Laba naktis
Dėkui už komentarus, pati žinau, kad ten nieko ypatingo, na, bet man gražu, nes mano vaikas. Kažkaip senokai nieko dėjus nebuvau ir nelabai turiu ką, nieko gero nesigauna, ne taip, kaip aš noriu išeina, žodžiu, nepatenkinta pati... Namie tamsu, baisu lauke buvau fotografavus gražiu oru, man pačiai patiko, jūs irgi neišpeikėt per daug, bet tai vėl kažką tokio panašaus daryt irgi nesinori, kam?.. O kažką baisiai įdomaus suregzt su tokio amžiaus vaiku irgi nelabai išeina, vietoj nenusėdi, nepasidėsi, kur nori, kaip nori, o vaikščiot, bėgiot irgi dar neišmokus.
Vakarykščiai pabandymai
Čia šiaip nieko įdomaus, bet man spalvos gražios
Na, ir vaiką dar bandau, nors irgi nieko įdomaus Kažin kodėl?..
Laba
Man irgi pirmos dvi nerealios Ir pritariu brumbrumai del melsvumo
QUOTE(Akasha @ 2010 06 13, 23:16)
O pradziai laukiu kritikos sioms
Man irgi pirmos dvi nerealios Ir pritariu brumbrumai del melsvumo
QUOTE(Akasha @ 2010 06 13, 23:16)
Keliu ir as keleta nuotraukyciu is sviezios mazylio fotosesijos... Veliau gal ikelsiu siek tiek buitiskesniu...
man pirmoji irgi pritariu dėl melsvumo
sraigės dar labai patiko
QUOTE(Egipta @ 2010 06 13, 19:48)
Gristu is kaimo pas jus su gelyte ir vabalu
pritariu dėl erdvės ir ryškumo man trūksta fonas gražiai išsiliejęs, šaunuolė, kad bandai
QUOTE(Akasha @ 2010 06 13, 22:16)
Keliu ir as keleta nuotraukyciu is sviezios mazylio fotosesijos... Veliau gal ikelsiu siek tiek buitiskesniu...
man pirmos trys, tik antroj kiek keistai kojytė atrodo, apdirbimas įdomus papasakok kaip darei?
QUOTE(Saddiqah @ 2010 06 14, 03:01)
pirmoj man norisi viso žiedelio, jei jis čia pagrindinis objektas, nes dabar akis laksto antroji tai nežinau, nekabina manęs paskutinėj viršaus man trūksta ir gal jb bandyčiau
sveikos, teko atostogauti savaitele. vienas kadras is atostogu
Papildyta:
Saddiqah tavo vaikas visur fotkinamas is virsaus, gal pabandyk pritupt, kad kamera butu jo akiu lygyje, ar siek tiek zemiau.
sraige superine
Papildyta:
Saddiqah tavo vaikas visur fotkinamas is virsaus, gal pabandyk pritupt, kad kamera butu jo akiu lygyje, ar siek tiek zemiau.
sraige superine
QUOTE(frederica @ 2010 06 13, 17:50)
Na jau ne, aš čiūr pirma užsisakau
O jei rimtai tai gal kokį susimatymą pasiorganizuojam, Noelles atvykimo proga
Vilniuj tikriausiai visoms patogiau, nors visas mielai kviečiu Ukmergėn
O jei rimtai tai gal kokį susimatymą pasiorganizuojam, Noelles atvykimo proga
Vilniuj tikriausiai visoms patogiau, nors visas mielai kviečiu Ukmergėn
žinai kuriom dienom būsiu Lt, tai pabandykit susiorganizuoti. Aš tikrai prisijungsiu. Tik nežinau ar su fotoaparatu ar be
Narajana, aūūūūū. Gal ir tu prisijungtum?
