Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Laba naktis smile.gif
Dėkui už komentarus, pati žinau, kad ten nieko ypatingo, na, bet man gražu, nes mano vaikas. biggrin.gif Kažkaip senokai nieko dėjus nebuvau ir nelabai turiu ką, nieko gero nesigauna, ne taip, kaip aš noriu išeina, žodžiu, nepatenkinta pati... g.gif Namie tamsu, baisu lotuliukas.gif lauke buvau fotografavus gražiu oru, man pačiai patiko, jūs irgi neišpeikėt per daug, bet tai vėl kažką tokio panašaus daryt irgi nesinori, kam?.. O kažką baisiai įdomaus suregzt su tokio amžiaus vaiku irgi nelabai išeina, vietoj nenusėdi, nepasidėsi, kur nori, kaip nori, o vaikščiot, bėgiot irgi dar neišmokus. smile.gif
Vakarykščiai pabandymai smile.gif

user posted image

Čia šiaip nieko įdomaus, bet man spalvos gražios lotuliukas.gif
user posted image

Na, ir vaiką dar bandau, nors irgi nieko įdomaus lotuliukas.gif doh.gif Kažin kodėl?.. g.gif
user posted image
Atsakyti
Laba 4u.gif
QUOTE(Akasha @ 2010 06 13, 23:16)
O pradziai laukiu kritikos sioms  blush2.gif

Man irgi pirmos dvi nerealios bigsmile.gif Ir pritariu brumbrumai del melsvumo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2010 06 13, 23:16)

Keliu ir as keleta nuotraukyciu is sviezios mazylio fotosesijos... Veliau gal ikelsiu siek tiek buitiskesniu...

man pirmoji 4u.gif irgi pritariu dėl melsvumo ax.gif

sraigės dar labai patiko thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Egipta @ 2010 06 13, 19:48)
Gristu is kaimo pas jus su gelyte ir vabalu

pritariu dėl erdvės ir ryškumo man trūksta g.gif fonas gražiai išsiliejęs, šaunuolė, kad bandai 4u.gif

QUOTE(Akasha @ 2010 06 13, 22:16)

Keliu ir as keleta nuotraukyciu is sviezios mazylio fotosesijos... Veliau gal ikelsiu siek tiek buitiskesniu...

man pirmos trys, tik antroj kiek keistai kojytė atrodo, apdirbimas įdomus bigsmile.gif papasakok kaip darei? bigsmile.gif

QUOTE(Saddiqah @ 2010 06 14, 03:01)

Vakarykščiai pabandymai smile.gif

pirmoj man norisi viso žiedelio, jei jis čia pagrindinis objektas, nes dabar akis laksto g.gif antroji tai nežinau, nekabina manęs blush2.gif paskutinėj viršaus man trūksta ir gal jb bandyčiau g.gif
Atsakyti
sveikos, teko atostogauti savaitele. vienas kadras is atostogu rolleyes.gif

user posted image
Papildyta:
Saddiqah tavo vaikas visur fotkinamas is virsaus, gal pabandyk pritupt, kad kamera butu jo akiu lygyje, ar siek tiek zemiau.

sraige superine thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(frederica @ 2010 06 13, 17:50)
Na jau ne, aš čiūr pirma užsisakau lotuliukas.gif

O jei rimtai tai gal kokį susimatymą pasiorganizuojam, Noelles atvykimo proga biggrin.gif
Vilniuj tikriausiai visoms patogiau, nors visas mielai kviečiu Ukmergėn biggrin.gif

žinai kuriom dienom būsiu Lt, tai pabandykit susiorganizuoti. Aš tikrai prisijungsiu. Tik nežinau ar su fotoaparatu ar be smile.gif
Narajana, aūūūūū. Gal ir tu prisijungtum?
Atsakyti
QUOTE(Saddiqah @ 2010 06 14, 04:01)
Laba naktis smile.gif

