Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(vikaPika @ 2010 07 19, 14:55)
sveikos,

vaikiukas mano biski apsirgo , bet dabar turejau laiko ir bandau dar  karta priduoti pirmaji nd.

paskutinės dvi vienodos, gal pabandyk namuose, su tam tikrais trimis daiktais wink.gif. Pievoje viskas per daug mirgu margu, spėju pačiai sunku atsirinkti kur kas yra sufikusuota wink.gif 4u.gif
Atsakyti
Laba diena, kadangi niekas, is bent kiek suprantanciu, mano foto nepakomentuoja, o pagrindiniai vertintojai- mociutes ir kiti beaikciojantys "kaip grazu!" personazai, labai noreciau Jusu nuomones. Gal kuri nepagailes laiko ir pakomentuos mazumele kokios klaidos ir pan 4u.gif

Nu kad ir vienas ir pvz:

user posted image

Dar viena:
user posted image

(kadangi su PS bandau kazka daryti trecia diena, tai iskart atsiprasau uz visiska profaniskuma nuotrauku apdirbime).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laukine25: 19 liepos 2010 - 20:41
QUOTE(Laukine25 @ 2010 07 19, 21:18)
Laba diena, kadangi niekas, is bent kiek suprantanciu, mano foto nepakomentuoja, o pagrindiniai vertintojai- mociutes ir kiti beaikciojantys "kaip grazu!" personazai, labai noreciau Jusu nuomones. Gal kuri nepagailes laiko ir pakomentuos mazumele kokios klaidos ir pan  4u.gif

pirma man labai grazi. is tas zvilgsnis i sona, ir fonas graziai pasiliejes. gal kiek karoliu visu noretusi. bet siaip grazi foto. kas nepatinka, tai tas didelis geltonumas visur. taip akytes pradingsta.

o antra man nelabai. visa isdegus, dingusi veiduko faktura. virsuj kairej tas kampas kliuna
Atsakyti
aha, antra su PS sugadinau. O kaip be jo?

user posted image

cia is vis nieko nedaryta, net tas kairys kliudantis kampas nenuimtas... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laukine25: 19 liepos 2010 - 21:21
Nors nė vienų namų darbų dar neatlikau (jau skaitau teoriją, pritaikysiu ir praktiškai, tikrai), bet gal galiu pasisakyti apie nuotraukėlės ax.gif Skaitinėju jūsų visų komentarus, juk taip irgi mokausi.
Laukine25, man antra fotkė gražesnė netaisyta 4u.gif Taisyta, kaip čia sakoma - išdegus, o originalas toks gyvas.
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2010 07 18, 15:36)
Toliai..
Man nepatinka triuksmas, noretusi j/b, bet kai padarau, gaunasi labai pilkai.Tad palikau taip.Patiko nuotaika.
Kritikuokit.

Triuksmai cia netrukdo, ipac pavertus i jb... pabandziau pasizaisti su sia nuotraukyte ir kuo puikiausiai ja galima sutvarkyti... Padaryk desaturate su PS ir tada jau curves atsidarius pazaisk, pabandyk padaryti kazka panasaus i s raide....
Antra nuotrauka irgi gan nieko, bet man asmeniskai truksta kontrasto... taip pat pabandyk su curves pazaisti...

QUOTE(_Meadow_ @ 2010 07 19, 12:34)
Na ir aš įmesiu savo taikinį:

P.S. Lauksiu nuotraukų iš susitikimo! smile.gif

Labai idomus pastatai smile.gif Kadras irgi gerai ziurisi... o nebandei taikinio centro i auksini taska nutaikyti? smile.gif

QUOTE(vikaPika @ 2010 07 19, 14:55)
sveikos,

vaikiukas mano biski apsirgo , bet dabar turejau laiko ir bandau dar  karta priduoti pirmaji nd.

Man iskyla klausimas ar supranti kokia darbo esme? Dar noriu paklausti su kokia technika fotkini... Dar karta bandyk.... jei F daugiau neina sumazinti, bandyk tarpus tarp daiktu didinti...

QUOTE(Laukine25 @ 2010 07 19, 21:18)
Nu kad ir vienas ir pvz:

Dar viena:
(kadangi su PS bandau kazka daryti trecia diena, tai iskart atsiprasau uz visiska profaniskuma nuotrauku apdirbime).

Pirmoji i labai israiskinga emocija... Del spalvu, tai speju actionas detas ir jis man cia visai tinka, nes kadras toks svajingas.... Gal kiek maziau virsaus noretusi....

Antras portrertukas, vaikucio israiska papirko smile.gif.... Netvarkytas kadras tikrai geriau atrodo, nes siuo atveju truputeli persistengei versdama i jb.... Pabandyk dar pazaisti versdama i JB, nes sio kadro emocine puse nuostabi....
Velgi ir sitame kadre man virsaus per daug.... Bet visumoje labai neblogai tvarkaisi...

Na ir as metu si ta...
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Akasha: 20 liepos 2010 - 10:24
QUOTE(Akasha @ 2010 07 20, 10:20)

Pirmoji i labai israiskinga emocija... Del spalvu, tai speju actionas detas ir jis man cia visai tinka, nes kadras toks svajingas.... Gal kiek maziau virsaus noretusi....

