QUOTE(Alabama @ 2010 07 18, 15:36)
Toliai..
Man nepatinka triuksmas, noretusi j/b, bet kai padarau, gaunasi labai pilkai.Tad palikau taip.Patiko nuotaika.
Kritikuokit.
Triuksmai cia netrukdo, ipac pavertus i jb... pabandziau pasizaisti su sia nuotraukyte ir kuo puikiausiai ja galima sutvarkyti... Padaryk desaturate su PS ir tada jau curves atsidarius pazaisk, pabandyk padaryti kazka panasaus i s raide....
Antra nuotrauka irgi gan nieko, bet man asmeniskai truksta kontrasto... taip pat pabandyk su curves pazaisti...
QUOTE(_Meadow_ @ 2010 07 19, 12:34)
Na ir aš įmesiu savo taikinį:
P.S. Lauksiu nuotraukų iš susitikimo!
Labai idomus pastatai
Kadras irgi gerai ziurisi... o nebandei taikinio centro i auksini taska nutaikyti?
QUOTE(vikaPika @ 2010 07 19, 14:55)
sveikos,
vaikiukas mano biski apsirgo , bet dabar turejau laiko ir bandau dar karta priduoti pirmaji nd.
Man iskyla klausimas ar supranti kokia darbo esme? Dar noriu paklausti su kokia technika fotkini... Dar karta bandyk.... jei F daugiau neina sumazinti, bandyk tarpus tarp daiktu didinti...
QUOTE(Laukine25 @ 2010 07 19, 21:18)
Nu kad ir vienas ir pvz:
Dar viena:
(kadangi su PS bandau kazka daryti trecia diena, tai iskart atsiprasau uz visiska profaniskuma nuotrauku apdirbime).
Pirmoji i labai israiskinga emocija... Del spalvu, tai speju actionas detas ir jis man cia visai tinka, nes kadras toks svajingas.... Gal kiek maziau virsaus noretusi....
Antras portrertukas, vaikucio israiska papirko
.... Netvarkytas kadras tikrai geriau atrodo, nes siuo atveju truputeli persistengei versdama i jb.... Pabandyk dar pazaisti versdama i JB, nes sio kadro emocine puse nuostabi....
Velgi ir sitame kadre man virsaus per daug.... Bet visumoje labai neblogai tvarkaisi...
Na ir as metu si ta...