QUOTE(Saddiqah @ 2010 06 14, 04:01)
Laba naktis
na, pirmoj gelele gan nieko ikomponuota, bet siaip labiau nekabina. antroj grazios spalvos, bet gal geriau tada vertikali foto. nu ir dar kazkokio objekto reiktu o su vaikuciu tai neee.. vaikucio veidas tamsus, labai suspausta, virsus atrodo tuoj nukris jei ant galvos. tokia grazi mergaite su idomiom uodegytem, pabandyk kazkaip atskleist ta grozi
Papildyta:
QUOTE(Forgete @ 2010 06 14, 09:27)
sveikos, teko atostogauti savaitele. vienas kadras is atostogu
grazi, svari kelioniu foto
sveikos mamytes-fotografes
neseniai isigijau Nikon D5000 Kit + 18-105 mm VR. Iki sio laiko viska fotografavau ant auto, na geros nuotraukos, nieko nepasakysi. Bet si savaitgali, kai vakare uzejo audra su zaibais, supratau, kad man su juo dar reikia mokintis nemazai. ne viena foto nesigavo, susijaudinau pradejau ieskoti kaip nustatyti, bandziau naktiniu rezimu, bet nesigavo.
Zodziu atradau cia jusu gera temele, bet supratau kad reiks daug skaityti, dometis, mokytis.
Kita savaite isvykstu i i pazintine kelione, lankysiuos drusku kasyklose, ir dabar bijau, kad tose kasyklose man vel nieko nesigaus.
Gal kas trumpai gali papasakoti, kaip fotografuoti tamsoje, prieblandoje prie dirbtinio apsvietimo.
Gal ir yra kazkurioje temoje apie tai kalbeta, bet bijau, kad 35 temu nespesiu perskaityti iki isvykimo.
Aciu jums labai
neseniai isigijau Nikon D5000 Kit + 18-105 mm VR. Iki sio laiko viska fotografavau ant auto, na geros nuotraukos, nieko nepasakysi. Bet si savaitgali, kai vakare uzejo audra su zaibais, supratau, kad man su juo dar reikia mokintis nemazai. ne viena foto nesigavo, susijaudinau pradejau ieskoti kaip nustatyti, bandziau naktiniu rezimu, bet nesigavo.
Zodziu atradau cia jusu gera temele, bet supratau kad reiks daug skaityti, dometis, mokytis.
Kita savaite isvykstu i i pazintine kelione, lankysiuos drusku kasyklose, ir dabar bijau, kad tose kasyklose man vel nieko nesigaus.
Gal kas trumpai gali papasakoti, kaip fotografuoti tamsoje, prieblandoje prie dirbtinio apsvietimo.
Gal ir yra kazkurioje temoje apie tai kalbeta, bet bijau, kad 35 temu nespesiu perskaityti iki isvykimo.
Aciu jums labai
QUOTE(_Meadow_ @ 2010 06 13, 12:59)
erdves per daug. nors ir ta zaluma grazi kaires tikrai daug, nes ji visai nesako nieko
QUOTE(bizyte @ 2010 06 14, 09:18)
pritariu dėl erdvės ir ryškumo man trūksta fonas gražiai išsiliejęs, šaunuolė, kad bandai
Dekui uz komentarus Sita nuotrauka jau pakarpyta, buvo dar daugiau erdves is visu pusiu, is desines palikau daugiau, kad nebutu visas veiksmas centre, bet cia nebeda, čekšt ir nukerpu kiek reikia. Va su ryskumu tai daugiau bedu, bet man sita, palyginus su kitom mano nuotraukom, dar visai ryski
Apėjau nemažai hektarų su fotiku, ir 3 ND padariau. Zoominimas:
QUOTE(Neri29 @ 2010 06 14, 08:06)
sveikos mamytes-fotografes
Aciu jums labai
Aciu jums labai
Sveika!
Manau, kad vien suzinoti kaip ta daryti neuzteks, zinai dar ir statyvo (trikojo) reikes.
Tikiuosi teorija, kas nors tau kitas parasys, ar parodys kur skaityti. Siandien mano truputi kiti planai.
Sekmes mokantis!!! Lauksim nuotrauku!