Antras portrertukas, vaikucio israiska papirko smile.gif.... Netvarkytas kadras tikrai geriau atrodo, nes siuo atveju truputeli persistengei versdama i jb.... Pabandyk dar pazaisti versdama i JB, nes sio kadro emocine puse nuostabi....
Velgi ir sitame kadre man virsaus per daug.... Bet visumoje labai neblogai tvarkaisi...

Labai aciu uz komentara. Jo, abiejose detas actionas, kaip sakiau, su PS bandau tik 4 dienos, tai katik apkirpt foto ismokau, ka jau kalbet apie visokius curves, levelius layerius ir kitus kosminius dalykus doh.gif
Man labai patinka tokios sterilios J/B vaiku nuotraukos,- kazkas panasaus i Tavo ta foto del kurios uzklausiau, tai norejau uzmetus actiona ir as kazka panasaus isgaut... Nu ir aisku avytess svajingumas nuotraukus taip pat- siekiamybe.
O kadangi mane labiausiai domina portretine fotografija, tu israisku labiausiai ir ieskau...

Beje, gal zinot kas kur privaciai gal moko kokius PS pagrindu: grynai paprastu pirminiu zingsneliu pradziamokslio.. ?
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2010 07 20, 12:20)

Man iskyla klausimas ar supranti kokia darbo esme? Dar noriu paklausti su kokia technika fotkini... Dar karta bandyk.... jei F daugiau neina sumazinti, bandyk tarpus tarp daiktu didinti...

nu as jauciuosi biski suprantanti fotografijoj, nes domiuosi ne pirmi metai. zinau kas yra iso ir visa kita, suprantu, ko reikalauja is nd tik matyt technika paveda... pati ziuriu ir matau kad pirmoj lyg ir gerai o kitos dvi tokios pacios...
fotkinu su canon powershot s3is is pradziu buvau labai patenkinta, bet paskutiniu metu pastebejau, kad jei apsvietimas ne koks tai atsiranda triuksmu o blykste nesuveikia...galbut del to kad ji turiu jau 4 metai, gal del to kad krites yra nzn.... bet ruosiuosi pirkt nikon d90.
Papildyta:
laukine 25> sm yra tema ps skirta, as grynai is jos ismokau su ps dirbti. ispradziu teko pasedet pasikankint bet veliau viskas lb aisku pasidaro smile.gif
i galvyte niekas neides ziniu vistiek teks pasedet smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vikaPika @ 2010 07 20, 13:20)

laukine 25> sm yra tema ps skirta, as grynai is jos ismokau su ps dirbti. ispradziu teko pasedet pasikankint bet veliau viskas lb aisku pasidaro smile.gif
i galvyte niekas neides ziniu vistiek teks pasedet smile.gif

Ziuriu as ta tema doh.gif Bet ten taip jau pazengusios kalba.. As pvz nzn as tas lightroomas yra. Cia programa? Komanda? kas yra leveliai ir pan... Nu bandau skaityti, aiskinuosi smile.gif Tiesiog ko noriu- tai kad uzvestu kazkas ant kelio, kaip ta programa is vis naudot- elementariai funkcijas, pagrindinius zingsnius- kirpt, sviesint, ryskint.. Kaip su tais layeriais ir pan smile.gif Man ten PS temoj biski jau pazengusios per daug.. Jos kalba apie komandas jau, o as tezinau kaip ta programa kompe pasileist doh.gif Zodziu yra ka veikt..
Atsakyti
Sveiki

QUOTE(Laukine25 @ 2010 07 20, 09:44)

Beje, gal zinot kas kur privaciai gal moko kokius PS pagrindu: grynai paprastu pirminiu zingsneliu pradziamokslio.. ?

Naudotis PS galima pasimokyti iš youtube, ten gana nemažai visko yra. Ir dar šitas žmogus online apmokymus pravedinėjaDave Cross Man pačiai reikia stipriai mokytis, nes beveik jokio supratimo dar nėra apie PS. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2010 07 20, 10:20)
Triuksmai cia netrukdo, ipac pavertus i jb... pabandziau pasizaisti su sia nuotraukyte ir kuo puikiausiai ja galima sutvarkyti... Padaryk desaturate su PS ir tada jau curves atsidarius pazaisk, pabandyk padaryti kazka panasaus i s raide....
Antra nuotrauka irgi gan nieko, bet man asmeniskai truksta kontrasto... taip pat pabandyk su curves pazaisti...

Aciu!As neturiu PS, gal turesiu si menesi, zadejo:)Kol kas koreguoju tik su paprasta programele, kur su fotiko diskeliu buvo ideta.
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2010 07 20, 14:51)
Ziuriu as ta tema  doh.gif  Bet ten taip jau pazengusios kalba.. As pvz nzn as tas lightroomas yra. Cia programa? Komanda? kas yra leveliai ir pan... Nu bandau skaityti, aiskinuosi smile.gif Tiesiog ko noriu- tai kad uzvestu kazkas ant kelio, kaip ta programa is vis naudot- elementariai funkcijas, pagrindinius zingsnius- kirpt, sviesint, ryskint.. Kaip su tais layeriais ir pan smile.gif Man ten PS temoj biski jau pazengusios per daug.. Jos kalba apie komandas jau, o as tezinau kaip ta programa kompe pasileist  doh.gif Zodziu yra ka veikt..

man vyras is kazkur parsiunte tokia lietuviska programa - Adobe photoshop cs2 pamokos. labai gerai viska nuo pat pradziu aiskina. is kur jis parsiunte as nezinau, galeciau instalu paieskot ar pas ji paklaust.
Atsakyti