QUOTE(Alabama @ 2010 07 23, 22:04)
Karsta
Man kazkiap si nuotrauka dalija vaizda i dvi skiringas puses....nera bendrumo, gal stikline kitu kampu reikejo bandyt fotkint
QUOTE(brumbrumai @ 2010 07 24, 07:15)
prie All sizes issirink Medium ir kelk jos nuoroda.
Boruze man labai grazi. rysku, akytes spindi. gal del tu geliu abejociau kazkaip man jos cia nepatinka. gal kitokios rusies reiktu
Boruze man labai grazi. rysku, akytes spindi. gal del tu geliu abejociau kazkaip man jos cia nepatinka. gal kitokios rusies reiktu
Aciu, dabar zinosiu kaip didesnes nuotraukas ikleti
Gali but, del tu geliu, bet jau kokios buvo namie-tokios suejo
QUOTE(Akasha @ 2010 07 24, 09:21)
ryskumas geras, taciau fotografavimo kampas man nepatinka... vaikucius reiketu stengtis fotografuoti is ju akiu lygio, galbut tada ir tos gelytes nebutu patekusios i kadra.... Jos cia labai iskrenta is konteksto...
Vyruko portretas, net nezinau... man asmeniskai maiso isdegusio dangaus plemai, o pats veidas gana pilkokas... Bet siaip visai neblogai susitvarkei.... dar truputeli praktikos ir bus jau gerai
Vyruko portretas, net nezinau... man asmeniskai maiso isdegusio dangaus plemai, o pats veidas gana pilkokas... Bet siaip visai neblogai susitvarkei.... dar truputeli praktikos ir bus jau gerai
Mhmjo... dabar ziuriu, tikrai galetu tu geliu ir nebuti, nelabai jos cia derinas
Labai dekoju uz komentarus, bent zinosiu kad jau nesu visai beviltiska, o tai uzdega tolimesniems bandymams