Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Lutpede @ 2010 07 21, 13:37)
2ND "Fotografuojam kokį nors daiktą nekeisdami atstumo iki objekto, nezūmindami, tik kaitaliodami diafragmą. Didžiausia, mažesnė, dar mažesnė... (Mažindami diafragmą didinkit iso)."
Klausimas: Išlaikymas turi būti pastovus ar kintamas?

cia jau kaip nori ir ant ko fotkini smile.gif
Atsakyti
blush2.gif
QUOTE(brumbrumai @ 2010 07 21, 14:46)
cia jau kaip nori ir ant ko fotkini smile.gif

Na nežinau ką aš čia su ta 2 ND prikūriau, žodžiu sugalvojau visiems variantams išlaikymą daryti vienodą 1/15. Tiesiog dėl įdomumo. Gavosi taip:

user posted imageuser posted image
user posted imageuser posted image
Jei ką pakeisiu objektą ir keisiu išlaikymą blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lutpede: 21 liepos 2010 - 14:50
QUOTE(Lutpede @ 2010 07 21, 15:49)
blush2.gif

negerai smile.gif nes sito nd esme pamatyt kaip kinta ryskumo zona reguliuojant diafragma. o cia as niekur nematau skirtumo, tik tamsiau/sviesiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2010 07 21, 16:56)
negerai smile.gif nes sito nd esme pamatyt kaip kinta ryskumo zona reguliuojant diafragma. o cia as niekur nematau skirtumo, tik tamsiau/sviesiau smile.gif

Aišku. Juodas fonas netinka ir objekta reikai fotografuoti kita
Atsakyti
Laba diena,

Norėčiau prisijungti prie jūsų kompanijos 4u.gif
Atlikau 1ND rolleyes.gif
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(dosa @ 2010 07 21, 17:21)
Laba diena,

Norėčiau prisijungti prie jūsų kompanijos  4u.gif

laba. gerai smile.gif
Atsakyti
Sveikos,

'Prisiduodu' kol nepamiršote biggrin.gif Fotografuoju, daug mokausi, tik neviską publikuoti galiu, tai neturiu dabar ir ką rodyti smile.gif

Penktadienį fotografavau krikštynas draugės mergaitės, vaje...na pirmas blynas, susvilo smile.gif

Labai smagu, kad naujų veidų daugėja, gal atgis temelė smile.gif
Atsakyti
Sveiki. Prisiziurejau jusu darbeliu WoW, ir iskart rankos nusviro, nieko is tolo gero as nepadarau doh.gif O jus nuotraukas kaip koreguojate? Su Photoshopu? As su juo net dirbt nemoku biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dosa @ 2010 07 21, 17:21)
Laba diena,

Norėčiau prisijungti prie jūsų kompanijos  4u.gif
Atlikau 1ND  rolleyes.gif 

ND gerai. smile.gif Taip ir toliau.

Tulpelyte - galima ir be PS ir be skaitmeninių fotoaparatų nuotraukas nuostabias padaryt wink.gif. Taip kad, nebūtina mokėt su PS dirbt wink.gif. Aš ir pasižiūriu į kitų nuotraukas, po to į savo ir visas trint norisi...

airv - na man ir nesėkmė, bandžiau dumplinuką... ir sugadinau pirmą savo juostą cray.gif Na ir dumplinukas seniai naudotas buvo... smile.gif Reikia jį išardyt dar ir stiklus išvalyt, o tai brolis mažas spėju buvo išardęs... tipo sutvarkė... Na dar šiokį tokį turtą teko aptikti palėpėj pas močiutę, kuris nenaudojamas stovi, tai iki kito važiavimo į LT daugiau apsišvietus ir su juostų atsarga nenumatytiems įvykiams, gal reiks iš naujo bandyt. Aišku, jei azartas nedings cray.gif

Akasha - ne nebandžiau į auksinį tašką taikyti, todėl kad labai gražūs atspindžiai debesų ant fontano. Būtų tekę tą grožį paslėpt. Na reiktų gal dar pažaist ir paieškot kitų kampų ten nuvažiavus.
Tavoji nuotrauka įdomi, bet j/b per daug raibuliuoja akyse viskas. Bent jau man smile.gif, O spalvotam variante, gal net atspindys ant vandens matosi?

Atsakyti
Sveikutes, as vel bandysiu sugrizti, kiek kitais reikaliukais uzsiemusi labai buvau doh.gif Dar ir esu, bet begalo noriu toliau tobuleti ax.gif Taigi suvargusi ir dar neatsiskaiciau paskutinio ND su baltos spalvos balansu blush2.gif Tuoj pakeisim fotika, gal geriau seksis biggrin.gif Su saviskiu nesusitvarkau nors tu ka g.gif
Dabar 400 D turim, mastom apiem 50D. Ka monot? Gal kas is Vilnieciu turit? Butu galima paciupinet ir pasibandyt? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Glidė: 22 liepos 2010 - 07:47
Sveikutes. 4u.gif Noreciau ir as kada nors prisijungti prie jusu, bet kol kas neturiu fotoaparata. Gal kas galetu man padeti issirinkti? O gal yra atskira tema apie tai?
Atsakyti
QUOTE(chiki-piki @ 2010 07 22, 12:47)
Sveikutes.  4u.gif  Noreciau ir as kada nors prisijungti prie jusu, bet kol kas neturiu fotoaparata. Gal kas galetu man padeti issirinkti? O gal yra atskira tema apie tai?

o kiek pinigų galit skirti aparatui?
Atsakyti