na, pirmoj gelele gan nieko ikomponuota, bet siaip labiau nekabina. antroj grazios spalvos, bet gal geriau tada vertikali foto. nu ir dar kazkokio objekto reiktu smile.gif o su vaikuciu tai neee.. vaikucio veidas tamsus, labai suspausta, virsus atrodo tuoj nukris jei ant galvos. tokia grazi mergaite su idomiom uodegytem, pabandyk kazkaip atskleist ta grozi smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Forgete @ 2010 06 14, 09:27)
sveikos, teko atostogauti savaitele. vienas kadras is atostogu  rolleyes.gif

grazi, svari kelioniu foto smile.gif
Atsakyti
sveikos mamytes-fotografes 4u.gif

neseniai isigijau Nikon D5000 Kit + 18-105 mm VR. Iki sio laiko viska fotografavau ant auto, na geros nuotraukos, nieko nepasakysi. Bet si savaitgali, kai vakare uzejo audra su zaibais, supratau, kad man su juo dar reikia mokintis nemazai. ne viena foto nesigavo, susijaudinau pradejau ieskoti kaip nustatyti, bandziau naktiniu rezimu, bet nesigavo.

Zodziu atradau cia jusu gera temele, bet supratau kad reiks daug skaityti, dometis, mokytis.
Kita savaite isvykstu i i pazintine kelione, lankysiuos drusku kasyklose, ir dabar bijau, kad tose kasyklose man vel nieko nesigaus.

Gal kas trumpai gali papasakoti, kaip fotografuoti tamsoje, prieblandoje prie dirbtinio apsvietimo.

Gal ir yra kazkurioje temoje apie tai kalbeta, bet bijau, kad 35 temu nespesiu perskaityti iki isvykimo.

Aciu jums labai
Atsakyti
QUOTE(_Meadow_ @ 2010 06 13, 12:59)
erdves per daug. nors ir ta zaluma grazi smile.gif kaires tikrai daug, nes ji visai nesako nieko

QUOTE(bizyte @ 2010 06 14, 09:18)
pritariu dėl erdvės ir ryškumo man trūksta g.gif fonas gražiai išsiliejęs, šaunuolė, kad bandai 4u.gif

Dekui uz komentarus 4u.gif Sita nuotrauka jau pakarpyta, buvo dar daugiau erdves is visu pusiu, is desines palikau daugiau, kad nebutu visas veiksmas centre, bet cia nebeda, čekšt ir nukerpu kiek reikia. Va su ryskumu tai daugiau bedu, bet man sita, palyginus su kitom mano nuotraukom, dar visai ryski smile.gif

Apėjau nemažai hektarų su fotiku, ir 3 ND padariau. Zoominimas:

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2010 06 13, 21:16)

aš buitiškesnių palauksiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Neri29 @ 2010 06 14, 08:06)
sveikos mamytes-fotografes  4u.gif

neseniai isigijau Nikon D5000 Kit + 18-105 mm VR. Iki sio laiko viska fotografavau ant auto, na geros nuotraukos, nieko nepasakysi. Bet si savaitgali, kai vakare uzejo audra su zaibais, supratau, kad man su juo dar reikia mokintis nemazai. ne viena foto nesigavo, susijaudinau pradejau ieskoti kaip nustatyti, bandziau naktiniu rezimu, bet nesigavo.

Zodziu atradau cia jusu gera temele, bet supratau kad reiks daug skaityti, dometis, mokytis.
Kita savaite isvykstu i i pazintine kelione, lankysiuos drusku kasyklose, ir dabar bijau, kad tose kasyklose man vel nieko nesigaus.

Gal kas trumpai gali papasakoti, kaip fotografuoti tamsoje, prieblandoje prie dirbtinio apsvietimo.

Gal ir yra kazkurioje temoje apie tai kalbeta, bet bijau, kad 35 temu nespesiu perskaityti iki isvykimo.

Aciu jums labai

Sveika! smile.gif
Manau, kad vien suzinoti kaip ta daryti neuzteks, zinai dar ir statyvo (trikojo) reikes. lotuliukas.gif
Tikiuosi teorija, kas nors tau kitas parasys, ar parodys kur skaityti. mirksiukas.gif Siandien mano truputi kiti planai. smile.gif
Sekmes mokantis!!! 4u.gif Lauksim nuotrauku! ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Noelle @ 2010 06 14, 10:13)
aš buitiškesnių palauksiu  smile.gif

ir aš labai laukiu thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti