Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Noelle @ 2010 07 16, 20:51)
su smeliu siame puslapyje? Kur parasyta atostogos sakai?
Rasiau jau, kad man ji labai patinka.

Kur?Nerodo man.
Atsakyti
nu rimtai neparasiau. Pagalvojhau tik matyt.
Man patiko. Maggie, tavo foto perziurejau, bet na nepakomentuosiu. Jei susitiksim. Jei ne, tai po atostogu.
Atsakyti
QUOTE(Noelle @ 2010 07 16, 22:31)
Man patiko. Maggie, tavo foto perziurejau, bet na nepakomentuosiu. Jei susitiksim. Jei ne, tai po atostogu.

fainai, nes vis laukiau laukiau komentaru, bet kazhkaip nepastebima esu biggrin.gif
na jei turesi laiko - butu idomu suzinot kas idomu/gerai/blogai... etc.

Atsakyti
Sveikos, gal priimsit mane į savo būrelį. Labai seniai svajojau apie gerą fotoaparatą. Labai mėgstu gražias nuotraukas, fotografavimo procesą. 4u.gif
vakar kaip abituriente, gavau savo išsvajotąją dovaną (tiesa, tai buvo didelė staigmena, nesitikėjau wub.gif ) Turiu dabar Pentax K-x savo rankose. Reikia mokytis fotografuot. Pagaliau ne muilinė, paaaagaliau thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2010 07 15, 09:38)
man pirma labai patiko, jb grazhus, spalvotam variante is tikruju AKCIJINIS buteliukas rezhia aki..

neblogai, bet 2 kazhkaip sharpinai papildomai ar kaip? man aki rezhia ciut ciut.

ei, gal jau uztex, nenuvertink saves taip! juk visi liko patenkinti apart taves, o tu, matyt, is tu itin griezhtu sau zmoniu. pabandyk paieshkoti visame tame pliusu, juk gavosi ir neblogos foto. mokekim izhvelgti pozytyvuma ir savo sugebejimus, nereikalaukim too much.

p.s. liuksine stotele!

Ech.... Dekui uz toki issamu pakomentavima 4u.gif Kaip visada nepamirsti nieko pamineti... Saunuole tu...
Del savikritikos, tai tikrai esu labai griezta savo darbams... ir bandau su tuo siek tiek kovoti, bet nelabai sekasi blush2.gif Nu norisi man kad viskas butu nepriekaistinga... smile.gif

QUOTE(Maggie @ 2010 07 15, 10:13)
nu ka, uzhfloodinsiu dabar, bishki senesniu, pora naujesniu, cia priesh tylos ir po tylos (nefotkinimo) tarpo  biggrin.gif
su vakarine shviesa (man labiau patinka sis variantas, nors sekantis irgi neblogas, paslaptingas, linijos minkshtos)
user posted image

trolis vonioj
user posted image

Oi kiek tu cia pridejai.... sunku ir pakomentuoti tiek daug, bet sitos dvi man istrigo... pirmoje iskart matosi, kad grazi vakarine saulute ir as pati isimylejau sita sviesa, tai ir tavo darbas iskart aki patrauke...
mergicka vonioj tai labai patiko sukuosena... lotuliukas.gif Na patrauke tai mane ir viskas...
Kitos kompoziciskai kaip ir tvrkingos, bet va nera to kabliuko... gal man vaikas gatveje taip nelabai vaikiskai ziurisi na net nezinau...
gal po kiek laiko daugiau izvelgsiu... 4u.gif

QUOTE(Maggie @ 2010 07 15, 10:53)
1.o mane pagloste siek tiek, nes mes pradziamoksles - geriau padarytumem blush2.gif Akasha, pasiziurek dabar i savo krikshtynu foto. ir pamastyk, kad visdelto u rule.

2.krauk krauk ax.gif

vienas geriausiu tavo darbu. cia 50mm? labai man patiko, nors vabzdziu nemegstu,nebent geras macro.

1. Zinoma, kad geriau gavosi, nu bet su siu zmogum as ir negaleciau lygintis... Geda man i tokias nuotraukas ziureti... o labiausiai baisu, kad dar zmones apiplesineja....

2. ai perziurejau ir paciai nebepatinka smile.gif tai ir nededu....

QUOTE(Alabama @ 2010 07 15, 14:48)
Atostogos, sakai biggrin.gif

Smagiai istrizaine ziurisi...
Atsakyti
Toliai..
user posted image

Man nepatinka triuksmas, noretusi j/b, bet kai padarau, gaunasi labai pilkai.Tad palikau taip.Patiko nuotaika.

user posted image

Kritikuokit.
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2010 06 14, 12:14)

Na ir rankyciu valgymas kitu kampu smile.gif
user posted image

O kokie parametrai cia, gal galite parasyti? smile.gif
Atsakyti
Laba diena,

Ieškome fotografo (mėgėjo ar pradedančio), kuris už simbolinę kainą ar nemokamai galėtų fotografuoti vestuvėse ar LOVE story.
blush2.gif
Atsakyti
Sveikutes....

Vel visos kazkur dingusios...
Keliu keleta kadru is atostogu.... Laukiu kritikos...
Laumzirgiai ir vakarines saules spinduliai....
user posted image

user posted image

Drugelis (gaila, kad vakare ne vieno drugelio pagauti nepavyko...)
user posted image
Atsakyti
QUOTE(noriuzako @ 2010 07 17, 18:35)

Sveika, drąsiau junkis tik wink.gif 4u.gif

Maggie - man labiausiai įstrigo vakarėjant, šilta nuotrauka. Kitos tokios labiau šeimos albumui, svetimam žiūrėtojui nelabai ką sako sad.gif 4u.gif

QUOTE(Laimuske @ 2010 07 19, 08:37)

Su mielu noru sutikčiau nemokamai, gaila, kad LT nesu.... hrrrrr...

Alabama - pirmoji sudomina, tik norėtųsi matyti nenukirptą rankutę bei įžiūrėti kas taip sudomino smile.gif. Man asmeniškai per daug "šarpo"

QUOTE(Akasha @ 2010 07 19, 12:14)
Sveikutes....

Pirmoji labiausiai 4u.gif, tik gal tos apačios nelabai reiktų, įdomu kaip kvadratas žiūrėtųsi. g.gif Nors gal 2x3 tinkamesnis formatas šiai nuotraukai. smile.gif. Neapsisprendžiu šiandien kaip man labiau patiktų wink.gif 4u.gif

Na ir aš įmesiu savo taikinį:

user posted image

P.S. Lauksiu nuotraukų iš susitikimo! smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _Meadow_: 19 liepos 2010 - 11:36
QUOTE(_Meadow_ @ 2010 07 19, 11:34)

Alabama - pirmoji sudomina, tik norėtųsi matyti nenukirptą rankutę bei įžiūrėti kas taip sudomino smile.gif. Man asmeniškai per daug "šarpo"

Nukirpau, nes vaikas stovejo ant viaduko ir ziurejo i masinas, apacioje vaziuojancias, todel nei viaduko tureklai, nei sudominusios masinos nesiziuretu.Norejau akcentuot butent veiduka smile.gif
Atsakyti
sveikos,

vaikiukas mano biski apsirgo , bet dabar turejau laiko ir bandau dar karta priduoti pirmaji nd.

user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vikaPika: 19 liepos 2010 - 13:59