QUOTE(Maggie @ 2010 07 15, 09:38)
man pirma labai patiko, jb grazhus, spalvotam variante is tikruju AKCIJINIS buteliukas rezhia aki..
neblogai, bet 2 kazhkaip sharpinai papildomai ar kaip? man aki rezhia ciut ciut.
ei, gal jau uztex, nenuvertink saves taip! juk visi liko patenkinti apart taves, o tu, matyt, is tu itin griezhtu sau zmoniu. pabandyk paieshkoti visame tame pliusu, juk gavosi ir neblogos foto. mokekim izhvelgti pozytyvuma ir savo sugebejimus, nereikalaukim too much.
p.s. liuksine stotele!
Ech.... Dekui uz toki issamu pakomentavima
Kaip visada nepamirsti nieko pamineti... Saunuole tu...
Del savikritikos, tai tikrai esu labai griezta savo darbams... ir bandau su tuo siek tiek kovoti, bet nelabai sekasi
Nu norisi man kad viskas butu nepriekaistinga...
QUOTE(Maggie @ 2010 07 15, 10:13)
nu ka, uzhfloodinsiu dabar, bishki senesniu, pora naujesniu, cia priesh tylos ir po tylos (nefotkinimo) tarpo
su vakarine shviesa (man labiau patinka sis variantas, nors sekantis irgi neblogas, paslaptingas, linijos minkshtos)
trolis vonioj
Oi kiek tu cia pridejai.... sunku ir pakomentuoti tiek daug, bet sitos dvi man istrigo... pirmoje iskart matosi, kad grazi vakarine saulute ir as pati isimylejau sita sviesa, tai ir tavo darbas iskart aki patrauke...
mergicka vonioj tai labai patiko sukuosena...
Na patrauke tai mane ir viskas...
Kitos kompoziciskai kaip ir tvrkingos, bet va nera to kabliuko... gal man vaikas gatveje taip nelabai vaikiskai ziurisi na net nezinau...
gal po kiek laiko daugiau izvelgsiu...
QUOTE(Maggie @ 2010 07 15, 10:53)
1.o mane pagloste siek tiek, nes mes pradziamoksles - geriau padarytumem
Akasha, pasiziurek dabar i savo krikshtynu foto. ir pamastyk, kad visdelto u rule.
2.krauk krauk
vienas geriausiu tavo darbu. cia 50mm? labai man patiko, nors vabzdziu nemegstu,nebent geras macro.
1. Zinoma, kad geriau gavosi, nu bet su siu zmogum as ir negaleciau lygintis... Geda man i tokias nuotraukas ziureti... o labiausiai baisu, kad dar zmones apiplesineja....
2. ai perziurejau ir paciai nebepatinka
tai ir nededu....
QUOTE(Alabama @ 2010 07 15, 14:48)
Atostogos, sakai
Smagiai istrizaine ziurisi...