QUOTE(paprasta @ 2010 07 23, 17:46)
Mes ir atostogaujame
Smėliukas...
Pirmoji labai.....
Ir spalvu svelnumas
O antroje jau pasake, kad rankytes truputeli vaiduka dengia...
QUOTE(dosa @ 2010 07 23, 22:53)
Pirma man labai grazi, antroje noretus, kad veiduko nedengtu rankos
Na dabar ikelsiu as savo "mena". Kadangi viena ziuriu i savo nuotraukas, nieko neturiu pasonej, kad dorai pakomentuotu, tai ir neiznau ka galvot....
Na pirmi tokie mano pabandymai, nemetykit pomidorais stipriai, as tik mokausi
Boruze
Nesuprantu, keliau per flirk nuotraukas, bet jos labai mazos gavos, kaip jus idedat didesnes?
laukiu jusu komentaru (net baisu)
ryskumas geras, taciau fotografavimo kampas man nepatinka... vaikucius reiketu stengtis fotografuoti is ju akiu lygio, galbut tada ir tos gelytes nebutu patekusios i kadra.... Jos cia labai iskrenta is konteksto...
Vyruko portretas, net nezinau... man asmeniskai maiso isdegusio dangaus plemai, o pats veidas gana pilkokas... Bet siaip visai neblogai susitvarkei.... dar truputeli praktikos ir bus jau gerai
QUOTE(Alabama @ 2010 07 24, 00:04)
Siuo atveju tikriausiai noretusi platesnes ryskumo zonos... nes dabar tik stiklines krastelis ryskus, o noretusi jos visos ryskios, su visa nuvarvejusiu lasiuku tectura... Kadravimas man irgi cia nelabai... stiklines velgi noretusi daugiau matyti, gal ir arbuzo daugiau, taigi manau, cia horizontalus kadras labiau tiktu...
QUOTE(rarity @ 2010 07 24, 10:50)
Sveikos,
Akasha, sveikinu su nauju pirkiniu
O kokį prieš tai turėjai? Aš dabar turiu Nikon D80 ir Canon 40D, tai Canonas labiau limpa. Gal dėl to, kad optikos daugiau jam turiu
Magie, patiko pasimatymas
paprasta, miela pirma nuotraukytė
Fotkinau savaitgalį tokį mielą berniuką su triušiu
Pradėjau fotkinti su Zenitu
Labai kabina. Senojoje fotografijoje įdėjau kelis kadrus. Ir čia pasirodysiu
Na berniukas tikrai labai miela
Labai grazios tamsios akytes...
Antroje ir trecioje, man truputeli fonas margas blasko... nes tas triusiukas irgi margas ir tada labai zvilgsnis begioja po visa kadra... Neskaitant to fotkes labai astrios ir smagiai ziurisi...
Juosta tai liuks
Mane pacia traukia juosta, bet jauciu, kad iki jos dar truputeli paaugti reikia
Pirmoj su juosta, tai fokusas truputi nusokes atrodo... O antra tai labai man patiko...
Pas mane pries tai buvo canon 450d..... O man tai del optikos 50uztenka daugeliu atveju... zinoma, kartais pritruksta platesnio kampo... Taiva tolesniuose planuose svajoju apie platesni kampa ir macro... manau, kad tada jau man bus gana