tad nekreipkit dėmesio, kad lakus fotkintu - neradau normalesnių objektų lotuliukas.gif )

user posted image

user posted image

user posted image

Šiaip ateity labai noriu išmokti gražiai fotografuoti gamtą - gyvūnus, augalus, peizažus... Na bet teks mokytis wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo noriuzako: 25 liepos 2010 - 13:14
skrydis
user posted image

skrydis jb
user posted image

strazdanos
user posted image

strazdanos jb
user posted image

atostogautojas =]
user posted image

Atsakyti
QUOTE(noriuzako @ 2010 07 25, 14:12)
Sveikos. Rodau kol kas pirmąjį namų darbelį. Pakomentuokit, ką rekėtų keisti ar daryti kitaip  blush2.gif

sveika smile.gif ND gerai smile.gif ir sveik wink.gif
Atsakyti
QUOTE(noriuzako @ 2010 07 25, 13:12)
Sveikos. Rodau kol kas pirmąjį namų darbelį. Pakomentuokit, ką rekėtų keisti ar daryti kitaip  blush2.gif
Šiaip ateity labai noriu išmokti gražiai fotografuoti gamtą - gyvūnus, augalus, peizažus... Na bet teks mokytis  wub.gif

Gerai 4u.gif Mokysiesi ir išmoksi smile.gif

QUOTE(Maggie @ 2010 07 25, 13:13)
skrydis

skrydis jb

strazdanos

strazdanos jb

atostogautojas =]

1. kadravimas nelabai - gal per daug dangaus ir tą kuolą iš po merginos rekėtų nuklonuoti
2. tobula wub.gif
3. fokuso norėtųsi į blakstienas ir žemys
4. thumbup.gif
5. kadras ir tiek

4u.gif

Vabaliuką radau smile.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rarity: 25 liepos 2010 - 13:31
QUOTE(rarity @ 2010 07 25, 14:27)
1. kadravimas nelabai - gal per daug dangaus ir tą kuolą iš po merginos rekėtų nuklonuoti
2. tobula  wub.gif
3. fokuso norėtųsi į blakstienas ir žemys
4.  thumbup.gif
5. kadras ir tiek

tingejau, bet realiai be kuolo turetu buti zyyymiai geriau.

del 3 foto as taikiau i blakstienas, bet neishejo, matyt per daug saules buvo biggrin.gif bet man kazhkuom patinka, nors jei fokusas butu buves i akis, lupas, manau butu 100kart geriau..

aciu uz komentarus.
Atsakyti
Sveikutes na ir as ateinu su savo namu darbais.

1 ND. 3 daiktai
1 2 3
2 ND Diafragma
f22 f11 f 6.3
3 ND zoominimas
arciausiai viduriukas toliausiai
4 ND fizinis artejimasais nieko neuspratau ir siemet dar neikertu doh.gif
arciausiai viduriukas toliausiai

Pradziai manau uzteks, reiks kazkaip ta WB padaryt, praeitais metais nesupratau ir siemet neikertu.
Gal kas pasakytu kas tas automatiniu wb, pusiau automatiniu, rankiniu wb. rabkiniu wb tai speju cia kai pati nusistatysiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pelytte: 25 liepos 2010 - 13:41